Perii abrazive cu flansa 300×40×30 mm, PRS300P, granulatie 600, pasla abraziva

Periile abrazive cu flanșă 300×40×30 mm, PRS300P, granulație 600, paslă abrazivă, sunt produse de înaltă calitate fabricate în România de către Abra Com SRL. Acestea sunt ideale pentru slefuire și lustruire, fiind realizate din paslă abrazivă consumabilă. Utilizând materiale superioare, periile oferă o durabilitate crescută și randament maxim în utilizare. Recomandate pentru prelucrarea metalelor și lemnului, periile cu flanșă oferă o slefuire uniformă.

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Perii abrazive cu flansa 300×40×30 mm, PRS300P, granulatie 600, pasla abraziva

Produsele abrazive, în special periile abrazive, sunt elemente indispensabile în industria prelucrării metalelor și lemnului. Periile abrazive cu flanșă 300x40x30 mm, PRS300P, cu granulație 600, reprezintă un exemplu de calitate superioară în acest domeniu, fabricate cu mândrie în România de compania Abra Com SRL.

Structura acestor periute este concepută pentru a rezista și pentru a oferi o performanță ridicată, grație paslei abrazive consumabile din care sunt realizate. Flanșa pe care sunt montate conferă periilor un avantaj semnificativ în ceea ce privește stabilitatea și uniformitatea slefuirii. Această caracteristică se traduce într-un finisaj de suprafață consistent și uniform pe întreaga perioadă de utilizare a periei.

Cu o granulație de 600, aceste perii abrazive oferă un finisaj fin și detaliat. În general, cu cât granulația este mai mare, cu atât slefuirea este mai fină. Granulația 600 indică o capacitate de finisare excelentă, fiind ideală pentru sarcini care necesită o atenție deosebită la detalii sau un finisaj de înaltă calitate.

Periile abrazive cu flanșă 300x40x30 mm, PRS300P sunt recomandate pentru utilizare în diverse industrii. În industria prelucrării metalelor, pot fi utilizate pentru a satisface nevoile de prelucrare mătă, satinare și slefuire de finisare a suprafețelor metalice. În plus, în industria lemnului, acestea pot ajuta la slefuirea și finisarea suprafețelor lemnului pentru a le conferi un aspect estetic plăcut și un finisaj uniform.

Datorită materialului de înaltă calitate din care sunt fabricate, aceste perii abrazive au o durată de viață mai mare decât alte perii similare disponibile pe piață. Acest lucru înseamnă că pot fi utilizate în mod eficient pentru o perioadă lungă de timp, asigurând astfel o valoare maximă pentru investiția făcută.

Prin urmare, periile abrazive cu flanșă 300×40×30 mm, PRS300P, cu granulație 600, paslă abrazivă, fabricate de Abra Com SRL, reprezintă o alegere excelentă pentru cei care caută eficiență și performanță în slefuire și lustruire.

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Alezaj unitate de prindere

Granulatie

, , , , ,

Utilizare perii din pasla abraziva

Periile din pasla abraziva sunt instrumente extrem de versatile, utilizate într-o varietate largă de aplicatii industriale și de fabricație pentru a efectua sarcini precum curățarea, lustruirea, slefuirea și finisarea. Acestea sunt folosite în principal datorită capacității lor de a produce un finisaj uniform și de calitate, precum și pentru durabilitatea lor și capacitatea de a rezista la uzură intensă.

 • Curățare: Periile din pasla abraziva sunt folosite în mod obișnuit pentru curățarea pieselor metalice sau a altor materiale dure. Acestea sunt capabile să îndepărteze murdăria, rugina, vopseaua și alte materiale nedorite de pe suprafețe fără a le deteriora.
 • Lustruire: Aceste perii sunt excelente pentru a lustrui metalul și alte materiale, oferindu-le o suprafață lucioasă și netedă. Lustruirea cu perii din pasla abraziva poate îmbunătăți aspectul estetic al produsului, dar și capacitatea acestuia de a rezista la coroziune.
 • Slefuire: Periile din pasla abraziva sunt utilizate pentru a îndepărta asperitățile și a slefui suprafețele, făcându-le netede și pregătite pentru procesele ulterioare, cum ar fi vopsirea sau lăcuirea.
 • Finisare: O altă utilizare comună a periilor din pasla abraziva este finisarea, care poate varia de la netezirea marginilor până la pregătirea suprafețelor pentru vopsire sau alte procese de finisare.
 • Satinare: Periile abrazive sunt adesea utilizate pentru a da o finisare mată sau satinată suprafețelor metalice. Aceasta este o tehnică folosită adesea în industria bijuteriilor sau a articolelor de menaj, pentru a crea o suprafață cu aspect atractiv.

Periile abrazive pot fi utilizate manual sau în mașini de slefuit și lustruit, în funcție de dimensiunile și cerințele specifice ale lucrării. De asemenea, pot fi utilizate pe o varietate de materiale, inclusiv metale, lemn, plastic și ceramică, făcându-le extrem de utile în multe industrii și aplicații.

Avantajele utilizării periilor abrazive din pasla

Utilizarea periilor abrazive din pasla vine cu o serie de avantaje semnificative în diferite industrii, de la prelucrarea metalelor și lemnului, până la finisarea și curățarea diverselor suprafețe. Iată câteva dintre beneficiile majore:

 • Versatilitate: Unul dintre cele mai mari avantaje ale periilor abrazive din pasla este capacitatea lor de a lucra cu o varietate de materiale, inclusiv metal, lemn, plastic și ceramică. Acestea pot fi utilizate pentru o gamă largă de sarcini, cum ar fi curățarea, slefuirea, lustruirea și finisarea, ceea ce le face o alegere excelentă pentru multe aplicații.
 • Finisaj uniform: Periile abrazive din pasla permit un finisaj uniform și de calitate superioară. Sunt capabile să îndepărteze asperitățile și să lustruiască suprafețele în mod egal, asigurând o finisare netedă și profesionistă.
 • Durabilitate: Pasla abraziva este un material rezistent la uzură, ceea ce înseamnă că perii pot rezista la utilizarea intensivă pe o perioadă îndelungată. Acest lucru poate reduce costurile asociate cu înlocuirea și întreținerea frecventă a periilor.
 • Economie de timp: Comparativ cu metodele tradiționale de slefuire și lustruire, utilizarea periilor abrazive din pasla poate economisi semnificativ timpul. Acestea pot curăța, slefui și lustrui suprafețele mult mai rapid, îmbunătățind astfel eficiența proceselor de producție.
 • Protejarea suprafețelor: Un alt avantaj important al periilor abrazive din pasla este că sunt mai blânde cu suprafețele decât alte metode de slefuire. Acest lucru înseamnă că ele pot îndepărta materialele nedorite fără a zgâria sau a deteriora suprafața originală.
 • Ușor de utilizat: Periile abrazive din pasla sunt, de asemenea, relativ ușor de utilizat, ceea ce le face accesibile pentru operatori cu diverse niveluri de experiență. Acestea pot fi instalate și schimbate cu ușurință pe mașini de slefuit și lustruit, economisind timp și efort.
Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Alezaj unitate de prindere

Granulatie

, , , , ,