Perii abrazive cu tija, 80×30 mm, PRS25NK, granulatie 80, coridon

Periile abrazive cu tija PRS25NK, de dimensiuni 80×30 mm, sunt instrumente eficiente pentru slefuirea și curățarea materialelor. Acestea au o granulație de 80, oferind un nivel moderat de asprime, ideal pentru operațiuni de slefuire generală și finisare. Materialul abraziv folosit este corindonul, recunoscut pentru durabilitatea și eficiența sa. Datorită tijei lor, aceste perii pot fi ușor montate pe diverse scule electrice, asigurând o adaptabilitate excelentă în utilizare.

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Perii abrazive cu tija, 80×30 mm, PRS25NK, granulatie 80, coridon

Periile abrazive cu tija PRS25NK sunt instrumente de slefuire și curățare de înaltă calitate, fabricate de compania românească Abra Com SRL. Concepute pentru a oferi performanță excelentă în operațiunile de slefuire generală și finisare, aceste perii sunt ideale pentru diverse aplicații și materiale.

Cu dimensiuni de 80x30 mm, perii abrazivi PRS25NK sunt compuși din lamele de abraziv dispuse radial și fixate cu ajutorul unui adeziv special în jurul unei tije metalice. Acest design solid și bine construit asigură stabilitatea periei în timpul utilizării și permite o fixare ușoară și sigură pe diverse scule electrice, oferind astfel o adaptabilitate excelentă în utilizare.

Granulația de 80 a acestor perii indică un nivel moderat de asprime, fiind potrivită pentru operațiuni de slefuire generală și finisare. Această granulație permite îndepărtarea eficientă a imperfecțiunilor, zgârieturilor, vopselei sau altor neregularități de pe suprafețele materialelor, pregătindu-le pentru etapele ulterioare de prelucrare sau finisare. Astfel, aceste perii sunt extrem de utile în procesele de prelucrare, renovare sau reparații.

Materialul abraziv folosit în perii este corindonul, un mineral cunoscut pentru durabilitatea și eficiența sa. Corindonul are proprietăți excelente de slefuire, asigurând îndepărtarea eficientă a materialului de pe suprafață și rezultând un finisaj de înaltă calitate. Durabilitatea sa îi conferă periei o durată de viață îndelungată, rezistând utilizării intense și menținându-și performanțele pe termen lung.

Periile abrazive cu tija PRS25NK sunt recomandate pentru prelucrarea pieselor de dimensiuni medii și mari, pentru slefuirea suprafețelor plane sau curbate, precum și pentru pregătirea acestora în diverse industrii, cum ar fi industria metalurgică, prelucrarea lemnului, construcții și multe altele. Acestea sunt utilizate în ateliere profesionale, fabrici, dar și pentru proiecte DIY, fiind un instrument versatil și util în domeniul prelucrării materialelor.

Dimensiuni

Dimensiune tija

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , , ,

Utilizare:

Periile abrazive cu tija PRS21NK, de 80×30 mm, cu granulație de 80, sunt un instrument esențial în diverse industrii, datorită versatilității și eficienței lor ridicate în prelucrarea diferitelor materiale.

  • Turnătorii: Aceste perii sunt utilizate pentru îndepărtarea resturilor de material, curățarea suprafețelor și îmbunătățirea finisajului produselor turnate. Ele sunt ideale pentru îndepărtarea nisipului de pe piesele turnate sau pentru pregătirea suprafețelor pentru următoarea etapă de producție.
  • Matriţerii: În industria matrițelor, aceste perii pot fi utilizate pentru a netezi și a finisa matrițele sau pentru a îndepărta resturile de material după procesul de turnare. Ele pot fi, de asemenea, utilizate pentru a ajunge în spațiile înguste sau complexe ale matrițelor.
  • Confecţii metalice: Periile abrazive cu tija PRS21NK pot fi folosite pentru a pregăti și a finisa piesele metalice înainte de sudare, vopsire sau acoperire. De asemenea, acestea pot fi folosite pentru a curăța și a netezi sudurile sau pentru a îndepărta rugina și vopseaua veche.
  • Mecanică fină: În mecanica fină, aceste perii sunt esențiale pentru a realiza un finisaj fin și neted. Sunt ideale pentru a îndepărta reziduurile de pe suprafețele mecanice sau pentru a pregăti suprafețele pentru asamblare sau vopsire.

Avantajele utilizării periilor abrazive cu coridon

Periile abrazive cu corindon sunt foarte apreciate pentru multe avantaje pe care le oferă. Corindonul, fiind al doilea cel mai dur mineral după diamant, oferă o serie de caracteristici care îmbunătățesc performanța acestor perii. Iată câteva dintre avantajele utilizării periilor abrazive cu corindon:

  • Durabilitate și longevitate: Corindonul este extrem de dur și rezistent la uzură. Aceasta înseamnă că peria abrazivă va dura mai mult, chiar și în condiții grele de lucru.
  • Versatilitate: Corindonul este eficient pentru lucrul cu o gamă largă de materiale. Poate fi utilizat pentru prelucrarea metalelor, lemnului, plasticului și a altor materiale dure.
  • Finisaj de calitate: Granulația fină a corindonului asigură o finisare netedă și uniformă, eliminând zgârieturi și imperfecțiuni mici.
  • Eficiență: Datorită durității sale, corindonul poate îndepărta materiale mai dure mai rapid decât alte abrazive, economisind timp și efort.
  • Reducerea costurilor: Întrucât periile abrazive cu corindon durează mai mult și sunt mai eficiente, costurile generale de operare sunt reduse.
  • Flexibilitate: Periile abrazive cu corindon sunt disponibile în diferite forme și dimensiuni, ceea ce le face utile pentru o varietate de aplicații, de la detalii fine la prelucrare grosieră.
Dimensiuni

Dimensiune tija

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , , ,