Perii abrazive cu flansa, 300×25×30 mm, PRS300NK, granulatie 40, coridon

Periile abrazive cu flanșă PRS300NK de la Abra Com SRL, cu dimensiunile 300×25×30 mm și granulație 40, sunt fabricați din coridon. Aceste perii abrazive sunt ideale pentru diverse aplicații de finisare și șlefuire, oferind rezultate precise și eficiente.

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Descriere

Perii abrazive cu flansa, 300×25×30 mm, PRS300NK, granulatie 40, coridon

Periile abrazive cu flanșă PRS300NK de la Abra Com SRL sunt produse specializate, concepute pentru a satisface nevoile de prelucrare și finisare în diverse industrii. Aceste perii abrazive se remarcă prin calitatea și performanța lor superioară.

Cu dimensiunile de 300×25×30 mm, aceste perii abrazive sunt potrivite pentru a fi utilizate într-o gamă largă de aplicații. Flanșa cu un diametru de 30 mm asigură o fixare sigură și stabilă a perilor, facilitând procesul de utilizare.

Materialul de suport al periilor este textil, conferindu-le rezistență și durabilitate în timpul utilizării intensive. Abrazivul utilizat este coridon, un material cunoscut pentru proprietățile sale de șlefuire și finisare superioare. Granulația de 40 asigură o abraziune corespunzătoare, permitându-vă să obțineți rezultate precise și de înaltă calitate.

Periile abrazive cu flanșă PRS300NK sunt ideale pentru îndepărtarea imperfecțiunilor, curățarea și pregătirea suprafețelor înainte de vopsire sau aplicarea altor tratamente. Indiferent dacă aveți nevoie de finisare fină sau îndepărtare rapidă a materialului, aceste perii abrazive vor fi un partener de încredere în atingerea obiectivelor dvs. de prelucrare.

Abra Com SRL este un producător de încredere și cu experiență în domeniul abrazivelor. Produsele lor sunt cunoscute pentru calitatea lor superioară și performanța remarcabilă. Cu periile abrazive cu flanșă PRS300NK, beneficiați de combinarea perfectă între inovație, tehnologie și materiale de calitate, asigurându-vă că veți obține cele mai bune rezultate în munca dvs. de prelucrare.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , ,

Alezaj unitate de prindere

Utilizare:

Periile abrazive cu flansă PRS300NK, de 300x25 mm, fabricate de Abra Com SRL, sunt extrem de versatile și pot fi utilizate într-o varietate largă de aplicații:

  • Îndepărtarea ruginii: Corindonul cu granulație de 40- 400 este extrem de eficient pentru îndepărtarea ruginii de pe suprafețele metalice, fără a deteriora materialul de bază.
  • Curățarea suprafețelor: Aceste perii pot fi folosite pentru a îndepărta vopseaua veche, lacul sau alte reziduuri de pe suprafețele de lemn, metal sau plastic.
  • Pregătirea suprafețelor: Înainte de a aplica o nouă vopsea sau finisare, suprafața trebuie să fie netedă și curată. Periile abrazive cu flansă PRS300NK pot ajuta la pregătirea suprafețelor, oferind o bază ideală pentru aplicarea ulterioară.
  • Slefuirea grosieră: Periile abrazive pot fi utilizate pentru a slefui suprafețe, oferind un nivel de abraziune puternic.

Aceste perii abrazive pot fi montate pe diverse mașini de prelucrare, precum polizoarele de banc, mașinile de frezat sau de rectificat, în funcție de nevoile specifice ale utilizatorului. De la atelierele de prelucrare și fabrici, până la hobbyiști și profesioniști în renovări, periile abrazive cu flansă PRS300NK sunt o alegere solidă pentru oricine are nevoie de un instrument de prelucrare eficient și fiabil.

Avantajele utilizării periilor abrazive cu flansa si material abraziv coridon

Periile abrazive cu flanșă și material abraziv corindon oferă o serie de avantaje semnificative:

  • Eficiență: Corindonul, unul dintre cele mai dure materiale naturale, oferă un nivel înalt de eficiență în îndepărtarea materialelor dure. Aceasta permite netezirea, curățarea și finisarea rapidă și eficientă a unei game largi de materiale, inclusiv metal, lemn și plastic.
  • Versatilitate: Cu o plaja de granulatie intre 40 si 400, aceste perii abrazive sunt suficient de aspre pentru a îndepărta straturi groase de vopsea sau rugină, dar și suficient de fine pentru a oferi o suprafață fină și netedă.
  • Durabilitate: Periile fabricate cu corindon sunt cunoscute pentru durabilitatea lor îndelungată. Ele rezistă mai mult timp față de periile abrazive obișnuite, ceea ce înseamnă că pot fi utilizate în mod repetat fără a fi înlocuite.
  • Siguranță și ușurință de utilizare: Flanșa atașată ajută la menținerea periilor în poziție în timpul utilizării, sporind siguranța și eficiența utilizării lor.
  • Compatibilitate: Dimensiunile acestor perii sunt compatibile cu o gamă largă de mașini și echipamente, permițându-le să fie utilizate într-o varietate de contexte industriale.
  • Calitate superioară: Fiind un produs fabricat de Abra Com SRL, aceste perii abrazive cu flanșă sunt garantate pentru calitatea și fiabilitatea lor. Alegerea unui produs românesc înseamnă că beneficiați de suportul local și de calitatea produselor noastre.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , ,

Alezaj unitate de prindere