Perii slefuire cu tija, 60×25 mm, PRS21ZR, granulatie 80, zirconiu

Perii de slefuire cu tija, 60×25 mm, PRS21ZR, cu granulație 80 și realizate din zirconiu, sunt unelte abrazive eficiente pentru prelucrarea materialelor diverse. Acestea sunt ideale pentru îndepărtarea imperfecțiunilor și finisarea suprafețelor, oferind rezultate de calitate superioară.

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Descriere

Perii slefuire cu tija, 60×25 mm, PRS21ZR, granulatie 80, zirconiu

Perii de slefuire cu tija, 60×25 mm, PRS21ZR, cu granulație 80 și realizate din zirconiu, sunt unelte abrazive de înaltă calitate, concepute pentru a satisface cerințele de prelucrare și finisare într-o varietate de aplicații industriale.

Granulația de 80 indică nivelul de abraziune al particulelor de zirconiu de pe peri. Cu o granulație intermediară, aceste periute oferă un echilibru excelent între abraziunea eficientă și finisajul de calitate. Ele sunt potrivite pentru îndepărtarea materialului în exces, netezirea suprafețelor și pregătirea acestora înainte de tratamente suplimentare.

Zirconiu, ca material abraziv, are proprietăți superioare de duritate și rezistență la căldură. Acest lucru face ca periile de slefuire cu zirconiu să fie potrivite pentru prelucrarea materialelor dure și rezistente, cum ar fi metalele și aliajele, lemnul și materialele plastice.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Dimensiune tija

Material abraziv

,

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , ,

Utilizare:

Periile de slefuire cu tija, 60x25 mm, PRS21ZR, cu granulație 80, din zirconiu, sunt recomandate pentru o gamă variată de aplicații industriale. Acestea pot fi utilizate în următoarele domenii:

  • Industria prelucrării metalice: Periile de slefuire cu tija sunt utile pentru îndepărtarea imperfecțiunilor, debavurare și finisare a pieselor metalice. Ele pot fi folosite pentru a netezi și a pregăti suprafețele înainte de acoperiri sau tratamente suplimentare.
  • Industria prelucrării lemnului: Aceste periute sunt eficiente în prelucrarea lemnului, ajutând la îndepărtarea asperităților, a ghearelor și a altor imperfecțiuni. Ele pot fi utilizate pentru a netezi și a finisa suprafețele din lemn.
  • Industria prelucrării materialelor plastice: Periile de slefuire cu tija pot fi utilizate pentru finisarea și prelucrarea materialelor plastice, contribuind la îndepărtarea marginea ascuțită, la egalizarea suprafețelor și la pregătirea acestora înainte de tratamente suplimentare.
  • Industria modelării și turnătoriei: Periile de slefuire cu tija sunt utile în modelarea și turnătoria de precizie, pentru prelucrarea și finisarea pieselor cu forme complexe, inclusiv modele de turnare și alte piese profilate.
  • Industria confecțiilor metalice: Aceste periute pot fi utilizate pentru prelucrarea confecțiilor metalice, cum ar fi îndepărtarea sudurilor, finisarea marginilor și pregătirea suprafețelor înainte de aplicarea acoperirilor.

Avantajele utilizării periilor de slefuire cu tija si zirconiu

Beneficiile utilizării periilor de slefuire cu tija, 60×25 mm, PRS21ZR, cu granulație 80, din zirconiu, în prelucrarea materialelor din inox și a altor materiale inoxidabile includ:

  • Eficiență ridicată: Periile de slefuire cu zirconiu îndepărtează rapid și eficient imperfecțiunile și zgârieturile minore de pe suprafața materialelor din oțel inoxidabil, reducând timpul necesar pentru prelucrare.
  • Finisaj de înaltă calitate: Datorită abraziunii moderate și granulației fine, periile de slefuire cu zirconiu oferă un finisaj uniform și neted pe suprafața materialelor din inox, rezultând într-un aspect estetic plăcut și profesional.
  • Durabilitate și rezistență: Periile de slefuire cu zirconiu sunt durabile și rezistente la uzură, oferind o durată de viață lungă în condiții de utilizare intensă. Aceasta le face o opțiune economică și fiabilă pentru prelucrarea repetată a materialelor din inox.
  • Compatibilitate și ușurință în utilizare: Periile de slefuire cu tija, 60×25 mm, PRS21ZR, sunt compatibile cu o varietate de echipamente de prelucrare și sunt ușor de montat și schimbat. Aceasta facilitează utilizarea lor în diferite aplicații și permite o operare simplă și convenabilă.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Dimensiune tija

Material abraziv

,

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , ,