Perii abrazive cu flansa, 300×30×30 mm, PRS300NK, granulatie 40, coridon

Periile abrazive cu flanșă PRS300NK, de la Abra Com SRL, sunt echipamente abrazive eficiente, având dimensiunile de 300×30×30 mm. Cu granulația 40 și materialul abraziv din corindon, aceste perii sunt ideale pentru diverse aplicații de finisare și polizare. Fiind prevăzute cu flanșă, acestea asigură o fixare sigură și stabilă pe mașinăria respectivă, iar diametrul găurii flanșei de 30 mm se potrivește perfect pe suporturile textile. Periile abrazive cu flanșă PRS300NK sunt produse de înaltă calitate, care asigură rezultate superioare în obținerea unei suprafețe netede și lucioase.

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Descriere

Perii abrazive cu flansa, 300×30×30 mm, PRS300NK, granulatie 40, coridon

Periile abrazive cu flanșă PRS300NK, produse de Abra Com SRL, sunt soluția perfectă pentru operațiuni de finisare și polizare eficiente. Cu dimensiunile de 300×30×30 mm, aceste perii abrazive oferă o suprafață de lucru extinsă, asigurând o acoperire rapidă și uniformă a suprafeței tratate. Echipate cu o flanșă solidă, aceste perii se fixează cu ușurință pe mașinăria respectivă, garantând o stabilitate excelentă în timpul utilizării.

Una dintre caracteristicile cheie ale acestor perii abrazive este granulația de 40, care permite îndepărtarea eficientă a imperfecțiunilor și a stratului superficial nedorit. Materialul abraziv utilizat în aceste perii este corindonul, un compus durabil și rezistent, care asigură o durată lungă de viață a periei și o performanță superioară în diverse aplicații.

Diametrul găurii flanșei de 30 mm este conceput pentru a se potrivi perfect pe suporturile textile, oferind astfel o fixare sigură și precisă. Acest aspect este esențial în asigurarea unei funcționări fără probleme și a obținerii unor rezultate de înaltă calitate în procesele de finisare și polizare.

Periile abrazive cu flanșă PRS300NK, dezvoltate și fabricate de Abra Com SRL, reprezintă o alegere de încredere pentru profesioniști din diverse industrii. Calitatea superioară a acestor perii, alături de designul ergonomic și eficiența lor remarcabilă, garantează obținerea unei suprafețe netede, lucioase și perfect finisate.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , ,

Alezaj unitate de prindere

Utilizare:

Periile abrazive cu flansă PRS300NK, de 300x30 mm, fabricate de Abra Com SRL, sunt extrem de versatile și pot fi utilizate într-o varietate largă de aplicații:

  • Îndepărtarea ruginii: Corindonul cu granulație de 40- 400 este extrem de eficient pentru îndepărtarea ruginii de pe suprafețele metalice, fără a deteriora materialul de bază.
  • Curățarea suprafețelor: Aceste perii pot fi folosite pentru a îndepărta vopseaua veche, lacul sau alte reziduuri de pe suprafețele de lemn, metal sau plastic.
  • Pregătirea suprafețelor: Înainte de a aplica o nouă vopsea sau finisare, suprafața trebuie să fie netedă și curată. Periile abrazive cu flansă PRS300NK pot ajuta la pregătirea suprafețelor, oferind o bază ideală pentru aplicarea ulterioară.
  • Slefuirea grosieră: Periile abrazive pot fi utilizate pentru a slefui suprafețe, oferind un nivel de abraziune puternic.

Aceste perii abrazive pot fi montate pe diverse mașini de prelucrare, precum polizoarele de banc, mașinile de frezat sau de rectificat, în funcție de nevoile specifice ale utilizatorului. De la atelierele de prelucrare și fabrici, până la hobbyiști și profesioniști în renovări, periile abrazive cu flansă PRS200NK sunt o alegere solidă pentru oricine are nevoie de un instrument de prelucrare eficient și fiabil.

Avantajele utilizării periilor abrazive cu flansa si material abraziv coridon

Periile abrazive cu flanșă și material abraziv corindon oferă o serie de avantaje semnificative:

  • Eficiență: Corindonul, unul dintre cele mai dure materiale naturale, oferă un nivel înalt de eficiență în îndepărtarea materialelor dure. Aceasta permite netezirea, curățarea și finisarea rapidă și eficientă a unei game largi de materiale, inclusiv metal, lemn și plastic.
  • Versatilitate: Cu o plaja de granulatie intre 40 si 400, aceste perii abrazive sunt suficient de aspre pentru a îndepărta straturi groase de vopsea sau rugină, dar și suficient de fine pentru a oferi o suprafață fină și netedă.
  • Durabilitate: Periile fabricate cu corindon sunt cunoscute pentru durabilitatea lor îndelungată. Ele rezistă mai mult timp față de periile abrazive obișnuite, ceea ce înseamnă că pot fi utilizate în mod repetat fără a fi înlocuite.
  • Siguranță și ușurință de utilizare: Flanșa atașată ajută la menținerea periilor în poziție în timpul utilizării, sporind siguranța și eficiența utilizării lor.
  • Compatibilitate: Dimensiunile acestor perii sunt compatibile cu o gamă largă de mașini și echipamente, permițându-le să fie utilizate într-o varietate de contexte industriale.
  • Calitate superioară: Fiind un produs fabricat de Abra Com SRL, aceste perii abrazive cu flanșă sunt garantate pentru calitatea și fiabilitatea lor. Alegerea unui produs românesc înseamnă că beneficiați de suportul local și de calitatea produselor noastre.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , ,

Alezaj unitate de prindere