Perii abrazive cu tija 80×40 mm, PRS25PA, granulatie 220, lamele pasla abraziva

Periile abrazive cu tijă 80×40 mm, PRS25PA, cu granulație 220, realizate de Abra Com SRL, sunt un exemplu remarcabil al calității superioare a produselor românești. Acestea sunt concepute cu lamele de pașlă abrazivă, material consumabil care asigură o performanță și durabilitate sporite. Periile abrazive sunt recomandate pentru slefuirea, satinarea și finisarea suprafețelor metalice, având capacitatea de a prelucra chiar și suprafețe înguste sau greu accesibile datorită diametrelor mici. Lamelele de pașlă se adaptează eficient la piesa de slefuit, asigurând o slefuire uniformă.

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Perii abrazive cu tija 80×40 mm, PRS25PA, granulatie 220, lamele pasla abraziva

Realizate de Abra Com SRL, un producător român cunoscut pentru calitatea superioară a produselor sale, periile abrazive cu tijă 80x40 mm, modelul PRS25PA, cu granulație 220, sunt echipamente de slefuit și lustruit de excepție. Aceste perii încorporează lamele de pașlă abrazivă, un material consumabil care optimizează performanța și îmbunătățește durabilitatea produsului.

Structura unică a acestor periute este completată de tija robustă care facilitează manipularea și utilizarea lor eficientă. În plus, granulația 220 asigură o slefuire fină și uniformă, care este deosebit de utilă pentru lucrul cu materiale delicate sau cu finisaje speciale.

Periile abrazive cu tijă 80x40 mm PRS25PA sunt recomandate pentru slefuirea, satinarea și finisarea suprafețelor metalice. Diametrele mici ale acestor perii permit prelucrarea eficientă a suprafețelor interioare, înguste și greu accesibile, aducând un plus de versatilitate în utilizarea lor.

Un alt aspect demn de menționat este capacitatea lamelelor de pașlă de a se adapta la forma piesei de slefuit. Această flexibilitate asigură o slefuire uniformă pe toată durata funcționării, permițând obținerea unui finisaj lustruit de înaltă calitate. De asemenea, suprafața abrazivă a periei asigură un randament maxim pe toată durata utilizării, contribuind la eficiența generală a procesului de prelucrare.

Periile abrazive cu tijă 80x40 mm PRS25PA sunt potrivite atât pentru slefuirea grosieră, cât și pentru polizarea fină. Datorită structurii lor, aceste perii pot fi utilizate pentru o gamă largă de aplicații, ceea ce le face un instrument extrem de versatil în orice atelier sau loc de muncă unde este necesară prelucrarea metalelor.

În concluzie, periile abrazive cu tijă 80x40 mm PRS25PA, cu granulație 220, oferă un echilibru excelent între durabilitate, performanță și versatilitate. Fiind produse de Abra Com SRL, acestea încorporează cea mai bună tehnologie și materiale de calitate superioară, garantând astfel un nivel inegalabil de eficiență și fiabilitate. Cu capacitatea de a slefui și poliza o varietate de suprafețe metalice, aceste perii sunt un instrument de încredere pentru orice profesionist.

Dimensiuni

Dimensiune tija

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, ,

Utilizare:

Periile abrazive cu pasla și lamele abrazive pe suport textil reprezintă unelte versative în industria prelucrărilor, fiind utilizate pentru o serie largă de aplicații datorită proprietăților lor unice. Aceste perii se remarcă prin eficiența și finisarea de calitate pe care le oferă, precum și prin capacitatea de a se adapta la diverse forme și suprafețe.

 • Slefuit și finisare: Periile abrazive cu pasla și lamele abrazive sunt ideale pentru lucrări de slefuire fină și finisare. Acestea sunt în special utile pentru a elimina imperfecțiunile mici, pentru a netezi suprafețele, și pentru a crea un finisaj mătuit sau satinat pe o varietate de materiale, inclusiv metal, lemn, plastic, și altele.
 • Curățarea și debavurarea: Periile abrazive pot fi folosite pentru a îndepărta eficient burghie, rugozități și alte reziduuri de pe suprafețe. Acestea sunt în mod special utile în procesele de fabricație unde precizia și calitatea finisajului sunt esențiale.
 • Prelucrarea suprafețelor profilate: Datorită designului lor flexibil și capacitatea de a se adapta la forme variate, periile abrazive cu pasla și lamele abrazive sunt excelente pentru prelucrarea suprafețelor profilate sau neregulate, putând ajunge chiar și în zone dificil de accesat.
 • Polizare și lustruire: Periile abrazive cu pasla și lamele abrazive pot fi, de asemenea, folosite pentru lustruirea și polizarea diferitelor suprafețe, fiind eficiente în îmbunătățirea aspectului estetic al pieselor finisate.
 • Îndepărtarea ruginii și a vopselei: Periile abrazive sunt foarte eficiente pentru îndepărtarea ruginii, a vopselei vechi și a altor substanțe de pe suprafețele metalice, pregătindu-le astfel pentru revopsire sau alte tratamente.

Modul de utilizare a periilor abrazive cu pasla și lamele abrazive poate varia în funcție de specificațiile produsului și de cerințele aplicării. De obicei, acestea sunt montate pe o unealtă rotativă, cum ar fi o mașină de slefuit, un polizor sau o mașină de frezat, și sunt utilizate la viteze recomandate pentru a evita deteriorarea periei sau a materialului care urmează să fie prelucrat. Întotdeauna este important să se respecte instrucțiunile de siguranță atunci când se lucrează cu perii abrazive.

Avantajele utilizării periilor abrazive cu pasla si lamele abrazive pe suport textil

Utilizarea periilor abrazive cu pasla și lamele abrazive pe suport textil aduce numeroase avantaje și beneficii în procesele de prelucrare. Iată câteva dintre aceste avantaje:

 • Finisaj de calitate superioară: Periile abrazive cu pasla și lamele abrazive pe suport textil asigură un finisaj precis, uniform și de înaltă calitate pe suprafețele prelucrate. Acestea permit obținerea unui aspect estetic superior și elimină imperfecțiunile minore, rezultând o suprafață netedă și profesională.
 • Flexibilitate și adaptabilitate: Datorită suportului textil și designului flexibil, aceste perii abrazive se pot adapta la forme variate și la suprafețe profilate sau neregulate. Această caracteristică le face ideale pentru lucrul în zone greu accesibile și pentru prelucrarea suprafețelor complexe.
 • Durabilitate și rezistență: Periile abrazive cu pasla și lamele abrazive pe suport textil sunt concepute pentru a rezista utilizării intense și pentru a avea o durată de viață extinsă. Materialele de înaltă calitate și construcția solidă asigură rezistență la uzură și o performanță consistentă pe termen lung.
 • Eficiență și productivitate îmbunătățite: Utilizarea acestor perii abrazive permite realizarea lucrărilor de prelucrare într-un timp mai scurt și cu mai puțin efort. Capacitatea lor de a îndepărta eficient materialul și de a asigura o slefuire uniformă conduc la o creștere a productivității și a eficienței operaționale.
 • Versatilitate în aplicații: Periile abrazive cu pasla și lamele abrazive pot fi utilizate pe o gamă largă de materiale, inclusiv metale, lemn, plastic și altele. Aceasta le face potrivite pentru diferite industrii, cum ar fi industria metalurgică, industria lemnului, producția de mobilă, industria automotive și multe altele.
 • Control precis al prelucrării: Aceste perii abrazive oferă un control precis asupra procesului de prelucrare, permițând utilizatorului să obțină rezultate consistente și să efectueze ajustări fine în funcție de necesități. Acest nivel de control contribuie la obținerea unui finisaj exact și la îndeplinirea cerințelor specifice ale fiecărei aplicații.
Dimensiuni

Dimensiune tija

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, ,