Perii abrazive cu flansa, 200×40×30 mm, PRS200NK, granulatie 240, coridon

Periile abrazive cu flansă, 200x40x30 mm, PRS200NK, granulație 240, coridon, sunt instrumente de prelucrare a suprafețelor de înaltă calitate, oferind un finisaj lustruit și neted. Aceste perii sunt ideale pentru operațiuni de polizare și finisare precisă, asigurând rezultate de înaltă calitate

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Perii abrazive cu flansa, 200×40×30 mm, PRS200NK, granulatie 240, coridon

Periile abrazive cu flansă, 200x40x30 mm, PRS200NK, granulație 240, coridon, sunt produse de încredere fabricate de Abra Com SRL, o companie cunoscută pentru calitatea și fiabilitatea produselor sale. Aceste perii sunt proiectate pentru a oferi performanță excepțională în operațiunile de prelucrare a suprafețelor.

Un aspect important al acestor perii abrazive este diametrul găurii flanșei de 30 mm, ceea ce permite montarea lor pe o gamă largă de echipamente și mașini. Flanșa asigură o fixare sigură și stabilă a periei în timpul utilizării, sporind eficiența și siguranța.

Periile abrazive PRS200NK sunt construite cu un material de suport textil durabil, care oferă rezistență și stabilitate în timpul utilizării. Acestea sunt acoperite cu un strat de corindon, un material abraziv de înaltă calitate, cunoscut pentru duritatea sa superioară și abraziune eficientă. Granulația de 240 indică un nivel fin de asprime, ceea ce le face potrivite pentru operațiuni de polizare și finisare precisă.

Fie că este vorba de finisarea suprafețelor metalice, lemnului sau plasticului, periile abrazive cu flansă PRS200NK asigură un finisaj lustruit și neted. Acestea pot fi utilizate într-o varietate de aplicații industriale, de la prelucrarea mobilierului până la prelucrarea metalurgică, oferind rezultate de înaltă calitate.

În concluzie, periile abrazive cu flansă PRS200NK, de 200x40x30 mm, cu granulație 240 și corindon ca material abraziv, sunt instrumente de încredere și de înaltă performanță, fabricate de Abra Com SRL. Cu o fixare sigură și o abraziune eficientă, aceste perii asigură finisaje lustruite și netede într-o gamă variată de aplicații industriale.

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , ,

Alezaj unitate de prindere

Utilizare:

Periile abrazive cu flansă PRS200NK, de 200x40 mm, fabricate de Abra Com SRL, sunt extrem de versatile și pot fi utilizate într-o varietate largă de aplicații:

  • Îndepărtarea ruginii: Corindonul cu granulație de 40- 400 este extrem de eficient pentru îndepărtarea ruginii de pe suprafețele metalice, fără a deteriora materialul de bază.
  • Curățarea suprafețelor: Aceste perii pot fi folosite pentru a îndepărta vopseaua veche, lacul sau alte reziduuri de pe suprafețele de lemn, metal sau plastic.
  • Pregătirea suprafețelor: Înainte de a aplica o nouă vopsea sau finisare, suprafața trebuie să fie netedă și curată. Periile abrazive cu flansă PRS200NK pot ajuta la pregătirea suprafețelor, oferind o bază ideală pentru aplicarea ulterioară.
  • Slefuirea grosieră: Periile abrazive pot fi utilizate pentru a slefui suprafețe, oferind un nivel de abraziune puternic.

Aceste perii abrazive pot fi montate pe diverse mașini de prelucrare, precum polizoarele de banc, mașinile de frezat sau de rectificat, în funcție de nevoile specifice ale utilizatorului. De la atelierele de prelucrare și fabrici, până la hobbyiști și profesioniști în renovări, periile abrazive cu flansă PRS200NK sunt o alegere solidă pentru oricine are nevoie de un instrument de prelucrare eficient și fiabil.

Avantajele utilizării periilor abrazive cu flansa si material abraziv coridon

Periile abrazive cu flanșă și material abraziv corindon oferă o serie de avantaje semnificative:

  • Eficiență: Corindonul, unul dintre cele mai dure materiale naturale, oferă un nivel înalt de eficiență în îndepărtarea materialelor dure. Aceasta permite netezirea, curățarea și finisarea rapidă și eficientă a unei game largi de materiale, inclusiv metal, lemn și plastic.
  • Versatilitate: Cu o plaja de granulatie intre 40 si 400, aceste perii abrazive sunt suficient de aspre pentru a îndepărta straturi groase de vopsea sau rugină, dar și suficient de fine pentru a oferi o suprafață fină și netedă.
  • Durabilitate: Periile fabricate cu corindon sunt cunoscute pentru durabilitatea lor îndelungată. Ele rezistă mai mult timp față de periile abrazive obișnuite, ceea ce înseamnă că pot fi utilizate în mod repetat fără a fi înlocuite.
  • Siguranță și ușurință de utilizare: Flanșa atașată ajută la menținerea periilor în poziție în timpul utilizării, sporind siguranța și eficiența utilizării lor.
  • Compatibilitate: Dimensiunile acestor perii sunt compatibile cu o gamă largă de mașini și echipamente, permițându-le să fie utilizate într-o varietate de contexte industriale.
  • Calitate superioară: Fiind un produs fabricat de Abra Com SRL, aceste perii abrazive cu flanșă sunt garantate pentru calitatea și fiabilitatea lor. Alegerea unui produs românesc înseamnă că beneficiați de suportul local și de calitatea produselor noastre.
Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , ,

Alezaj unitate de prindere