Perii abrazive cu flansa, 200×40×30 mm, PRS200Zr, granulatie 240, zirconiu

Periile abrazive cu flanșă PRS200Zr, fabricate de Abra Com SRL, au dimensiunile de 200x40x30 mm și granulația de 240. Sunt realizate din zirconiu pe un suport textil, ceea ce le conferă rezistență și durabilitate superioară. Diametrul găurii flanșei este de 30 mm, permițând adaptabilitate excelentă pe suprafața de polizat sau lustruit.

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Perii abrazive cu flansa, 200×40×30 mm, PRS200Zr, granulatie 240, zirconiu

Abra Com SRL, un producător reputat în industria abrazivelor, prezintă perii abrazive cu flanșă PRS200Zr. Acestea sunt instrumente de înaltă calitate, concepute cu o atenție deosebită asupra detaliilor și a calității materialelor utilizate. Dimensiunile generale ale periei sunt 200x40 mm, în timp ce diametrul găurii flanșei este de 30 mm.

Periile abrazive cu flanșă PRS200Zr sunt fabricate cu zirconiu, un material abraziv superior în multe privințe față de alți abrazivi comuni, precum corindonul. Zirconiu, cunoscut pentru duritatea și rezistența sa excepțională la uzură, oferă o performanță impresionantă în multe aplicații de șlefuire și lustruire. Granulația de 240, la care se referă acest produs, reprezintă o mărime a particulelor abrazive ce oferă un echilibru excelent între eliminarea eficientă a materialului și finisarea de înaltă calitate.

Suportul textil al periilor abrazive aduce multiple avantaje, cum ar fi durabilitatea și rezistența la forțele mecanice. În plus, acesta facilitează distribuirea uniformă a particulelor abrazive de zirconiu pe suprafața de lucru, contribuind la performanța excelentă a acestora.

Periile abrazive cu flanșă PRS200Zr sunt instrumente versabile, adaptându-se perfect pe suprafața de polizat sau lustruit datorită formei și dimensiunilor lor. Acestea pot fi utilizate într-o gamă largă de domenii, inclusiv în metalurgie, inginerie, prelucrare a lemnului, și chiar în domeniul automotive.

Avantajele utilizării zirconiu în perii abrazive sunt multiple. În primul rând, datorită durității sale superioare, zirconiu oferă o durată de viață mai lungă decât alte abrazive convenționale. În al doilea rând, granulațiile de zirconiu rămân ascuțite pentru o perioadă mai lungă. Acest lucru se traduce prin timpi de lucru mai scurți și eficiență îmbunătățită.

În concluzie, periile abrazive cu flanșă PRS200Zr de la Abra Com SRL sunt un produs de top, ce combină durabilitatea zirconiu cu flexibilitatea unui suport textil, oferind un instrument de înaltă performanță pentru o gamă largă de aplicații de șlefuire și lustruire. Într-un domeniu în care calitatea și eficiența sunt esențiale, aceste perii abrazive cu flanșă sunt o alegere excelentă.

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , ,

Potrivit pentru

Alezaj unitate de prindere

Granulatie

, , , , ,

Utilizare perii abrazive cu zirconiu

Periile abrazive cu zirconiu sunt instrumente eficiente și versatile pentru diverse aplicații de prelucrare și finisare a suprafețelor metalice. Aceste perii abrazive sunt utilizate în special pentru:

 • Polizarea metalelor dure: Periile abrazive cu zirconiu sunt ideale pentru îndepărtarea ruginei, zgârieturilor și imperfecțiunilor de pe suprafețele metalice, oferind un finisaj neted și uniform.
 • Debavurarea: Aceste peri abrazive sunt eficiente în îndepărtarea bavurilor și a marginilor aspre de pe piesele prelucrate, asigurând o calitate superioară a suprafeței.
 • Finisarea și pregătirea suprafețelor: Periile abrazive cu zirconiu sunt folosite pentru a pregăti suprafețele metalice înainte de aplicarea vopselei, lăcuirea sau alte tratamente de finisare. Aceste perii abrazive îndepărtează imperfecțiunile și creează o suprafață netedă și curată, asigurând o aderență optimă a stratului de finisare.
 • Curățarea și îndepărtarea ruginii: Zirconiuul abraziv din perii ajută la îndepărtarea eficientă a ruginii și a depunerilor de pe suprafețele metalice, asigurând restaurarea și revigorarea aspectului acestora.
 • Aplicații industriale și de prelucrare a metalelor: Aceste peri abrazive sunt utilizate în diverse industrii, cum ar fi industria metalurgică, construcțiile navale, industria auto și multe altele, datorită capacității lor de a realiza operațiuni de prelucrare și finisare de înaltă calitate.

Periile abrazive cu zirconiu sunt esențiale pentru profesioniștii din industrie și pentru oricine dorește să obțină rezultate superioare în prelucrarea și finisarea metalelor.

Avantajele utilizării periilor abrazive zirconiu pe suport textil

Utilizarea periilor abrazive cu zirconiu pe suport textil aduce numeroase avantaje în procesul de prelucrare și finisare a suprafețelor metalice. Iată câteva dintre aceste avantaje:

 • Versatilitate: Diametrul variabil al periilor, între 150 și 300, le conferă o versatilitate crescută în utilizare, potrivindu-se pe o varietate de suprafețe și forme.
 • Plajă extinsă de granulație: Periile abrazive cu zirconiu pe suport textil sunt disponibile într-o plajă largă de granulații, de la 40 la 400, fiind potrivite atât pentru polizare, cât și pentru lustruire.
 • Durabilitate și rezistență: Periile abrazive cu zirconiu pe suport textil sunt cunoscute pentru durabilitatea și rezistența lor, putând rezista la utilizare intensivă și la presiuni ridicate.
 • Control eficient al abraziunii: Suportul textil permite o distribuție uniformă a abraziunii pe suprafața de prelucrat, oferind un control precis asupra procesului de finisare.
 • Eficiență sporită: Datorită abrazivului de zirconiu de înaltă calitate și a suportului textil durabil, periile abrazive asigură o eficiență sporită în procesul de prelucrare și finisare a metalelor.
 • Calitate Superioară a Finisajului: Zirconiu produce un finisaj extrem de fin și uniform, ceea ce este ideal pentru aplicații care necesită un nivel înalt de detaliu sau un finisaj de înaltă calitate.
 • Protecție a Suprafeței Lucrate: Datorită suportului textil, aceste periile reduc riscul de deteriorare a suprafețelor delicate sau de zgârierea pieselor prelucrate, asigurând un rezultat de calitate, fără a compromite integritatea materialului de lucru.
Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , ,

Potrivit pentru

Alezaj unitate de prindere

Granulatie

, , , , ,