Perii abrazive cu tija 80×40 mm, PRS25P, granulatie 320, pasla abraziva

Periile abrazive cu tijă 80×40 mm, model PRS25P, cu granulație 320, realizate de Abra Com SRL, reprezintă un etalon în domeniul slefuirii și lustruirii. Confecționate din lamele de paslă abrazivă consumabilă, aceste perii oferă o durată de viață îndelungată și performanță maximă. Recomandate pentru prelucrarea mată, satinare și slefuire fină a suprafețelor metalice, se adaptează perfect la suprafețele interioare sau greu accesibile.

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Descriere

Perii abrazive cu tija 80×40 mm, PRS25P, granulatie 320, pasla abraziva

Produsele realizate de Abra Com SRL, o companie românească dedicată excelenței și calității superioare, includ printre altele periile abrazive cu tijă de 80x40 mm, model PRS25P, cu granulație 320. Aceste instrumente de înaltă precizie sunt esențiale pentru numeroase procese de prelucrare și finisare a metalelor.

Periile abrazive cu tijă PRS25P sunt fabricate din lamele de paslă abrazivă consumabilă, un material care conferă durabilitate și eficiență. În comparație cu alte metode de slefuire, aceste perii au o durată de viață sporită datorită materialelor de înaltă calitate utilizate în fabricarea lor. De asemenea, acestea asigură un randament maxim pe toată durata utilizării, economisind timp și resurse pentru utilizator.

Concepute pentru a oferi o slefuire uniformă și constantă, periile abrazive cu tijă PRS25P sunt ideale pentru prelucrarea mată, satinarea și slefuirea de finisare a suprafețelor metalice. Aceste perii abrazive elimină cu eficiență zgârieturile și imperfecțiunile, lăsând în urmă o suprafață fină și uniformă. Granulația de 320 a acestor perii asigură un finisaj fin și uniform, potrivit pentru prelucrări de mare precizie.

Unul dintre avantajele majore ale acestor perii este versatilitatea lor. Dimensiunile de 80×40 mm permit periilor abrazive cu tijă PRS25P să prelucreze cu ușurință suprafețe interioare sau înguste și greu accesibile. Supletea lamelelor de paslă permite periilor să se adapteze foarte bine la forma piesei de slefuit, asigurând astfel o prelucrare uniformă și eficientă.

Periile abrazive cu tijă PRS25P reprezintă nu doar un instrument de slefuire, ci și un partener de încredere în prelucrarea metalelor. Eficiența, durabilitatea și flexibilitatea lor le fac unelte esențiale în orice atelier de prelucrare. Datorită calității lor superioare și a atenției la detalii a fabricantului român Abra Com SRL, aceste perii abrazive cu tijă PRS25P cu granulație 320 se ridică la nivelul așteptărilor celor mai exigenți utilizatori. Cu ajutorul acestor perii abrazive, prelucrarea metalelor devine un proces mai simplu, mai eficient și cu rezultate superioare.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Dimensiune tija

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , ,

Utilizare:

Periile abrazive cu tija din pașlă abrazivă sunt extrem de versatile, găsindu-și utilitate în multe domenii și aplicații industriale. Acestea sunt utilizate, în principal, în procesele de prelucrare a metalelor, pentru operațiuni de slefuire, satinare și lustruire, dar și pentru curățare și pregătirea suprafețelor înainte de vopsire sau acoperire.

 • Slefuirea suprafețelor metalice: Îndepărtează urmele de oxidare, coroziunea sau alte imperfecțiuni de pe suprafețele metalice, pregătindu-le pentru operațiuni ulterioare, cum ar fi vopsirea sau lustruirea.
 • Satinarea metalelor: Permite realizarea unui finisaj mat, satinat, pe suprafețe metalice, care este deseori preferat pentru estetica sa.
 • Finisare și lustruire: Deoarece granulația de 120-1000 a periilor abrazive asigură o slefuire delicată, acestea pot fi folosite pentru operațiuni de lustruire, conferind suprafețelor metalice un aspect strălucitor.
 • Prelucrare în zone greu accesibile: Datorită dimensiunilor reduse și a tijei flexibile, periile abrazive cu tija pot fi folosite pentru a prelucra zone înguste sau greu accesibile.
 • Prelucrarea materialelor non-feroase: Datorită proprietăților abrazive blânde, aceste perii sunt potrivite pentru prelucrarea materialelor non-feroase, cum ar fi cupru, alama, aluminiu etc.
 • Debavurare: Pot fi folosite pentru îndepărtarea bavurilor sau a muchiilor ascuțite de pe piesele metalice, îmbunătățind astfel siguranța în timpul manipulării.
 • Curățare: Pot fi utilizate pentru a îndepărta murdăria, grăsimea sau alte reziduuri de pe suprafețele metalice înainte de a efectua alte operațiuni de prelucrare.

Avantajele utilizării periilor abrazive cu pasla si tija

Periile abrazive cu tija din pașlă abrazivă aduc o serie de avantaje care le fac alegerea perfectă pentru multe aplicații industriale și de prelucrare. Iată câteva dintre acestea:

 • Flexibilitate: Pașla abrazivă este un material extrem de flexibil, care se adaptează la formele și contururile pieselor prelucrate. Acest lucru permite slefuirea uniformă a suprafețelor cu forme complexe sau greu accesibile.
 • Eficiență înaltă: Aceste perii abrazive au un randament maxim, eliminând imperfecțiunile de pe suprafața pieselor de lucru într-un mod eficient și uniform.
 • Durabilitate: Datorită calității superioare a materialelor utilizate, periile abrazive cu tija din pașlă abrazivă au o durată de viață îndelungată, chiar și atunci când sunt utilizate intens.
 • Versatilitate: Sunt compatibile cu o varietate largă de echipamente de slefuire și pot fi folosite pentru a prelucra o gamă largă de materiale, de la oțel până la materiale non-feroase.
 • Finisare de calitate: Datorită plajei de granulatie de la 120 la 1000 aceste perii abrazive permit realizarea unei slefuiri de înaltă precizie și a unui finisaj lustruit, pentru o prezentare estetică superioară.
 • Ușurință în utilizare: Datorită tijei lor, aceste perii abrazive pot fi montate și demontate cu ușurință de pe echipamentul de slefuire, economisind timp și efort.
 • Accesibilitate: Datorită dimensiunilor lor compacte, aceste perii abrazive pot fi folosite pentru a prelucra zone înguste sau greu accesibile, ceea ce le face ideale pentru proiecte cu piese de lucru de dimensiuni mici sau cu forme complexe.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Dimensiune tija

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , ,