Perii abrazive cu flansa, 180×30×20 mm, PRS180NK, granulatie 400, coridon

Periile abrazive cu flansă PRS180NK, de dimensiuni 180x30x20 mm, sunt fabricate din corindon și au o granulație ultra-fina de 400. Acestea sunt ideale pentru operațiuni de polizare și finisare extrem de fine, oferind un nivel înalt de precizie și eficiență.

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Descriere

Perii abrazive cu flansa, 180×30×20 mm, PRS180NK, granulatie 400, coridon

Periile abrazive cu flansă PRS180NK, de dimensiuni 180x30x20 mm, sunt instrumente de înaltă performanță, create pentru a satisface nevoile specifice ale operațiunilor de finisare și polizare extrem de fine. Aceste perii sunt produse de Abra Com SRL, o companie de încredere din România, cunoscută pentru calitatea și fiabilitatea produselor sale.

Fabricate din corindon, un material abraziv de mare duritate, aceste perii sunt proiectate pentru a rezista la utilizare intensivă și pentru a oferi rezultate impresionante. Granulația ultra-fina de 400 le face ideale pentru operațiunile care necesită o finisare extrem de fină, oferind un aspect lustruit și impecabil suprafețelor prelucrate.

Cu dimensiunile lor de 180x30 mm și cu un diametru al găurii flansei de 20 mm, aceste perii abrazive sunt compatibile cu o varietate de echipamente industriale. Flanșa asigură stabilitate și siguranță în timpul funcționării, în timp ce dimensiunile adaptabile permit o gamă largă de aplicații.

Materialul de suport este textil, ceea ce contribuie la flexibilitatea și durabilitatea periilor. Acest design asigură că peria poate prelua formele obiectelor prelucrate, oferind o finisare uniformă pe toată suprafața.

Periile abrazive cu flansă PRS180NK, de 180x30x20 mm, cu granulație de 400, sunt un instrument de mare valoare pentru orice atelier sau aplicație industrială. Durabilitatea, precizia și calitatea finisajelor pe care le oferă le transformă într-o alegere de top pentru operațiunile de polizare și finisare ultra-fine.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , ,

Alezaj unitate de prindere

Utilizare:

Perii abrazive cu flanșă, de dimensiunile 180x30x20 mm și granulație de 400, sunt utilizate într-o varietate de aplicații de prelucrare și finisare a suprafețelor. Acestea sunt ideale pentru:

  • În turnătorii:

Îndepărtarea resturilor de material de pe piesele turnate

Curățarea suprafețelor și îmbunătățirea finisajului produselor turnate

Îndepărtarea nisipului de pe piesele turnate

Pregătirea suprafețelor pentru următoarea etapă de producție

  • În industria matrițelor:

Netezirea și finisarea matrițelor

Îndepărtarea resturilor de material de pe matrițe după procesul de turnare

Accesul în spațiile înguste sau complexe ale matrițelor

  • În confecții metalice:

Pregătirea și finisarea pieselor metalice înainte de sudare, vopsire sau acoperire

Curățarea și netezirea sudurilor

Îndepărtarea ruginei și a vopselei vechi de pe piesele metalice

  • În mecanica fină:

Obținerea unui finisaj fin și neted în mecanica fină

Îndepărtarea reziduurilor de pe suprafețele mecanice

Pregătirea suprafețelor pentru asamblare sau vopsire

Avantajele utilizării periilor abrazive cu flansa si material abraziv coridon

Periile abrazive cu flanșă și material abraziv corindon oferă o serie de avantaje semnificative:

  • Eficiență: Corindonul, unul dintre cele mai dure materiale naturale, oferă un nivel înalt de eficiență în îndepărtarea materialelor dure. Aceasta permite netezirea, curățarea și finisarea rapidă și eficientă a unei game largi de materiale, inclusiv metal, lemn și plastic.
  • Versatilitate: Cu o plaja de granulatie intre 40 si 400, aceste perii abrazive sunt suficient de aspre pentru a îndepărta straturi groase de vopsea sau rugină, dar și suficient de fine pentru a oferi o suprafață fină și netedă.
  • Durabilitate: Periile fabricate cu corindon sunt cunoscute pentru durabilitatea lor îndelungată. Ele rezistă mai mult timp față de periile abrazive obișnuite, ceea ce înseamnă că pot fi utilizate în mod repetat fără a fi înlocuite.
  • Siguranță și ușurință de utilizare: Flanșa atașată ajută la menținerea periilor în poziție în timpul utilizării, sporind siguranța și eficiența utilizării lor.
  • Compatibilitate: Dimensiunile de 180x30x20 mm ale acestor perii sunt compatibile cu o gamă largă de mașini și echipamente, permițându-le să fie utilizate într-o varietate de contexte industriale.
  • Calitate superioară: Fiind un produs fabricat de Abra Com SRL, aceste perii abrazive cu flanșă sunt garantate pentru calitatea și fiabilitatea lor. Alegerea unui produs românesc înseamnă că beneficiați de suportul local și de calitatea produselor noastre.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , ,

Alezaj unitate de prindere