Perii abrazive cu tija 80×40 mm, PRS25PA, granulatie 600, lamele pasla abraziva

Periile abrazive cu tija 80×40 mm, PRS25PA, granulație 600, realizate din lamele de pâslă abrazivă, sunt produse de calitate superioară produse de Abra Com SRL. Fiind construite din materiale de înaltă calitate, aceste perii au o durată de viață prelungită și oferă un randament maxim pe tot parcursul utilizării lor. Sunt ideale pentru prelucrarea mată, satinare și șlefuirea de finisare a suprafețelor metalice.

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Perii abrazive cu tija 80×40 mm, PRS25PA, granulatie 600, lamele pasla abraziva

Periile abrazive cu tija 80×40 mm, modelul PRS25PA, cu granulație 600, sunt produse de excepție create de Abra Com SRL, o companie românească recunoscută pentru producția de unelte abrazive de calitate superioară. Aceste perii abrazive sunt realizate din lamele de pâslă abrazivă, un material consumabil de înaltă calitate ce asigură o eficiență maximă și o durată de viață îndelungată.

Datorită dimensiunilor lor compacte, periile abrazive cu tija 80x40 mm sunt ideale pentru lucrările de prelucrare a suprafețelor interioare sau înguste care sunt dificil de accesat cu unelte standard. Aceste perii oferă posibilitatea de a prelucra o varietate de materiale, fiind deosebit de eficiente pentru prelucrarea mată, satinare și șlefuirea de finisare a suprafețelor metalice. Prin procesul de prelucrare, ele creează o suprafață netedă și omogenă, îmbunătățind semnificativ aspectul estetic al pieselor prelucrate.

Periile cu tija din pâslă și lamele abrazive pe suport textil au capacitatea de a realiza o șlefuitură uniformă pe toată durata funcționării. Lamelele de pâslă abrazivă au proprietăți de adaptabilitate superioare, care le permit să se muleze pe forma piesei de șlefuit, asigurând astfel o șlefuire uniformă și eficientă. Mai mult, această caracteristică de adaptabilitate face ca periile abrazive să fie soluția ideală atât pentru slefuire, cât și pentru polizare fină.

Calitatea materialelor utilizate în fabricarea perii abrazive garantează o durată de viață prelungită și un randament constant pe întreaga perioadă de utilizare. Deși acestea sunt consumabile, datorită calității înalte a pâslei abrazive, periile mențin o eficiență constantă în timp, reducând astfel costurile asociate cu înlocuirea frecventă a consumabilelor.

Pentru a asigura eficiența maximă, este recomandat ca peria abrazivă să fie utilizată la o viteză potrivită pentru materialul care urmează a fi prelucrat. Acest lucru va asigura o prelucrare eficientă și o durată de viață mai lungă a periei.

În concluzie, periile abrazive cu tija 80×40 mm, PRS25PA, cu granulație 600, oferite de Abra Com SRL, reprezintă o soluție eficientă, durabilă și adaptabilă pentru prelucrarea diverselor suprafețe metalice. Calitatea superioară a materialelor, precum și designul inteligent al acestor perii, le transformă în uneltele ideale pentru slefuirea și polizarea fină.

Dimensiuni

Dimensiune tija

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, ,

Utilizare:

Periile abrazive cu pasla și lamele abrazive pe suport textil reprezintă unelte versative în industria prelucrărilor, fiind utilizate pentru o serie largă de aplicații datorită proprietăților lor unice. Aceste perii se remarcă prin eficiența și finisarea de calitate pe care le oferă, precum și prin capacitatea de a se adapta la diverse forme și suprafețe.

 • Slefuit și finisare: Periile abrazive cu pasla și lamele abrazive sunt ideale pentru lucrări de slefuire fină și finisare. Acestea sunt în special utile pentru a elimina imperfecțiunile mici, pentru a netezi suprafețele, și pentru a crea un finisaj mătuit sau satinat pe o varietate de materiale, inclusiv metal, lemn, plastic, și altele.
 • Curățarea și debavurarea: Periile abrazive pot fi folosite pentru a îndepărta eficient burghie, rugozități și alte reziduuri de pe suprafețe. Acestea sunt în mod special utile în procesele de fabricație unde precizia și calitatea finisajului sunt esențiale.
 • Prelucrarea suprafețelor profilate: Datorită designului lor flexibil și capacitatea de a se adapta la forme variate, periile abrazive cu pasla și lamele abrazive sunt excelente pentru prelucrarea suprafețelor profilate sau neregulate, putând ajunge chiar și în zone dificil de accesat.
 • Polizare și lustruire: Periile abrazive cu pasla și lamele abrazive pot fi, de asemenea, folosite pentru lustruirea și polizarea diferitelor suprafețe, fiind eficiente în îmbunătățirea aspectului estetic al pieselor finisate.
 • Îndepărtarea ruginii și a vopselei: Periile abrazive sunt foarte eficiente pentru îndepărtarea ruginii, a vopselei vechi și a altor substanțe de pe suprafețele metalice, pregătindu-le astfel pentru revopsire sau alte tratamente.

Modul de utilizare a periilor abrazive cu pasla și lamele abrazive poate varia în funcție de specificațiile produsului și de cerințele aplicării. De obicei, acestea sunt montate pe o unealtă rotativă, cum ar fi o mașină de slefuit, un polizor sau o mașină de frezat, și sunt utilizate la viteze recomandate pentru a evita deteriorarea periei sau a materialului care urmează să fie prelucrat. Întotdeauna este important să se respecte instrucțiunile de siguranță atunci când se lucrează cu perii abrazive.

Avantajele utilizării periilor abrazive cu pasla si lamele abrazive pe suport textil

Utilizarea periilor abrazive cu pasla și lamele abrazive pe suport textil aduce numeroase avantaje și beneficii în procesele de prelucrare. Iată câteva dintre aceste avantaje:

 • Finisaj de calitate superioară: Periile abrazive cu pasla și lamele abrazive pe suport textil asigură un finisaj precis, uniform și de înaltă calitate pe suprafețele prelucrate. Acestea permit obținerea unui aspect estetic superior și elimină imperfecțiunile minore, rezultând o suprafață netedă și profesională.
 • Flexibilitate și adaptabilitate: Datorită suportului textil și designului flexibil, aceste perii abrazive se pot adapta la forme variate și la suprafețe profilate sau neregulate. Această caracteristică le face ideale pentru lucrul în zone greu accesibile și pentru prelucrarea suprafețelor complexe.
 • Durabilitate și rezistență: Periile abrazive cu pasla și lamele abrazive pe suport textil sunt concepute pentru a rezista utilizării intense și pentru a avea o durată de viață extinsă. Materialele de înaltă calitate și construcția solidă asigură rezistență la uzură și o performanță consistentă pe termen lung.
 • Eficiență și productivitate îmbunătățite: Utilizarea acestor perii abrazive permite realizarea lucrărilor de prelucrare într-un timp mai scurt și cu mai puțin efort. Capacitatea lor de a îndepărta eficient materialul și de a asigura o slefuire uniformă conduc la o creștere a productivității și a eficienței operaționale.
 • Versatilitate în aplicații: Periile abrazive cu pasla și lamele abrazive pot fi utilizate pe o gamă largă de materiale, inclusiv metale, lemn, plastic și altele. Aceasta le face potrivite pentru diferite industrii, cum ar fi industria metalurgică, industria lemnului, producția de mobilă, industria automotive și multe altele.
 • Control precis al prelucrării: Aceste perii abrazive oferă un control precis asupra procesului de prelucrare, permițând utilizatorului să obțină rezultate consistente și să efectueze ajustări fine în funcție de necesități. Acest nivel de control contribuie la obținerea unui finisaj exact și la îndeplinirea cerințelor specifice ale fiecărei aplicații.
Dimensiuni

Dimensiune tija

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, ,