Perii abrazive cu tija 80×40 mm, PRS25P, granulatie 1000, pasla abraziva

Periile abrazive cu tijă PRS25P, 80×40 mm, granulație 1000, realizate de Abra Com SRL, sunt produse superioare pe piața românească. Acestea sunt fabricate din lamele de pașlă abrazivă consumabilă, material de înaltă calitate ce asigură o durată de viață îndelungată și un randament maxim. Recomandate pentru slefuirea și satinarea suprafetelor metalice, periile se adaptează perfect la suprafețele înguste sau greu accesibile, oferind o slefuire uniformă.

 

 

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Descriere

Perii abrazive cu tija 80×40 mm, PRS25P, granulatie 1000, pasla abraziva

Periile abrazive cu tijă PRS25P, având dimensiuni de 80×40 mm și o granulație de 1000, sunt produse de calitate superioară, fabricate în România de către compania Abra Com SRL. Acestea constituie o soluție eficientă pentru lucrările de prelucrare a suprafețelor metalice, în special pentru operatiunile de slefuire de finisare, satinare și prelucrarea suprafețelor mate.

Structura acestor periute abrazive este realizată din lamele de pașlă abrazivă consumabilă. Aceste lamele sunt atașate la tijă într-o ordine specifică, garantând o durată de viață sporită și o eficiență maximă în toate etapele de utilizare. În plus, lamelele de pașlă asigură o slefuire uniformă și continuă, adaptându-se cu ușurință la diversele forme ale piesei de prelucrat.

Periile abrazive cu tijă PRS25P prezintă un diametru relativ mic, care le face extrem de versatile în lucrul cu suprafețe interioare, înguste sau greu accesibile. Datorită acestei caracteristici, ele sunt deosebit de utile într-o varietate de domenii industriale și ateliere de prelucrare, inclusiv în industria auto, aviație, producția de bijuterii, și în multe alte situații în care este necesară prelucrarea delicată și precisă a metalelor.

Datorită granulației de 1000, periile abrazive cu tijă PRS25P sunt perfecte pentru etapele finale de prelucrare. Ele pot elimina zgârieturile și imperfecțiunile fine, lăsând suprafața netedă și cu o finisare mată sau satinată, după nevoi.

Un alt avantaj major al acestor periute abrazive este reprezentat de faptul că acestea nu produc caldura excesiva în timpul utilizării. Astfel, riscul de a deforma sau a arde piesa de prelucrat este semnificativ redus, făcând aceste periute ideale pentru utilizare pe o gamă largă de materiale metalice.

În concluzie, periile abrazive cu tijă PRS25P, 80×40 mm, granulație 1000, de la Abra Com SRL, sunt un instrument de prelucrare indispensabil pentru orice atelier de prelucrare a metalelor. Ele combină calitatea superioară, eficiența și versatilitatea pentru a oferi cele mai bune rezultate în toate etapele procesului de prelucrare. Aceste periute sunt deosebit de utile în cazul lucrărilor fine de slefuire și satinare, permițând o finisare uniformă și de calitate a suprafețelor metalice.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Dimensiune tija

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , ,

Utilizare:

Periile abrazive cu tija din pașlă abrazivă sunt extrem de versatile, găsindu-și utilitate în multe domenii și aplicații industriale. Acestea sunt utilizate, în principal, în procesele de prelucrare a metalelor, pentru operațiuni de slefuire, satinare și lustruire, dar și pentru curățare și pregătirea suprafețelor înainte de vopsire sau acoperire.

 • Slefuirea suprafețelor metalice: Îndepărtează urmele de oxidare, coroziunea sau alte imperfecțiuni de pe suprafețele metalice, pregătindu-le pentru operațiuni ulterioare, cum ar fi vopsirea sau lustruirea.
 • Satinarea metalelor: Permite realizarea unui finisaj mat, satinat, pe suprafețe metalice, care este deseori preferat pentru estetica sa.
 • Finisare și lustruire: Deoarece granulația de 120-1000 a periilor abrazive asigură o slefuire delicată, acestea pot fi folosite pentru operațiuni de lustruire, conferind suprafețelor metalice un aspect strălucitor.
 • Prelucrare în zone greu accesibile: Datorită dimensiunilor reduse și a tijei flexibile, periile abrazive cu tija pot fi folosite pentru a prelucra zone înguste sau greu accesibile.
 • Prelucrarea materialelor non-feroase: Datorită proprietăților abrazive blânde, aceste perii sunt potrivite pentru prelucrarea materialelor non-feroase, cum ar fi cupru, alama, aluminiu etc.
 • Debavurare: Pot fi folosite pentru îndepărtarea bavurilor sau a muchiilor ascuțite de pe piesele metalice, îmbunătățind astfel siguranța în timpul manipulării.
 • Curățare: Pot fi utilizate pentru a îndepărta murdăria, grăsimea sau alte reziduuri de pe suprafețele metalice înainte de a efectua alte operațiuni de prelucrare.

Avantajele utilizării periilor abrazive cu pasla si tija

Periile abrazive cu tija din pașlă abrazivă aduc o serie de avantaje care le fac alegerea perfectă pentru multe aplicații industriale și de prelucrare. Iată câteva dintre acestea:

 • Flexibilitate: Pașla abrazivă este un material extrem de flexibil, care se adaptează la formele și contururile pieselor prelucrate. Acest lucru permite slefuirea uniformă a suprafețelor cu forme complexe sau greu accesibile.
 • Eficiență înaltă: Aceste perii abrazive au un randament maxim, eliminând imperfecțiunile de pe suprafața pieselor de lucru într-un mod eficient și uniform.
 • Durabilitate: Datorită calității superioare a materialelor utilizate, periile abrazive cu tija din pașlă abrazivă au o durată de viață îndelungată, chiar și atunci când sunt utilizate intens.
 • Versatilitate: Sunt compatibile cu o varietate largă de echipamente de slefuire și pot fi folosite pentru a prelucra o gamă largă de materiale, de la oțel până la materiale non-feroase.
 • Finisare de calitate: Datorită plajei de granulatie de la 120 la 1000 aceste perii abrazive permit realizarea unei slefuiri de înaltă precizie și a unui finisaj lustruit, pentru o prezentare estetică superioară.
 • Ușurință în utilizare: Datorită tijei lor, aceste perii abrazive pot fi montate și demontate cu ușurință de pe echipamentul de slefuire, economisind timp și efort.
 • Accesibilitate: Datorită dimensiunilor lor compacte, aceste perii abrazive pot fi folosite pentru a prelucra zone înguste sau greu accesibile, ceea ce le face ideale pentru proiecte cu piese de lucru de dimensiuni mici sau cu forme complexe.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Dimensiune tija

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , ,