Perii rotative de slefuit cu tija, 40×25 mm, PRS20ZR, granulatie 80, zirconiu

Periile rotative de slefuit cu tija, 40×25 mm, PRS20ZR, cu granulație 80, din zirconiu, sunt instrumente abrazive durabile și eficiente, fabricate în România de Abra Com SRL. Cu o granulație mai fină de 80, aceste periute sunt ideale pentru lucrări de slefuire și finisare precisă pe diverse materiale. Concepute pentru a se potrivi în spații înguste și a atinge suprafețe greu accesibile, ele sunt esențiale în diverse industrii, inclusiv în turnătorii, matrițerii, confecții metalice și mecanică fină.

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Descriere

Perii rotative de slefuit cu tija, 40×25 mm, PRS20ZR, granulatie 80, zirconiu

Periile rotative de slefuit cu tija, 40×25 mm, PRS20ZR, cu granulație 80, din zirconiu, sunt unelte abrazive solide și utilitare, fabricate de Abra Com SRL în România. Proiectate pentru a oferi performanță și durabilitate, aceste periute constituie un instrument valoros în cadrul oricărei operațiuni industriale ce necesită slefuire și finisare.

Materialul din care sunt fabricate, zirconiu, este cunoscut pentru rezistența sa la căldură și la uzură, ceea ce face ca aceste periute să fie robuste și să aibă o viață lungă de funcționare. Aceasta este o caracteristică cheie pentru instrumentele abrazive care trebuie să reziste la condiții de lucru dure și care sunt utilizate în prelucrarea unor materiale precum metalul.

Granulația de 80 oferă o suprafață de slefuire fină, ideală pentru lucrările de finisare ce necesită precizie și atenție la detaliu. Aceasta poate oferi o suprafață netedă și uniformă, ceea ce face ca aceste periute să fie potrivite pentru o gamă largă de aplicații, de la debavurare la pregătirea suprafețelor pentru vopsire sau sudare.

Designul compact și forma periutelor permit accesul în spații înguste sau greu accesibile. Aceasta este o caracteristică valoroasă în multe industrii, cum ar fi turnătorii, matrițerii, confecții metalice și mecanica fină, unde spațiul poate fi limitat și precizia este esențială.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Dimensiune tija

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , ,

Utilizare:

Periile rotative de slefuit cu tija, 40×25 mm, PRS20ZR, cu granulație 80, din zirconiu, fabricate de Abra Com SRL în România, au o gamă largă de aplicații în diverse industrii, datorită versatilității și eficienței lor:

  • Turnătorii: Aceste periute sunt utilizate frecvent în turnătorii pentru a îndepărta materialele nedorite de pe piesele turnate, pentru a finisa și netezi suprafețele și pentru a curăța și a pregăti piesele pentru procesele ulterioare, cum ar fi vopsirea sau sudura.
  • Matriţerii: În industria matrițelor, aceste periute pot fi utilizate pentru a curăța și slefui cavitatea matrițelor, pentru a îndepărta resturile și a asigura o suprafață netedă și uniformă. De asemenea, acestea pot fi folosite pentru a finisa și poliza matrițele după procesul de fabricație.
  • Confecţii metalice: În domeniul confecțiilor metalice, aceste periute sunt folosite pentru a curăța, debavura și finisa piesele după procesul de tăiere sau sudare. Ele pot ajunge în spații înguste și greu accesibile pentru a asigura o finisare uniformă a tuturor părților piesei.
  • Mecanică fină: În mecanica fină, aceste periute sunt ideale pentru prelucrarea precisă a pieselor mici și delicate. Ele pot slefui și finisa suprafețele, îndepărta resturile sau materialele nedorite și pot ajuta la pregătirea pieselor pentru asamblare sau pentru alte procese de finisare.

Avantajele utilizării periilor rotative cu tija

Periile rotative de slefuit cu tija oferă o serie de avantaje datorită caracteristicilor lor unice. Iată câteva dintre ele:

  • Versatilitate: Aceste periute pot fi folosite într-o varietate de aplicații, inclusiv curățarea, slefuirea, debavurarea și finisarea suprafețelor. Ele pot fi utilizate pe o gamă largă de materiale, inclusiv metal, lemn și plastic.
  • Accesibilitate: Datorită formei și dimensiunii lor, periile rotative cu tija pot ajunge în locuri înguste sau greu accesibile, care ar fi dificil de abordat cu alte unelte.
  • Eficiență: Ele îmbunătățesc eficiența procesului de prelucrare a suprafețelor, economisind timp și resurse. Pot îndeplini rapid și eficient sarcini care altfel ar fi consumatoare de timp sau ar necesita multă muncă manuală.
  • Rezultate de calitate: Periile rotative de slefuit pot oferi un nivel ridicat de finisare, contribuind la îmbunătățirea calității finale a piesei de lucru. De asemenea, ele asigură o consistență mai mare decât procesele manuale.
  • Durabilitate: Materialele precum zirconiu, utilizate în fabricarea periilor rotative de slefuit, sunt cunoscute pentru durabilitatea lor. Acestea pot rezista la presiune și la uzura, ceea ce le face potrivite pentru utilizarea în medii industriale grele.
  • Varietate de granulații disponibile: Diferitele nivele de granulație permit selecția nivelului potrivit de abrazivitate pentru fiecare sarcină, oferind un control mai bun asupra rezultatelor procesului de slefuire.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Dimensiune tija

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , ,