Perii abrazive cu flansa, 150×50×20 mm, PRS40Zr, granulatie 80, zirconiu

Periile abrazive cu flansa, modelul PRS40Zr, au dimensiunile de 150×50×20 mm și o granulație de 80. Acestea sunt fabricate din zirconiu pe suport textil și sunt ideale pentru polizarea metalelor dure și a oțelului inoxidabil.

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Descriere

Perii abrazive cu flansa, 150×50×20 mm, PRS40Zr, granulatie 80, zirconiu

Periile abrazive cu flansa, modelul PRS40Zr, fabricate de către Abra Com SRL, sunt instrumente de polizare eficiente, menite să ofere rezultate excelente în tratarea metalelor dure și a oțelului inoxidabil. Cu o dimensiune de 150×50×20 mm și o granulație de 80, aceste perii sunt adaptate pentru a atinge finisaje precise și durabile.

Realizate pe baza unui suport textil robust, acestea oferă un echilibru perfect între flexibilitate și durabilitate. Materialul textil asigură o aderență excelentă a particulelor de zirconiu, permițând o acțiune abrazivă eficientă în timpul procesului de polizare. Această combinație de suport textil și abraziv din zirconiu conferă perilor abrazivi PRS40Zr o durată de viață extinsă și un nivel ridicat de performanță.

De asemenea, aceste perii sunt dotate cu o flansă cu un diametru de 20 mm, care asigură o fixare sigură pe dispozitivele de polizare. Flansa este concepută cu atenție pentru a se potrivi perfect cu periile, garantând stabilitate și siguranță în timpul utilizării.

Cu periile abrazive cu flansa PRS40Zr, polizarea metalelor dure și a oțelului inoxidabil devine o sarcină simplă și eficientă, oferind rezultate superioare și satisfacția de a obține finisaje de calitate superioară.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , ,

Potrivit pentru

Alezaj unitate de prindere

Granulatie

, , , , ,

Utilizare perii abrazive cu zirconiu

Periile abrazive cu zirconiu sunt instrumente eficiente și versatile pentru diverse aplicații de prelucrare și finisare a suprafețelor metalice. Aceste perii abrazive sunt utilizate în special pentru:

  • Polizarea metalelor dure: Periile abrazive cu zirconiu sunt ideale pentru îndepărtarea ruginei, zgârieturilor și imperfecțiunilor de pe suprafețele metalice, oferind un finisaj neted și uniform.
  • Debavurarea: Aceste peri abrazive sunt eficiente în îndepărtarea bavurilor și a marginilor aspre de pe piesele prelucrate, asigurând o calitate superioară a suprafeței.
  • Finisarea și pregătirea suprafețelor: Periile abrazive cu zirconiu sunt folosite pentru a pregăti suprafețele metalice înainte de aplicarea vopselei, lăcuirea sau alte tratamente de finisare. Aceste perii abrazive îndepărtează imperfecțiunile și creează o suprafață netedă și curată, asigurând o aderență optimă a stratului de finisare.
  • Curățarea și îndepărtarea ruginii: Zirconiuul abraziv din perii ajută la îndepărtarea eficientă a ruginii și a depunerilor de pe suprafețele metalice, asigurând restaurarea și revigorarea aspectului acestora.
  • Aplicații industriale și de prelucrare a metalelor: Aceste peri abrazive sunt utilizate în diverse industrii, cum ar fi industria metalurgică, construcțiile navale, industria auto și multe altele, datorită capacității lor de a realiza operațiuni de prelucrare și finisare de înaltă calitate.

Periile abrazive cu zirconiu sunt esențiale pentru profesioniștii din industrie și pentru oricine dorește să obțină rezultate superioare în prelucrarea și finisarea metalelor.

Avantajele utilizării periilor abrazive zirconiu pe suport textil

Utilizarea periilor abrazive cu zirconiu pe suport textil aduce numeroase avantaje în procesul de prelucrare și finisare a suprafețelor metalice. Iată câteva dintre aceste avantaje:

  • Versatilitate: Diametrul variabil al periilor, între 150 și 300, le conferă o versatilitate crescută în utilizare, potrivindu-se pe o varietate de suprafețe și forme.
  • Plajă extinsă de granulație: Periile abrazive cu zirconiu pe suport textil sunt disponibile într-o plajă largă de granulații, de la 40 la 400, fiind potrivite atât pentru polizare, cât și pentru lustruire.
  • Durabilitate și rezistență: Periile abrazive cu zirconiu pe suport textil sunt cunoscute pentru durabilitatea și rezistența lor, putând rezista la utilizare intensivă și la presiuni ridicate.
  • Control eficient al abraziunii: Suportul textil permite o distribuție uniformă a abraziunii pe suprafața de prelucrat, oferind un control precis asupra procesului de finisare.
  • Eficiență sporită: Datorită abrazivului de zirconiu de înaltă calitate și a suportului textil durabil, periile abrazive asigură o eficiență sporită în procesul de prelucrare și finisare a metalelor.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , ,

Potrivit pentru

Alezaj unitate de prindere

Granulatie

, , , , ,