Perii abrazive cu flansa, 300×25×30 mm, PRS300NK, granulatie 60, coridon

Periile abrazive cu flanșă, model PRS300NK, de dimensiuni 300×25×30 mm, cu granulație 60, sunt o soluție eficientă pentru diverse aplicații abrazive. Aceste perii sunt fabricate de Abra Com SRL, un producător de încredere în domeniu. Flanșa are un diametru de 30 mm și asigură o fixare sigură a perilor. Materialul de suport este textil, iar abrazivul utilizat este coridon. Periile abrazive cu flanșă sunt ideale pentru îndepărtarea rugozităților și pregătirea suprafețelor în diferite procese industriale.

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Perii abrazive cu flansa, 300×25×30 mm, PRS300NK, granulatie 60, coridon

Periile abrazive cu flanșă, model PRS300NK, de dimensiuni 300×25×30 mm, granulație 60, reprezintă soluția perfectă pentru o varietate de aplicații abrazive. Aceste perii sunt produse de Abra Com SRL, o companie cu o vastă experiență în fabricarea de produse abrazive de înaltă calitate. Echipate cu flanșe robuste, aceste perii asigură o fixare sigură și eficientă.

Flanșa atașată periilor abrazive are un diametru de 30 mm, asigurând o potrivire perfectă pe diversele unelte și mașini utilizate în procesele industriale. Astfel, utilizatorii beneficiază de o stabilitate crescută și de o performanță optimă în timpul utilizării perilor abrazivi. Această caracteristică contribuie la obținerea unor rezultate superioare în operațiile de șlefuire, polizare sau pregătire a suprafețelor.

Materialul de suport al perilor abrazivi cu flanșă este textil, oferind o rezistență sporită și o durabilitate pe termen lung. Acest suport textil asigură o distribuție uniformă a abrazivului coridon, optimizând astfel performanța de îndepărtare a materialului și minimizând riscul de deteriorare sau zgâriere a suprafețelor prelucrate.

Periile abrazive cu flanșă sunt recomandate într-o gamă largă de aplicații, inclusiv în industria lemnului, industria metalurgică sau în procesul de finisare a suprafețelor din plastic. Ele sunt eficiente în îndepărtarea rugozităților, curățarea și pregătirea suprafețelor înainte de aplicarea vopselei sau lacului. Rezultatele de înaltă calitate și durabilitatea perilor abrazivi cu flanșă fac din acestea alegerea ideală pentru profesioniști și amatori în domeniul prelucrării materialelor.

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , ,

Alezaj unitate de prindere

Utilizare:

Periile abrazive cu flansă PRS300NK, de 300x25 mm, fabricate de Abra Com SRL, sunt extrem de versatile și pot fi utilizate într-o varietate largă de aplicații:

  • Îndepărtarea ruginii: Corindonul cu granulație de 40- 400 este extrem de eficient pentru îndepărtarea ruginii de pe suprafețele metalice, fără a deteriora materialul de bază.
  • Curățarea suprafețelor: Aceste perii pot fi folosite pentru a îndepărta vopseaua veche, lacul sau alte reziduuri de pe suprafețele de lemn, metal sau plastic.
  • Pregătirea suprafețelor: Înainte de a aplica o nouă vopsea sau finisare, suprafața trebuie să fie netedă și curată. Periile abrazive cu flansă PRS300NK pot ajuta la pregătirea suprafețelor, oferind o bază ideală pentru aplicarea ulterioară.
  • Slefuirea grosieră: Periile abrazive pot fi utilizate pentru a slefui suprafețe, oferind un nivel de abraziune puternic.

Aceste perii abrazive pot fi montate pe diverse mașini de prelucrare, precum polizoarele de banc, mașinile de frezat sau de rectificat, în funcție de nevoile specifice ale utilizatorului. De la atelierele de prelucrare și fabrici, până la hobbyiști și profesioniști în renovări, periile abrazive cu flansă PRS300NK sunt o alegere solidă pentru oricine are nevoie de un instrument de prelucrare eficient și fiabil.

Avantajele utilizării periilor abrazive cu flansa si material abraziv coridon

Periile abrazive cu flanșă și material abraziv corindon oferă o serie de avantaje semnificative:

  • Eficiență: Corindonul, unul dintre cele mai dure materiale naturale, oferă un nivel înalt de eficiență în îndepărtarea materialelor dure. Aceasta permite netezirea, curățarea și finisarea rapidă și eficientă a unei game largi de materiale, inclusiv metal, lemn și plastic.
  • Versatilitate: Cu o plaja de granulatie intre 40 si 400, aceste perii abrazive sunt suficient de aspre pentru a îndepărta straturi groase de vopsea sau rugină, dar și suficient de fine pentru a oferi o suprafață fină și netedă.
  • Durabilitate: Periile fabricate cu corindon sunt cunoscute pentru durabilitatea lor îndelungată. Ele rezistă mai mult timp față de periile abrazive obișnuite, ceea ce înseamnă că pot fi utilizate în mod repetat fără a fi înlocuite.
  • Siguranță și ușurință de utilizare: Flanșa atașată ajută la menținerea periilor în poziție în timpul utilizării, sporind siguranța și eficiența utilizării lor.
  • Compatibilitate: Dimensiunile acestor perii sunt compatibile cu o gamă largă de mașini și echipamente, permițându-le să fie utilizate într-o varietate de contexte industriale.
  • Calitate superioară: Fiind un produs fabricat de Abra Com SRL, aceste perii abrazive cu flanșă sunt garantate pentru calitatea și fiabilitatea lor. Alegerea unui produs românesc înseamnă că beneficiați de suportul local și de calitatea produselor noastre.
Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , ,

Alezaj unitate de prindere