Perii rotative de slefuit cu tija, 40×25 mm, PRS20ZR, granulatie 120, zirconiu

Periile rotative de slefuit cu tija, 40×25 mm, PRS20ZR, cu granulație 120, din zirconiu, sunt unelte abrazive fabricate de Abra Com SRL în România. Oferind un nivel ridicat de precizie datorită granulației fine de 120, aceste periute sunt ideale pentru operațiuni de finisare precisă și detaliată în spații înguste și pe suprafețe greu accesibile, în diverse industrii, cum ar fi turnătorii, matrițerii, confecții metalice și mecanică fină.

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Descriere

Perii rotative de slefuit cu tija, 40×25 mm, PRS20ZR, granulatie 120, zirconiu

Periile rotative de slefuit cu tija, 40×25 mm, PRS20ZR, cu granulație 120, din zirconiu, sunt unelte abrazive robuste și eficiente, produse de Abra Com SRL, o companie recunoscută pentru calitatea produselor sale de pe teritoriul României. Aceste periute reprezintă un echilibru excelent între durabilitate și precizie, fiind special concepute pentru a se potrivi nevoilor specifice ale diferitelor industrii, inclusiv turnătorii, matrițerii, confecții metalice și mecanică fină.

Fabricate din zirconiu, un material dur și rezistent la uzură, aceste periute asigură o durată de viață îndelungată, chiar și în cele mai exigente condiții de lucru. De asemenea, zirconiul conferă o rezistență excelentă la căldură, ceea ce le face ideale pentru utilizare în procese de lucru ce implică temperaturi ridicate.

Granulația de 120 oferă o suprafață de slefuire extrem de fină, ideală pentru sarcini de finisare precisă. Aceasta permite efectuarea unor lucrări de slefuire detaliată, oferind rezultate de înaltă calitate. Fie că e vorba de îndepărtarea resturilor de pe piese, de finisarea suprafețelor înainte de vopsire sau de pregătirea acestora pentru alte procese de finisare, aceste periute sunt alegerea potrivită.

Designul compact al periilor cu tija le permite să acceseze cu ușurință spațiile înguste și să atingă suprafețele greu accesibile. Aceasta este o caracteristică esențială pentru multe aplicații industriale, unde accesibilitatea și precizia sunt cruciale.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Dimensiune tija

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , ,

Utilizare:

Periile rotative de slefuit cu tija, 40×25 mm, PRS20ZR, cu granulație 120, din zirconiu, produse de Abra Com SRL, sunt excelente pentru o gamă variată de aplicații industriale:

  • Turnătorii: Aceste periute sunt utilizate frecvent în turnătorii pentru a îndepărta materialele nedorite de pe piesele turnate, pentru a finisa și netezi suprafețele și pentru a curăța și a pregăti piesele pentru procesele ulterioare, cum ar fi vopsirea sau sudura.
  • Matriţerii: În industria matrițelor, aceste periute pot fi utilizate pentru a curăța și slefui cavitatea matrițelor, pentru a îndepărta resturile și a asigura o suprafață netedă și uniformă. De asemenea, acestea pot fi folosite pentru a finisa și poliza matrițele după procesul de fabricație.
  • Confecţii metalice: În domeniul confecțiilor metalice, aceste periute sunt folosite pentru a curăța, debavura și finisa piesele după procesul de tăiere sau sudare. Ele pot ajunge în spații înguste și greu accesibile pentru a asigura o finisare uniformă a tuturor părților piesei.
  • Mecanică fină: În mecanica fină, aceste periute sunt ideale pentru prelucrarea precisă a pieselor mici și delicate. Ele pot slefui și finisa suprafețele, îndepărta resturile sau materialele nedorite și pot ajuta la pregătirea pieselor pentru asamblare sau pentru alte procese de finisare.

Avantajele utilizării periilor rotative cu tija

Periile rotative de slefuit cu tija oferă o serie de avantaje datorită caracteristicilor lor unice. Iată câteva dintre ele:

  • Versatilitate: Aceste periute pot fi folosite într-o varietate de aplicații, inclusiv curățarea, slefuirea, debavurarea și finisarea suprafețelor. Ele pot fi utilizate pe o gamă largă de materiale, inclusiv metal, lemn și plastic.
  • Accesibilitate: Datorită formei și dimensiunii lor, periile rotative cu tija pot ajunge în locuri înguste sau greu accesibile, care ar fi dificil de abordat cu alte unelte.
  • Eficiență: Ele îmbunătățesc eficiența procesului de prelucrare a suprafețelor, economisind timp și resurse. Pot îndeplini rapid și eficient sarcini care altfel ar fi consumatoare de timp sau ar necesita multă muncă manuală.
  • Rezultate de calitate: Periile rotative de slefuit pot oferi un nivel ridicat de finisare, contribuind la îmbunătățirea calității finale a piesei de lucru. De asemenea, ele asigură o consistență mai mare decât procesele manuale.
  • Durabilitate: Materialele precum zirconiu, utilizate în fabricarea periilor rotative de slefuit, sunt cunoscute pentru durabilitatea lor. Acestea pot rezista la presiune și la uzura, ceea ce le face potrivite pentru utilizarea în medii industriale grele.
  • Varietate de granulații disponibile: Diferitele nivele de granulație permit selecția nivelului potrivit de abrazivitate pentru fiecare sarcină, oferind un control mai bun asupra rezultatelor procesului de slefuire.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Dimensiune tija

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , ,