Perii rotative abrazive cu tija, 50×50 mm, PRS22NK, granulatie 60, coridon

Periile rotative abrazive cu tija, 50×50 mm, PRS22NK, cu granulație 60, din corindon, sunt unelte versatile fabricate de Abra Com SRL, capabile să satisfacă cerințele diverse ale industriei prelucrării metalelor, lemnului și maselor plastice. Prin combinarea robusteții corindonului cu o granulație de 60, aceste periute oferă o performanță optimă pentru sarcini de slefuire, curățare și finisare.

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Descriere

Perii rotative abrazive cu tija, 50×50 mm, PRS22NK, granulatie 60, coridon

Periile rotative abrazive cu tija, 50×50 mm, PRS22NK, cu granulație 60, din corindon, reprezintă un produs premium al companiei Abra Com SRL, recunoscută în România pentru calitatea excelentă a uneltelor abrazive pe care le fabrică. Aceste periute combină rezistența și durabilitatea corindonului, un material abraziv foarte dur, cu o granulație de 60 pentru a asigura o performanță eficientă într-o varietate de aplicații de slefuire și finisare.

Corindonul este un material extrem de dur, aproape la fel de dur ca diamantul, care conferă acestei periute o rezistență remarcabilă la uzură și o durată de viață îndelungată. Acesta este capabil să reziste la utilizare intensă, ceea ce face ca aceste periute să fie o alegere populară în industrii care necesită un nivel ridicat de performanță și durabilitate.

Granulația de 60 oferă o capacitate de slefuire eficientă, ideală pentru lucrări de debavurare, curățare și finisare preliminară. Aceasta face ca periile să fie extrem de versatile, putând fi folosite atât în industria prelucrării metalelor, cât și în cea a prelucrării lemnului și maselor plastice.

Designul compact și forma periilor cu tija permit accesul la suprafețe greu accesibile și la spații înguste, ceea ce le face extrem de utile într-o varietate de contexte industriale. Fie că sunt utilizate pentru a curăța piese metalice, a slefui lemn sau a finisa suprafețe de materiale plastice, aceste periute sunt un instrument indispensabil în orice atelier.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Dimensiune tija

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , ,

Utilizare:

Periile rotative abrazive cu tija, 50×50 mm, PRS22NK, cu granulație 60, din corindon, fabricate de Abra Com SRL, pot fi utilizate într-o serie de scenarii industriale datorită versatilității și eficienței lor:

  • Industria prelucrării metalelor: Aceste periute sunt excelente pentru slefuirea, curățarea și debavurarea pieselor metalice. Pot îndepărta burghiurile și alte imperfecțiuni, asigurând o suprafață netedă și uniformă.
  • Industria prelucrării lemnului: Pot fi utilizate pentru a îndepărta fibra lemnului în surplus, pentru a netezi suprafețele sau pentru a prepara lemnul pentru etapele următoare ale procesului de prelucrare. De asemenea, pot fi folosite pentru a curăța instrumentele de tăiere sau alte unelte utilizate în prelucrarea lemnului.
  • Industria prelucrării maselor plastice: Aceste periute pot fi utilizate pentru a curăța, slefui și finisa piesele din plastic. Ele pot îndepărta resturile și pot asigura o suprafață netedă și uniformă, pregătită pentru etapele următoare ale procesului de producție.

Avantajele utilizării periilor abrazive cu coridon

Periile abrazive cu corindon oferă o serie de avantaje semnificative în diverse aplicații industriale

  • Durabilitate: Corindonul este unul dintre cele mai dure materiale naturale, clasificându-se doar sub diamant în termeni de duritate. Acest lucru îi conferă periilor o rezistență excepțională la uzură și o durată de viață îndelungată, chiar și în condiții de lucru intense.
  • Eficiență: Periile abrazive cu corindon sunt extrem de eficiente la îndepărtarea materialului, datorită granulației lor și durității corindonului. Acestea pot fi utilizate pentru o varietate de sarcini, inclusiv debavurare, slefuire, curățare și finisare.
  • Versatilitate: Corindonul poate fi utilizat pe o gamă largă de materiale, inclusiv metal, lemn și plastic. Acesta face periile abrazive cu corindon extrem de versatile, capabile să satisfacă cerințele diverse ale multor industrii diferite.
  • Precizie: Datorită designului lor compact și a formei cu tija, periile abrazive cu corindon pot accesa spații înguste și suprafețe greu accesibile, oferind un nivel ridicat de precizie în lucrările de finisare.
  • Cost-Efectivitate: Deși corindonul este un material premium, costul acestor periute este compensat de durata lor de viață îndelungată și eficiența lor ridicată. Aceasta le face o alegere cost-eficientă pentru multe aplicații industriale.
  • Uniformitatea Finisajului: Periile abrazive cu corindon produc un finisaj uniform, reducând necesitatea re-lucrărilor și sporind eficiența generală a procesului de lucru.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Dimensiune tija

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , ,