Perii abrazive cu flansa, 180×30×20 mm, PRS180Zr, granulatie 60, zirconiu

Periile abrazive cu flansă PRS180Zr (180×30×20 mm, granulație 60) de la Abra Com SRL sunt instrumente ideale pentru polizare. Fabricate din zirconiu pe suport textil, sunt special create pentru a lucra cu metale dure și inox. Diametrul de 20 mm reprezintă diametrul găurii flansei.

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Descriere

Perii abrazive cu flansa, 180×30×20 mm, PRS180Zr, granulatie 60, zirconiu

Abra Com SRL aduce în prim-plan inovația în domeniul abrazivelor prin introducerea periilor abrazive cu flansă PRS180Zr. Acest produs de excepție, cu dimensiuni de 180x30x20 mm și granulație 60, este destinat polizării cu precizie a metalelor dure și inox.

Fabricate din zirconiu, un material de o rezistență superioară, periile abrazive PRS180Zr oferă durabilitate și eficiență în aplicații industriale sau de atelier. În plus, abrazivul de zirconiu este recunoscut pentru capacitatea sa de a menține tăietura ascuțită pe măsură ce se uzează, fapt ce contribuie la extinderea duratei de viață a produsului.

Suportul textil al periei abrazive garantează flexibilitate și adaptabilitate în operațiunile de polizare. Acesta permite periilor să se conformeze formei piesei de lucru, asigurând astfel un finisaj uniform și de înaltă calitate.

Un alt aspect important este diametrul de 20 mm, care reprezintă diametrul găurii flansei. Acest detaliu tehnic permite montarea facilă și sigură a periei pe diverse mașini de polizat, contribuind la versatilitatea și fiabilitatea produsului.

Rezultatele impresionante oferite de periile abrazive cu flansă PRS180Zr se datorează în mare măsură atenției la detaliu și dedicării Abra Com SRL pentru a furniza produse de calitate superioară. Astfel, fiecare perie abrazivă este testată riguros pentru a asigura performanțe optime și siguranță maximă în utilizare.

Periile abrazive cu flansă PRS180Zr de la Abra Com SRL reprezintă alegerea ideală pentru toți profesioniștii și entuziaștii care caută eficiență, durabilitate și performanță în operațiunile de polizare a metalelor dure și inox.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , ,

Potrivit pentru

Alezaj unitate de prindere

Granulatie

, , , , ,

Utilizare perii abrazive cu zirconiu

Periile abrazive cu zirconiu sunt instrumente eficiente și versatile pentru diverse aplicații de prelucrare și finisare a suprafețelor metalice. Aceste perii abrazive sunt utilizate în special pentru:

 • Polizarea metalelor dure: Periile abrazive cu zirconiu sunt ideale pentru îndepărtarea ruginei, zgârieturilor și imperfecțiunilor de pe suprafețele metalice, oferind un finisaj neted și uniform.
 • Debavurarea: Aceste peri abrazive sunt eficiente în îndepărtarea bavurilor și a marginilor aspre de pe piesele prelucrate, asigurând o calitate superioară a suprafeței.
 • Finisarea și pregătirea suprafețelor: Periile abrazive cu zirconiu sunt folosite pentru a pregăti suprafețele metalice înainte de aplicarea vopselei, lăcuirea sau alte tratamente de finisare. Aceste perii abrazive îndepărtează imperfecțiunile și creează o suprafață netedă și curată, asigurând o aderență optimă a stratului de finisare.
 • Curățarea și îndepărtarea ruginii: Zirconiuul abraziv din perii ajută la îndepărtarea eficientă a ruginii și a depunerilor de pe suprafețele metalice, asigurând restaurarea și revigorarea aspectului acestora.
 • Aplicații industriale și de prelucrare a metalelor: Aceste peri abrazive sunt utilizate în diverse industrii, cum ar fi industria metalurgică, construcțiile navale, industria auto și multe altele, datorită capacității lor de a realiza operațiuni de prelucrare și finisare de înaltă calitate.

Periile abrazive cu zirconiu sunt esențiale pentru profesioniștii din industrie și pentru oricine dorește să obțină rezultate superioare în prelucrarea și finisarea metalelor.

Avantajele utilizării periilor abrazive zirconiu pe suport textil

Utilizarea periilor abrazive cu zirconiu pe suport textil aduce numeroase avantaje în procesul de prelucrare și finisare a suprafețelor metalice. Iată câteva dintre aceste avantaje:

 • Versatilitate: Diametrul variabil al periilor, între 150 și 300, le conferă o versatilitate crescută în utilizare, potrivindu-se pe o varietate de suprafețe și forme.
 • Plajă extinsă de granulație: Periile abrazive cu zirconiu pe suport textil sunt disponibile într-o plajă largă de granulații, de la 40 la 400, fiind potrivite atât pentru polizare, cât și pentru lustruire.
 • Durabilitate și rezistență: Periile abrazive cu zirconiu pe suport textil sunt cunoscute pentru durabilitatea și rezistența lor, putând rezista la utilizare intensivă și la presiuni ridicate.
 • Control eficient al abraziunii: Suportul textil permite o distribuție uniformă a abraziunii pe suprafața de prelucrat, oferind un control precis asupra procesului de finisare.
 • Eficiență sporită: Datorită abrazivului de zirconiu de înaltă calitate și a suportului textil durabil, periile abrazive asigură o eficiență sporită în procesul de prelucrare și finisare a metalelor.
 • Calitate Superioară a Finisajului: Zirconiu produce un finisaj extrem de fin și uniform, ceea ce este ideal pentru aplicații care necesită un nivel înalt de detaliu sau un finisaj de înaltă calitate.
 • Protecție a Suprafeței Lucrate: Datorită suportului textil, aceste periile reduc riscul de deteriorare a suprafețelor delicate sau de zgârierea pieselor prelucrate, asigurând un rezultat de calitate, fără a compromite integritatea materialului de lucru.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , ,

Potrivit pentru

Alezaj unitate de prindere

Granulatie

, , , , ,