Perii abrazive cu flansa 150×50×20 mm, PRS40P, granulatie 320, pasla abraziva

Periile abrazive cu flanșă de 150x50x20 mm, PRS40P, cu granulație 320, realizate din pâslă abrazivă consumabilă, sunt produse românești superioare, fabricate de Abra Com SRL. Acestea sunt ideale pentru slefuirea și lustruirea uniformă a suprafețelor metalice și nemetalice, datorită materialelor de înaltă calitate care le conferă durabilitate și randament maxim.

 

 

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Perii abrazive cu flansa 150×50×20 mm, PRS40P, granulatie 320, pasla abraziva

Periile abrazive cu flanșă PRS40P, având dimensiunile de 150x50x20 mm și granulație 320, sunt produse premium, fabricate în România de către Abra Com SRL. Materialul abraziv folosit, pâsla abrazivă consumabilă, este de o calitate superioară, ceea ce asigură o durată de viață îndelungată a periilor și un randament maxim pe întreaga durată a utilizării lor.

Periile rotative cu flanșă sunt special concepute pentru operațiuni de lustruire și slefuire, având capacitatea de a oferi un finisaj uniform, fără a deteriora sau deforma suprafața prelucrată. Proiectate cu lămele de pâslă abrazivă consumabilă, aceste perii abrazive permit o prelucrare ușoară și eficientă, fie că vorbim despre suprafețe metalice sau nemetalice.

În industria prelucrării metalelor, periile abrazive cu flanșă sunt folosite în diverse procese de finisare, cum ar fi debavurarea, satinarea, polisarea și curățarea. Acestea pot fi utilizate pentru a îndepărta urmele de sudură, rugină sau murdărie, oferind în același timp un finisaj neted și uniform. Utilizarea lor este recomandată în posturile de lucru fixe, unde se necesită o mare precizie și eficiență.

Pe de altă parte, în industria lemnului, periile abrazive cu flanșă sunt utilizate pentru slefuirea fină a suprafețelor din lemn, îmbunătățind calitatea și aspectul final al produselor. Acestea contribuie la îndepărtarea reziduurilor, a imperfecțiunilor și a urmelor de prelucrare, lăsând în urmă o suprafață netedă și lustruită.

Periile abrazive cu flanșă PRS40P reprezintă soluția ideală pentru o slefuire uniformă, indiferent de durata de funcționare sau de natura materialului prelucrat. În plus, datorită granulației de 320, aceste perii asigură o slefuire fină, perfectă pentru finisajele de înaltă calitate.

În concluzie, periile abrazive cu flanșă de la Abra Com SRL sunt produse performante și durabile, care aduc valoare adăugată în orice proces de prelucrare. Grație calității materialelor folosite și a designului lor ingenios, acestea oferă un randament ridicat și un finisaj de excepție, satisfăcând cerințele cele mai riguroase ale industriilor de prelucrare a metalelor și a lemnului.

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Alezaj unitate de prindere

Granulatie

, , , , ,

Utilizare perii din pasla abraziva

Periile din pasla abraziva sunt instrumente extrem de versatile, utilizate într-o varietate largă de aplicatii industriale și de fabricație pentru a efectua sarcini precum curățarea, lustruirea, slefuirea și finisarea. Acestea sunt folosite în principal datorită capacității lor de a produce un finisaj uniform și de calitate, precum și pentru durabilitatea lor și capacitatea de a rezista la uzură intensă.

 • Curățare: Periile din pasla abraziva sunt folosite în mod obișnuit pentru curățarea pieselor metalice sau a altor materiale dure. Acestea sunt capabile să îndepărteze murdăria, rugina, vopseaua și alte materiale nedorite de pe suprafețe fără a le deteriora.
 • Lustruire: Aceste perii sunt excelente pentru a lustrui metalul și alte materiale, oferindu-le o suprafață lucioasă și netedă. Lustruirea cu perii din pasla abraziva poate îmbunătăți aspectul estetic al produsului, dar și capacitatea acestuia de a rezista la coroziune.
 • Slefuire: Periile din pasla abraziva sunt utilizate pentru a îndepărta asperitățile și a slefui suprafețele, făcându-le netede și pregătite pentru procesele ulterioare, cum ar fi vopsirea sau lăcuirea.
 • Finisare: O altă utilizare comună a periilor din pasla abraziva este finisarea, care poate varia de la netezirea marginilor până la pregătirea suprafețelor pentru vopsire sau alte procese de finisare.
 • Satinare: Periile abrazive sunt adesea utilizate pentru a da o finisare mată sau satinată suprafețelor metalice. Aceasta este o tehnică folosită adesea în industria bijuteriilor sau a articolelor de menaj, pentru a crea o suprafață cu aspect atractiv.

Periile abrazive pot fi utilizate manual sau în mașini de slefuit și lustruit, în funcție de dimensiunile și cerințele specifice ale lucrării. De asemenea, pot fi utilizate pe o varietate de materiale, inclusiv metale, lemn, plastic și ceramică, făcându-le extrem de utile în multe industrii și aplicații.

Avantajele utilizării periilor abrazive din pasla

Utilizarea periilor abrazive din pasla vine cu o serie de avantaje semnificative în diferite industrii, de la prelucrarea metalelor și lemnului, până la finisarea și curățarea diverselor suprafețe. Iată câteva dintre beneficiile majore:

 • Versatilitate: Unul dintre cele mai mari avantaje ale periilor abrazive din pasla este capacitatea lor de a lucra cu o varietate de materiale, inclusiv metal, lemn, plastic și ceramică. Acestea pot fi utilizate pentru o gamă largă de sarcini, cum ar fi curățarea, slefuirea, lustruirea și finisarea, ceea ce le face o alegere excelentă pentru multe aplicații.
 • Finisaj uniform: Periile abrazive din pasla permit un finisaj uniform și de calitate superioară. Sunt capabile să îndepărteze asperitățile și să lustruiască suprafețele în mod egal, asigurând o finisare netedă și profesionistă.
 • Durabilitate: Pasla abraziva este un material rezistent la uzură, ceea ce înseamnă că perii pot rezista la utilizarea intensivă pe o perioadă îndelungată. Acest lucru poate reduce costurile asociate cu înlocuirea și întreținerea frecventă a periilor.
 • Economie de timp: Comparativ cu metodele tradiționale de slefuire și lustruire, utilizarea periilor abrazive din pasla poate economisi semnificativ timpul. Acestea pot curăța, slefui și lustrui suprafețele mult mai rapid, îmbunătățind astfel eficiența proceselor de producție.
 • Protejarea suprafețelor: Un alt avantaj important al periilor abrazive din pasla este că sunt mai blânde cu suprafețele decât alte metode de slefuire. Acest lucru înseamnă că ele pot îndepărta materialele nedorite fără a zgâria sau a deteriora suprafața originală.
 • Ușor de utilizat: Periile abrazive din pasla sunt, de asemenea, relativ ușor de utilizat, ceea ce le face accesibile pentru operatori cu diverse niveluri de experiență. Acestea pot fi instalate și schimbate cu ușurință pe mașini de slefuit și lustruit, economisind timp și efort.
Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Alezaj unitate de prindere

Granulatie

, , , , ,