Perii rotative de slefuit cu tija, 40×25 mm, PRS20ZR, granulatie 40, zirconiu

Periile rotative de slefuit cu tija, model PRS20ZR, au dimensiuni compacte de 40×25 mm și sunt fabricate cu granulație 40 din material de zirconiu. Acești peri rotativi sunt instrumente eficiente pentru îndepărtarea rapidă a materialului și pentru slefuirea agresivă. Fiind echipați cu tijă solidă, aceștia oferă o fixare sigură și stabilitate în timpul utilizării. Perii rotativi PRS20ZR sunt potriviți pentru diverse aplicații industriale și comerciale, oferind rezultate de înaltă calitate în prelucrarea metalelor și altor materiale dure.

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Perii rotative de slefuit cu tija, 40×25 mm, PRS20ZR, granulatie 40, zirconiu

Perii rotative de slefuit cu tija, model PRS20ZR, fabricați de Abra Com SRL, reprezintă o alegere excelentă pentru prelucrarea și finisarea diverselor suprafețe. Aceste perii sunt proiectate cu precizie și fabricate cu atenție la detalii pentru a oferi performanță și durabilitate superioare.

Datorită dimensiunilor lor de 40x25 mm, periile rotative PRS20ZR sunt potrivite pentru o gamă largă de aplicații industriale și comerciale. Fie că este vorba despre îndepărtarea materialului în exces, pregătirea suprafeței pentru finisare sau obținerea unui finisaj neted și uniform, aceste perii vor oferi rezultate de înaltă calitate.

Granulația 40 din zirconiu conferă periilor rotative PRS20ZR o putere de șlefuire agresivă, eficientă în îndepărtarea ruginei, coroziunii, vopselei și altor impurități de pe suprafețe metalice. Această granulație asigură un proces rapid și eficient, economisind timp și efort.

Periile rotative PRS20ZR sunt montate pe o tijă solidă și robustă, asigurând o fixare sigură și stabilă pe mașinile și uneltele electrice. Această construcție robustă permite o funcționare lină și fără vibrații, oferind confort și control utilizatorului.

Fabricate de Abra Com SRL, aceste perii rotative sunt rezistente și durabile, concepute pentru a face față utilizării intensive și solicitărilor de prelucrare. Acestea sunt fabricate din materiale de înaltă calitate, asigurând o durată lungă de viață și menținându-și performanța constantă pe parcursul utilizării.

Periile rotative PRS20ZR sunt potrivite pentru diverse aplicații, inclusiv prelucrarea metalelor, pregătirea suprafeței pentru finisare, îndepărtarea ruginei și coroziunii, dar și pentru sculptarea și modelarea lemnului și a altor materiale dure. Indiferent de aplicație, aceste perii oferă rezultate precise și de înaltă calitate.

Dimensiuni

Dimensiune tija

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , ,

Utilizare:

Periile rotative de slefuit cu tija, de 40×25 mm, PRS20ZR, cu granulație 40, din zirconiu, sunt instrumente versatile ce pot fi utilizate într-o varietate de aplicații în principal în industria de prelucrare a metalelor, dar și în alte industrii. Iată câteva exemple:

 • Prelucrarea pieselor profilate: Periile de slefuit sunt perfecte pentru a slefui, curăța sau debavura piese cu forme complexe sau profilate. Ele pot intra în fisuri, în spatele colțurilor și pe suprafețele profilate pentru a elimina materialele nedorite.
 • Curățarea și prelucrarea suprafețelor interioare: Ele pot fi utilizate pentru a curăța și slefui suprafețele interioare ale pieselor, cum ar fi tuburile sau carcasele. Acest lucru poate include îndepărtarea materialelor nedorite, cum ar fi rugina sau scamele de sudură.
 • Lucrări în locuri înguste sau greu accesibile: Datorită dimensiunilor lor reduse și flexibilității, aceste periute pot fi folosite pentru a accesa și lucra în locuri înguste sau greu accesibile, acolo unde uneltele mai mari nu pot ajunge.
 • Pregătirea suprafețelor pentru vopsire sau sudură: Periile de slefuit pot fi utilizate pentru a curăța și netezi suprafața metalelor înainte de vopsire sau sudură, asigurând o aderență mai bună a vopselei sau o sudură mai curată și mai puternică.
 • Debavurare: Periile de slefuit sunt adesea utilizate pentru debavurare, procesul de îndepărtare a muchiilor aspre sau a surplusului de material de pe piesele de lucru după procesele de tăiere, șlefuire, frezare sau găurire.
 • Finisarea suprafețelor: Ele pot fi folosite și pentru a crea o finisare specifică pe o piesă, de exemplu pentru a da un aspect estetic sau pentru a pregăti piesa pentru un anumit tratament de suprafață.

Avantajele utilizării periilor rotative cu tija

Periile rotative de slefuit cu tija oferă o serie de avantaje datorită caracteristicilor lor unice. Iată câteva dintre ele:

 • Versatilitate: Aceste periute pot fi folosite într-o varietate de aplicații, inclusiv curățarea, slefuirea, debavurarea și finisarea suprafețelor. Ele pot fi utilizate pe o gamă largă de materiale, inclusiv metal, lemn și plastic.
 • Accesibilitate: Datorită formei și dimensiunii lor, periile rotative cu tija pot ajunge în locuri înguste sau greu accesibile, care ar fi dificil de abordat cu alte unelte.
 • Eficiență: Ele îmbunătățesc eficiența procesului de prelucrare a suprafețelor, economisind timp și resurse. Pot îndeplini rapid și eficient sarcini care altfel ar fi consumatoare de timp sau ar necesita multă muncă manuală.
 • Rezultate de calitate: Periile rotative de slefuit pot oferi un nivel ridicat de finisare, contribuind la îmbunătățirea calității finale a piesei de lucru. De asemenea, ele asigură o consistență mai mare decât procesele manuale.
 • Durabilitate: Materialele precum zirconiu, utilizate în fabricarea periilor rotative de slefuit, sunt cunoscute pentru durabilitatea lor. Acestea pot rezista la presiune și la uzura, ceea ce le face potrivite pentru utilizarea în medii industriale grele.
 • Varietate de granulații disponibile: Diferitele nivele de granulație permit selecția nivelului potrivit de abrazivitate pentru fiecare sarcină, oferind un control mai bun asupra rezultatelor procesului de slefuire.
Dimensiuni

Dimensiune tija

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , ,