Perii abrazive cu flansa, 150×50×20 mm, PRS40Zr, granulatie 60, zirconiu

Periile abrazive cu flansa, 150×50×20 mm, PRS40Zr, granulatie 60, sunt fabricate din zirconiu pe suport textil. Acestea sunt ideale pentru polizarea metalelor dure și a inoxului. Producția acestor peri abrazivi este realizată de către compania Abra Com SRL, iar diametrul găurii flansei este de 20 mm. Materialul de suport este textil, iar abrazivul utilizat este zirconiu. Aceste peri asigură performanțe excelente și rezultate de înaltă calitate în procesele de finisare și polizare a suprafețelor metalice.

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Descriere

Perii abrazive cu flansa, 150×50×20 mm, PRS40Zr, granulatie 60, zirconiu

Periile abrazive cu flansa, modelul PRS40Zr, au dimensiunile de 150×50×20 mm și sunt fabricate din zirconiu pe suport textil. Acestea sunt ideale pentru polizarea metalelor dure și a oțelului inoxidabil. Sunt instrumente eficiente și durabile, fabricate de Abra Com SRL, un producător de renume în industria abrazivelor. Diametrul gaurii flansei este de 20 mm, iar materialul de suport textil oferă rezistență și flexibilitate, permițând o aplicare precisă și uniformă a presiunii de polizare. Abrazivul din zirconiu conferă periilor o putere de șlefuire superioară, rezultând o suprafață finisată de înaltă calitate. Aceste peri abrazive sunt instrumentele perfecte pentru a obține rezultate profesionale în diverse aplicații de polizare a metalelor dure și a oțelului inoxidabil.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , ,

Potrivit pentru

Alezaj unitate de prindere

Granulatie

, , , , ,

Utilizare perii abrazive cu zirconiu

Periile abrazive cu zirconiu sunt instrumente eficiente și versatile pentru diverse aplicații de prelucrare și finisare a suprafețelor metalice. Aceste perii abrazive sunt utilizate în special pentru:

  • Polizarea metalelor dure: Periile abrazive cu zirconiu sunt ideale pentru îndepărtarea ruginei, zgârieturilor și imperfecțiunilor de pe suprafețele metalice, oferind un finisaj neted și uniform.
  • Debavurarea: Aceste peri abrazive sunt eficiente în îndepărtarea bavurilor și a marginilor aspre de pe piesele prelucrate, asigurând o calitate superioară a suprafeței.
  • Finisarea și pregătirea suprafețelor: Periile abrazive cu zirconiu sunt folosite pentru a pregăti suprafețele metalice înainte de aplicarea vopselei, lăcuirea sau alte tratamente de finisare. Aceste perii abrazive îndepărtează imperfecțiunile și creează o suprafață netedă și curată, asigurând o aderență optimă a stratului de finisare.
  • Curățarea și îndepărtarea ruginii: Zirconiuul abraziv din perii ajută la îndepărtarea eficientă a ruginii și a depunerilor de pe suprafețele metalice, asigurând restaurarea și revigorarea aspectului acestora.
  • Aplicații industriale și de prelucrare a metalelor: Aceste peri abrazive sunt utilizate în diverse industrii, cum ar fi industria metalurgică, construcțiile navale, industria auto și multe altele, datorită capacității lor de a realiza operațiuni de prelucrare și finisare de înaltă calitate.

Periile abrazive cu zirconiu sunt esențiale pentru profesioniștii din industrie și pentru oricine dorește să obțină rezultate superioare în prelucrarea și finisarea metalelor.

Avantajele utilizării periilor abrazive zirconiu pe suport textil

Utilizarea periilor abrazive cu zirconiu pe suport textil aduce numeroase avantaje în procesul de prelucrare și finisare a suprafețelor metalice. Iată câteva dintre aceste avantaje:

  • Versatilitate: Diametrul variabil al periilor, între 150 și 300, le conferă o versatilitate crescută în utilizare, potrivindu-se pe o varietate de suprafețe și forme.
  • Plajă extinsă de granulație: Periile abrazive cu zirconiu pe suport textil sunt disponibile într-o plajă largă de granulații, de la 40 la 400, fiind potrivite atât pentru polizare, cât și pentru lustruire.
  • Durabilitate și rezistență: Periile abrazive cu zirconiu pe suport textil sunt cunoscute pentru durabilitatea și rezistența lor, putând rezista la utilizare intensivă și la presiuni ridicate.
  • Control eficient al abraziunii: Suportul textil permite o distribuție uniformă a abraziunii pe suprafața de prelucrat, oferind un control precis asupra procesului de finisare.
  • Eficiență sporită: Datorită abrazivului de zirconiu de înaltă calitate și a suportului textil durabil, periile abrazive asigură o eficiență sporită în procesul de prelucrare și finisare a metalelor.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , ,

Potrivit pentru

Alezaj unitate de prindere

Granulatie

, , , , ,