Perii abrazive cu flansa, 180×30×20 mm, PRS180Zr, granulatie 80, zirconiu

Periile abrazive cu flansă PRS180Zr, 180x30x20 mm, cu granulație 80, sunt fabricate din zirconiu pe suport textil. Acestea sunt ideale pentru polizarea metalelor dure și inox, având un diametru de gaură a flansei de 20 mm. Sunt produse de Abra Com SRL, asigurând o calitate superioară.

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Perii abrazive cu flansa, 180×30×20 mm, PRS180Zr, granulatie 80, zirconiu

Periile abrazive cu flansă PRS180Zr sunt un produs de excepție, conceput pentru polizare de înaltă calitate. Fabricate de Abra Com SRL, o companie renumită pentru excelența în producția de materiale abrazive, aceste perii oferă un nivel optim de abraziune și sunt perfecte pentru a face față sarcinilor grele.

Măsurând 180x30x20 mm, aceste perii au un diametru de gaură a flansei de 20 mm, asigurând astfel o montare ușoară și sigură pe majoritatea mașinilor de polizat. Cu o granulație de 80, aceste perii abrazive sunt suficient de aspre pentru a face față metalelor dure și inoxidabile, totuși suficient de blânde pentru a nu deteriora materialul de bază.

Fabricate din zirconiu, un material dur și durabil, perii PRS180Zr au o durată de viață îndelungată și pot rezista la utilizare intensivă. Acesta este unul dintre cele mai rezistente materiale abrazive disponibile, asigurând performanță constantă și de încredere.

Suportul textil al acestor perii abrazive îmbunătățește flexibilitatea și durabilitatea produsului. Fiind un material rezistent la rupere și uzură, suportul textil permite abrazivului de zirconiu să își facă treaba în mod eficient, fără a compromite integritatea structurii periilor.

Așadar, fie că aveți nevoie de perii abrazive pentru a poliza metale dure sau inoxidabile, periile abrazive cu flansă PRS180Zr de la Abra Com SRL sunt alegerea ideală. Cu designul lor robust, abrazivul de zirconiu de calitate superioară și suportul textil durabil, aceste perii nu numai că vor îndeplini sarcina, dar vor asigura și rezultate de calitate superioară de fiecare dată.

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , ,

Potrivit pentru

Alezaj unitate de prindere

Granulatie

, , , , ,

Utilizare perii abrazive cu zirconiu

Periile abrazive cu zirconiu sunt instrumente eficiente și versatile pentru diverse aplicații de prelucrare și finisare a suprafețelor metalice. Aceste perii abrazive sunt utilizate în special pentru:

 • Polizarea metalelor dure: Periile abrazive cu zirconiu sunt ideale pentru îndepărtarea ruginei, zgârieturilor și imperfecțiunilor de pe suprafețele metalice, oferind un finisaj neted și uniform.
 • Debavurarea: Aceste peri abrazive sunt eficiente în îndepărtarea bavurilor și a marginilor aspre de pe piesele prelucrate, asigurând o calitate superioară a suprafeței.
 • Finisarea și pregătirea suprafețelor: Periile abrazive cu zirconiu sunt folosite pentru a pregăti suprafețele metalice înainte de aplicarea vopselei, lăcuirea sau alte tratamente de finisare. Aceste perii abrazive îndepărtează imperfecțiunile și creează o suprafață netedă și curată, asigurând o aderență optimă a stratului de finisare.
 • Curățarea și îndepărtarea ruginii: Zirconiuul abraziv din perii ajută la îndepărtarea eficientă a ruginii și a depunerilor de pe suprafețele metalice, asigurând restaurarea și revigorarea aspectului acestora.
 • Aplicații industriale și de prelucrare a metalelor: Aceste peri abrazive sunt utilizate în diverse industrii, cum ar fi industria metalurgică, construcțiile navale, industria auto și multe altele, datorită capacității lor de a realiza operațiuni de prelucrare și finisare de înaltă calitate.

Periile abrazive cu zirconiu sunt esențiale pentru profesioniștii din industrie și pentru oricine dorește să obțină rezultate superioare în prelucrarea și finisarea metalelor.

Avantajele utilizării periilor abrazive zirconiu pe suport textil

Utilizarea periilor abrazive cu zirconiu pe suport textil aduce numeroase avantaje în procesul de prelucrare și finisare a suprafețelor metalice. Iată câteva dintre aceste avantaje:

 • Versatilitate: Diametrul variabil al periilor, între 150 și 300, le conferă o versatilitate crescută în utilizare, potrivindu-se pe o varietate de suprafețe și forme.
 • Plajă extinsă de granulație: Periile abrazive cu zirconiu pe suport textil sunt disponibile într-o plajă largă de granulații, de la 40 la 400, fiind potrivite atât pentru polizare, cât și pentru lustruire.
 • Durabilitate și rezistență: Periile abrazive cu zirconiu pe suport textil sunt cunoscute pentru durabilitatea și rezistența lor, putând rezista la utilizare intensivă și la presiuni ridicate.
 • Control eficient al abraziunii: Suportul textil permite o distribuție uniformă a abraziunii pe suprafața de prelucrat, oferind un control precis asupra procesului de finisare.
 • Eficiență sporită: Datorită abrazivului de zirconiu de înaltă calitate și a suportului textil durabil, periile abrazive asigură o eficiență sporită în procesul de prelucrare și finisare a metalelor.
 • Calitate Superioară a Finisajului: Zirconiu produce un finisaj extrem de fin și uniform, ceea ce este ideal pentru aplicații care necesită un nivel înalt de detaliu sau un finisaj de înaltă calitate.
 • Protecție a Suprafeței Lucrate: Datorită suportului textil, aceste periile reduc riscul de deteriorare a suprafețelor delicate sau de zgârierea pieselor prelucrate, asigurând un rezultat de calitate, fără a compromite integritatea materialului de lucru.
Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , ,

Potrivit pentru

Alezaj unitate de prindere

Granulatie

, , , , ,