Perii abrazive cu tija 80×40 mm, PRS25P, granulatie 600, pasla abraziva

Periile abrazive cu tija 80×40 mm, model PRS25P, cu granulație 600, sunt produse de înaltă calitate, realizate de Abra Com SRL. Combinând pasla abrazivă cu durabilitatea, aceste perii asigură o prelucrare meticuloasă a suprafețelor metalice, fiind ideale pentru slefuire de finisare, satinare și prelucrări în zone greu accesibile, datorită diametrului redus.

 

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Perii abrazive cu tija 80×40 mm, PRS25P, granulatie 600, pasla abraziva

Periile abrazive cu tija 80x40 mm, PRS25P, cu granulație 600, sunt un produs de top al companiei românești Abra Com SRL. Compania, recunoscută pentru calitatea superioară a produselor sale, combină expertiza locală cu materialele de înaltă calitate pentru a produce aceste perii abrazive performante.

Pasla abrazivă utilizată în fabricarea acestor perii este un material consumabil, însă durabil și robust. În ciuda consumabilității sale, acesta oferă un randament ridicat și o durată de viață îmbunătățită pentru perii, permițându-le să reziste la sarcinile grele și la uzura repetată.

Aceste perii abrazive sunt recomandate pentru slefuirea de finisare, satinarea și prelucrarea mată a suprafețelor metalice. Datorită granulației fine de 600, ele permit o finisare impecabilă, lustruită și satinată. În plus, datorită dimensiunilor mici de 80x40 mm, perii sunt ideale pentru prelucrarea suprafețelor interioare sau înguste, care sunt adesea dificil de atins cu alte instrumente de prelucrare.

Un avantaj major al periilor abrazive PRS25P este suplețea lamelelor de pasla. Aceasta le permite să se adapteze formei piesei de slefuit, asigurând astfel o slefuire uniformă de-a lungul întregii suprafețe. Acest aspect este esențial pentru menținerea consistenței și calității în toate etapele prelucrării.

Fiind fabricate de Abra Com SRL, aceste perii abrazive beneficiază de un control strict al calității, asigurându-se că fiecare produs care iese de pe linia de producție îndeplinește cele mai înalte standarde de performanță și durabilitate. Acest angajament pentru excelență s-a tradus în recunoașterea largă a produselor companiei pe piața locală și internațională.

În concluzie, periile abrazive cu tija 80x40 mm, model PRS25P, cu granulație 600, oferă o combinație excelentă de performanță, durabilitate și flexibilitate. Indiferent dacă sunt utilizate pentru slefuirea de finisare, satinarea sau prelucrarea mată a suprafețelor metalice, aceste perii sunt un instrument indispensabil pentru orice lucrare de prelucrare.

Dimensiuni

Dimensiune tija

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , ,

Utilizare:

Periile abrazive cu tija din pașlă abrazivă sunt extrem de versatile, găsindu-și utilitate în multe domenii și aplicații industriale. Acestea sunt utilizate, în principal, în procesele de prelucrare a metalelor, pentru operațiuni de slefuire, satinare și lustruire, dar și pentru curățare și pregătirea suprafețelor înainte de vopsire sau acoperire.

 • Slefuirea suprafețelor metalice: Îndepărtează urmele de oxidare, coroziunea sau alte imperfecțiuni de pe suprafețele metalice, pregătindu-le pentru operațiuni ulterioare, cum ar fi vopsirea sau lustruirea.
 • Satinarea metalelor: Permite realizarea unui finisaj mat, satinat, pe suprafețe metalice, care este deseori preferat pentru estetica sa.
 • Finisare și lustruire: Deoarece granulația de 120-1000 a periilor abrazive asigură o slefuire delicată, acestea pot fi folosite pentru operațiuni de lustruire, conferind suprafețelor metalice un aspect strălucitor.
 • Prelucrare în zone greu accesibile: Datorită dimensiunilor reduse și a tijei flexibile, periile abrazive cu tija pot fi folosite pentru a prelucra zone înguste sau greu accesibile.
 • Prelucrarea materialelor non-feroase: Datorită proprietăților abrazive blânde, aceste perii sunt potrivite pentru prelucrarea materialelor non-feroase, cum ar fi cupru, alama, aluminiu etc.
 • Debavurare: Pot fi folosite pentru îndepărtarea bavurilor sau a muchiilor ascuțite de pe piesele metalice, îmbunătățind astfel siguranța în timpul manipulării.
 • Curățare: Pot fi utilizate pentru a îndepărta murdăria, grăsimea sau alte reziduuri de pe suprafețele metalice înainte de a efectua alte operațiuni de prelucrare.

Avantajele utilizării periilor abrazive cu pasla si tija

Periile abrazive cu tija din pașlă abrazivă aduc o serie de avantaje care le fac alegerea perfectă pentru multe aplicații industriale și de prelucrare. Iată câteva dintre acestea:

 • Flexibilitate: Pașla abrazivă este un material extrem de flexibil, care se adaptează la formele și contururile pieselor prelucrate. Acest lucru permite slefuirea uniformă a suprafețelor cu forme complexe sau greu accesibile.
 • Eficiență înaltă: Aceste perii abrazive au un randament maxim, eliminând imperfecțiunile de pe suprafața pieselor de lucru într-un mod eficient și uniform.
 • Durabilitate: Datorită calității superioare a materialelor utilizate, periile abrazive cu tija din pașlă abrazivă au o durată de viață îndelungată, chiar și atunci când sunt utilizate intens.
 • Versatilitate: Sunt compatibile cu o varietate largă de echipamente de slefuire și pot fi folosite pentru a prelucra o gamă largă de materiale, de la oțel până la materiale non-feroase.
 • Finisare de calitate: Datorită plajei de granulatie de la 120 la 1000 aceste perii abrazive permit realizarea unei slefuiri de înaltă precizie și a unui finisaj lustruit, pentru o prezentare estetică superioară.
 • Ușurință în utilizare: Datorită tijei lor, aceste perii abrazive pot fi montate și demontate cu ușurință de pe echipamentul de slefuire, economisind timp și efort.
 • Accesibilitate: Datorită dimensiunilor lor compacte, aceste perii abrazive pot fi folosite pentru a prelucra zone înguste sau greu accesibile, ceea ce le face ideale pentru proiecte cu piese de lucru de dimensiuni mici sau cu forme complexe.
Dimensiuni

Dimensiune tija

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , ,