Perii slefuire cu tija, 60×25 mm, PRS21ZR, granulatie 120, zirconiu

Perii de slefuire cu tija, 60×25 mm, PRS21ZR, cu granulație 120 și realizate din zirconiu, sunt unelte abrazive eficiente pentru prelucrarea materialelor diverse. Acestea sunt ideale pentru îndepărtarea imperfecțiunilor și finisarea suprafețelor, oferind rezultate de calitate superioară.

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Descriere

Perii slefuire cu tija, 60×25 mm, PRS21ZR, granulatie 120, zirconiu

Periile de slefuire cu tija, 60×25 mm, PRS21ZR, cu granulație 120, din zirconiu, sunt unelte abrazive profesionale, create pentru a satisface cerințele de prelucrare și finisare într-o varietate de aplicații industriale.

Aceste perii abrazive sunt fabricate folosind lamele de abraziv dispuse radial și fixate cu ajutorul unui adeziv special în jurul unei tije metalice cu diametrul de 6 mm. Acest design asigură stabilitatea și durabilitatea periilor, permițându-le să facă față utilizării intense și să ofere rezultate constante și precise în timpul procesului de slefuire.

Periile de slefuire cu tija sunt recomandate în mod special pentru prelucrarea pieselor profilate, suprafețelor interioare, spațiilor înguste și greu accesibile. Datorită dimensiunilor lor compacte și a posibilității de a ajunge în zone dificil de accesat, acestea sunt deosebit de utile în industria prelucrării metalelor și a altor materiale.

Periile de slefuire cu zirconiu, cu granulație 120, sunt recomandate în mod deosebit pentru industria prelucrării oțelurilor inoxidabile. Zirconiu, ca abraziv, are proprietăți superioare de duritate și rezistență la căldură, făcându-l potrivit pentru prelucrarea materialelor dure și rezistente.

Utilizările periilor de slefuire cu tija, 60×25 mm, PRS21ZR, cu granulație 120, din zirconiu, sunt variate și includ domenii precum turnătorii, matrițerii, confecții metalice și mecanică fină. Aceste unelte sunt esențiale în procesul de prelucrare și finisare a pieselor și componentelor din diverse industrii, ajutând la îndepărtarea asperităților, finisarea marginilor și pregătirea suprafețelor pentru tratamente ulterioare.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Dimensiune tija

Material abraziv

,

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , ,

Utilizare:

Periile de slefuire cu tija, 60×25 mm, PRS21ZR, cu granulație 120, din zirconiu, sunt utilizate într-o varietate de aplicații industriale pentru prelucrarea și finisarea diferitelor materiale. Iată câteva dintre utilizările comune ale acestor periute abrazive:

  • Turnătorii: Periile de slefuire cu tija sunt utile în procesul de finisare a pieselor turnate. Acestea pot fi utilizate pentru îndepărtarea imperfecțiunilor, găurilor și fisurilor, conferind pieselor un aspect neted și uniform.
  • Matrițerii: În industria matrițelor, periile de slefuire cu tija sunt folosite pentru prelucrarea și finisarea detaliilor complexe și a suprafețelor interioare ale matrițelor. Ele ajută la obținerea unui finisaj precis și de înaltă calitate, asigurând potrivirea perfectă a componentelor.
  • Confecții metalice: Periile de slefuire cu tija sunt eficiente în prelucrarea pieselor confecțiilor metalice, cum ar fi îndepărtarea imperfecțiunilor, netezirea marginilor și finisarea suprafețelor. Ele contribuie la obținerea unor piese finalizate estetic și cu o calitate superioară.
  • Mecanică fină: În industria mecanicii fine, periile de slefuire cu tija sunt folosite pentru prelucrarea și finisarea pieselor mici și complexe, cum ar fi componente electronice, dispozitive optice sau instrumente de precizie. Acestea permit o prelucrare precisă și delicată, asigurând un finisaj impecabil.

Avantajele utilizării periilor de slefuire cu tija din zirconiu

Utilizarea periilor de slefuire cu tija din zirconiu oferă o serie de avantaje semnificative în procesul de prelucrare și finisare. Iată câteva dintre avantajele utilizării acestor unelte:

  • Abraziune agresivă: Zirconiu este un material abraziv dur și agresiv, ceea ce face ca periile de slefuire cu tija din zirconiu să fie eficiente în îndepărtarea rapidă a materialului. Aceasta duce la un proces de prelucrare mai eficient și reduce timpul necesar pentru a finaliza o sarcină.
  • Durabilitate și rezistență: Periile de slefuire cu tija din zirconiu sunt durabile și rezistente la uzură. Acestea pot face față utilizării intense și pot rezista în condiții de lucru solicitante, asigurând o durată de viață lungă și cost-efectivitate pe termen lung.
  • Finisaj de înaltă calitate: Datorită abraziunii concentrate și granulației fine a zirconiului, periile de slefuire cu tija din zirconiu oferă finisaje precise și uniforme pe suprafețele prelucrate. Acestea pot îndepărta imperfecțiunile, zgârieturile și asperitățile, obținându-se astfel o suprafață netedă și finisată profesional.
  • Versatilitate: Periile de slefuire cu tija din zirconiu sunt potrivite pentru prelucrarea unei game variate de materiale, inclusiv metale, lemn și materiale plastice. Ele pot fi utilizate în diferite aplicații industriale, asigurând flexibilitate și adaptabilitate în procesele de prelucrare și finisare.
  • Control și precizie: Forma și abraziunea concentrată a periilor de slefuire cu tija din zirconiu permit un control mai bun în timpul procesului de prelucrare. Acest lucru facilitează obținerea finisajelor precise și uniforme, respectând specificațiile și cerințele de calitate.
  • Compatibilitate cu diverse echipamente: Periile de slefuire cu tija din zirconiu sunt compatibile cu o varietate de echipamente și scule de prelucrare. Acestea pot fi utilizate cu ușurință pe mașini de slefuit, polizoare și alte dispozitive adecvate.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Dimensiune tija

Material abraziv

,

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , ,