Perii abrazive cu tija 80×40 mm, PRS25P, granulatie 220, pasla abraziva

Periile abrazive cu tija 80×40 mm, PRS25P, granulație 220, realizate din paslă abrazivă sunt produse de calitate superioară fabricate de Abra Com SRL. Sunt recomandate pentru slefuirea și satinarea metalelor, datorită flexibilității lamelelor de paslă care se adaptează perfect la suprafețe. Utilizarea acestor perii asigură o slefuire uniformă și acces în zone greu accesibile.

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Perii abrazive cu tija 80×40 mm, PRS25P, granulatie 220, pasla abraziva

Periile abrazive cu tija 80×40 mm, model PRS25P, cu granulație 220, sunt produse românești de calitate superioară, fiind realizate din paslă abrazivă de compania Abra Com SRL. Acest produs reprezintă rezultatul a decenii de cercetare și dezvoltare în domeniul materialelor abrazive, oferind eficiență optimă și rezultate profesionale în activitățile de prelucrare a metalelor.

Materialul de bază pentru aceste periute abrazive este pasla, un material de înaltă calitate și durabilitate, care permite slefuirea uniformă a suprafețelor, garantând un finisaj fin și preciz. Granulația de 220, fiind de granulație fină, este ideală pentru lucrările de finisare și slefuire de precizie.

Unul dintre principalele avantaje ale perilor abrazive cu tija PRS25P este flexibilitatea acestora. Lamelele de paslă se adaptează perfect la orice formă și suprafață, permițând prelucrarea chiar și a zonelor greu accesibile sau a suprafețelor interioare. Aceasta face periile deosebit de utile în diverse domenii, cum ar fi industria aeronautică, auto sau construcțiile metalice, unde precizia și finisajul sunt esențiale.

Diametrele reduse de 80x40 mm ale acestor periute abrazive permit o manevrabilitate superioară și acces în locuri înguste sau dificile. În plus, acest lucru contribuie la economia de material și eficiență, deoarece peria nu necesită o suprafață mare de contact pentru a efectua un lucru de calitate.

Construite pentru a rezista la uzura și pentru a oferi randament maxim pe toată durata utilizării, aceste periute abrazive cu tija PRS25P de la Abra Com SRL reflectă angajamentul companiei pentru calitate și performanță. Designul lor a fost gândit pentru a asigura o utilizare eficientă și confortabilă, indiferent de dimensiunea sau complexitatea proiectului.

Periile abrazive cu tija PRS25P, granulație 220, sunt o dovadă a ingineriei românești la cel mai înalt nivel, combinând materiale de calitate cu inovație și eficiență. Oferind o durată de viață lungă și performanță constantă, aceste periute abrazive sunt esențiale pentru orice atelier care se ocupă cu prelucrarea metalelor.

Indiferent dacă lucrați la proiecte de dimensiuni mari sau mici, aceste periute abrazive de la Abra Com SRL vă vor ajuta să atingeți un finisaj superior și să prelucrați metalele cu precizie și eficiență. Ele reprezintă investiția perfectă pentru a vă asigura că obțineți rezultate de înaltă calitate la fiecare utilizare.

Dimensiuni

Dimensiune tija

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , ,

Utilizare:

Periile abrazive cu tija din pașlă abrazivă sunt extrem de versatile, găsindu-și utilitate în multe domenii și aplicații industriale. Acestea sunt utilizate, în principal, în procesele de prelucrare a metalelor, pentru operațiuni de slefuire, satinare și lustruire, dar și pentru curățare și pregătirea suprafețelor înainte de vopsire sau acoperire.

 • Slefuirea suprafețelor metalice: Îndepărtează urmele de oxidare, coroziunea sau alte imperfecțiuni de pe suprafețele metalice, pregătindu-le pentru operațiuni ulterioare, cum ar fi vopsirea sau lustruirea.
 • Satinarea metalelor: Permite realizarea unui finisaj mat, satinat, pe suprafețe metalice, care este deseori preferat pentru estetica sa.
 • Finisare și lustruire: Deoarece granulația de 120-1000 a periilor abrazive asigură o slefuire delicată, acestea pot fi folosite pentru operațiuni de lustruire, conferind suprafețelor metalice un aspect strălucitor.
 • Prelucrare în zone greu accesibile: Datorită dimensiunilor reduse și a tijei flexibile, periile abrazive cu tija pot fi folosite pentru a prelucra zone înguste sau greu accesibile.
 • Prelucrarea materialelor non-feroase: Datorită proprietăților abrazive blânde, aceste perii sunt potrivite pentru prelucrarea materialelor non-feroase, cum ar fi cupru, alama, aluminiu etc.
 • Debavurare: Pot fi folosite pentru îndepărtarea bavurilor sau a muchiilor ascuțite de pe piesele metalice, îmbunătățind astfel siguranța în timpul manipulării.
 • Curățare: Pot fi utilizate pentru a îndepărta murdăria, grăsimea sau alte reziduuri de pe suprafețele metalice înainte de a efectua alte operațiuni de prelucrare.

Avantajele utilizării periilor abrazive cu pasla si tija

Periile abrazive cu tija din pașlă abrazivă aduc o serie de avantaje care le fac alegerea perfectă pentru multe aplicații industriale și de prelucrare. Iată câteva dintre acestea:

 • Flexibilitate: Pașla abrazivă este un material extrem de flexibil, care se adaptează la formele și contururile pieselor prelucrate. Acest lucru permite slefuirea uniformă a suprafețelor cu forme complexe sau greu accesibile.
 • Eficiență înaltă: Aceste perii abrazive au un randament maxim, eliminând imperfecțiunile de pe suprafața pieselor de lucru într-un mod eficient și uniform.
 • Durabilitate: Datorită calității superioare a materialelor utilizate, periile abrazive cu tija din pașlă abrazivă au o durată de viață îndelungată, chiar și atunci când sunt utilizate intens.
 • Versatilitate: Sunt compatibile cu o varietate largă de echipamente de slefuire și pot fi folosite pentru a prelucra o gamă largă de materiale, de la oțel până la materiale non-feroase.
 • Finisare de calitate: Datorită plajei de granulatie de la 120 la 1000 aceste perii abrazive permit realizarea unei slefuiri de înaltă precizie și a unui finisaj lustruit, pentru o prezentare estetică superioară.
 • Ușurință în utilizare: Datorită tijei lor, aceste perii abrazive pot fi montate și demontate cu ușurință de pe echipamentul de slefuire, economisind timp și efort.
 • Accesibilitate: Datorită dimensiunilor lor compacte, aceste perii abrazive pot fi folosite pentru a prelucra zone înguste sau greu accesibile, ceea ce le face ideale pentru proiecte cu piese de lucru de dimensiuni mici sau cu forme complexe.
Dimensiuni

Dimensiune tija

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , ,