Perii abrazive cu flansa, 300×25×30 mm, PRS300Zr, granulatie 400, zirconiu

Periile abrazive cu flanșă PRS300Zr, fabricate de Abra Com SRL, au dimensiuni de 300×25×30 mm și granulație 400. Produsele sunt construite pe un suport textil, folosind zirconiu ca abraziv. Adaptabilitatea excelentă a acestor perii pe suprafețele de polizat sau lustruit face ca acestea să fie esențiale în diverse domenii industriale.

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Perii abrazive cu flansa, 300×25×30 mm, PRS300Zr, granulatie 400, zirconiu

Periile abrazive cu flanșă PRS300Zr reprezintă o inovație în industria de finisare și polizare, furnizate de compania de prestigiu Abra Com SRL. Cu dimensiunile de 300×25×30 mm, aceste perii abrazive sunt proiectate să ofere un nivel înalt de performanță, durabilitate și eficiență în aplicațiile industriale.

Unul dintre factorii cheie care diferențiază aceste perii abrazive de produsele similare de pe piață este folosirea zirconiu ca material abraziv. Zirconiu este un mineral extrem de dur, cu o rezistență ridicată la uzură și coroziune. Acest lucru se traduce prin durabilitate crescută a periei și o eficiență îmbunătățită în polizarea și lustruirea suprafețelor.

Suportul textil folosit în fabricarea acestor perii abrazive cu flanșă adaugă flexibilitate, permise de dimensiunile sale, care contribuie la o adaptare mai bună pe suprafețele de lucru. Dimensiunile și forma periei abrazive, împreună cu diametrul găurii flanșei de 30 mm, asigură că peria se potrivește perfect pe suprafața de polizat sau lustruit.

De asemenea, granulația de 400 a periei abrazive asigură o finisare fină și uniformă. Acesta este un aspect esențial pentru numeroase domenii, inclusiv prelucrarea metalelor, producția de mobilier, industria auto și aeronautică, pentru a numi doar câteva.

Zirconiu, materialul abraziv utilizat, prezintă multe beneficii față de alte abrazive convenționale. Zirconiu este recunoscut pentru duritatea sa și rezistența la căldură, ceea ce îi permite să mențină un profil ascuțit mai mult timp, rezultând într-un ritm mai lent de uzură și o mai bună eficiență a costurilor.

Periile abrazive cu flanșă PRS300Zr sunt, în concluzie, o unealtă indispensabilă pentru orice proces de finisare sau polizare industrială. Combinația de zirconiu ca abraziv, suportul textil flexibil, granulația fină și dimensiunile precise ale periei și flanșei contribuie la performanța superioară a acestor perii abrazive, satisfăcând cerințele industriale cele mai riguroase.

Abra Com SRL, prin oferirea acestor perii abrazive cu flanșă de înaltă calitate și performanță, își confirmă angajamentul continuu față de inovație și excelență în domeniul materialelor abrazive industriale.

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , ,

Potrivit pentru

Alezaj unitate de prindere

Granulatie

, , , , ,

Utilizare perii abrazive cu zirconiu

Periile abrazive cu zirconiu sunt instrumente eficiente și versatile pentru diverse aplicații de prelucrare și finisare a suprafețelor metalice. Aceste perii abrazive sunt utilizate în special pentru:

 • Polizarea metalelor dure: Periile abrazive cu zirconiu sunt ideale pentru îndepărtarea ruginei, zgârieturilor și imperfecțiunilor de pe suprafețele metalice, oferind un finisaj neted și uniform.
 • Debavurarea: Aceste peri abrazive sunt eficiente în îndepărtarea bavurilor și a marginilor aspre de pe piesele prelucrate, asigurând o calitate superioară a suprafeței.
 • Finisarea și pregătirea suprafețelor: Periile abrazive cu zirconiu sunt folosite pentru a pregăti suprafețele metalice înainte de aplicarea vopselei, lăcuirea sau alte tratamente de finisare. Aceste perii abrazive îndepărtează imperfecțiunile și creează o suprafață netedă și curată, asigurând o aderență optimă a stratului de finisare.
 • Curățarea și îndepărtarea ruginii: Zirconiuul abraziv din perii ajută la îndepărtarea eficientă a ruginii și a depunerilor de pe suprafețele metalice, asigurând restaurarea și revigorarea aspectului acestora.
 • Aplicații industriale și de prelucrare a metalelor: Aceste peri abrazive sunt utilizate în diverse industrii, cum ar fi industria metalurgică, construcțiile navale, industria auto și multe altele, datorită capacității lor de a realiza operațiuni de prelucrare și finisare de înaltă calitate.

Periile abrazive cu zirconiu sunt esențiale pentru profesioniștii din industrie și pentru oricine dorește să obțină rezultate superioare în prelucrarea și finisarea metalelor.

Avantajele utilizării periilor abrazive zirconiu pe suport textil

Utilizarea periilor abrazive cu zirconiu pe suport textil aduce numeroase avantaje în procesul de prelucrare și finisare a suprafețelor metalice. Iată câteva dintre aceste avantaje:

 • Versatilitate: Diametrul variabil al periilor, între 150 și 300, le conferă o versatilitate crescută în utilizare, potrivindu-se pe o varietate de suprafețe și forme.
 • Plajă extinsă de granulație: Periile abrazive cu zirconiu pe suport textil sunt disponibile într-o plajă largă de granulații, de la 40 la 400, fiind potrivite atât pentru polizare, cât și pentru lustruire.
 • Durabilitate și rezistență: Periile abrazive cu zirconiu pe suport textil sunt cunoscute pentru durabilitatea și rezistența lor, putând rezista la utilizare intensivă și la presiuni ridicate.
 • Control eficient al abraziunii: Suportul textil permite o distribuție uniformă a abraziunii pe suprafața de prelucrat, oferind un control precis asupra procesului de finisare.
 • Eficiență sporită: Datorită abrazivului de zirconiu de înaltă calitate și a suportului textil durabil, periile abrazive asigură o eficiență sporită în procesul de prelucrare și finisare a metalelor.
 • Calitate Superioară a Finisajului: Zirconiu produce un finisaj extrem de fin și uniform, ceea ce este ideal pentru aplicații care necesită un nivel înalt de detaliu sau un finisaj de înaltă calitate.
 • Protecție a Suprafeței Lucrate: Datorită suportului textil, aceste periile reduc riscul de deteriorare a suprafețelor delicate sau de zgârierea pieselor prelucrate, asigurând un rezultat de calitate, fără a compromite integritatea materialului de lucru.
Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , ,

Potrivit pentru

Alezaj unitate de prindere

Granulatie

, , , , ,