Perii abrazive cu tija, 80×30 mm, PRS25NK, granulatie 320, coridon

Periile abrazive cu tija PRS25NK, de dimensiuni 80×30 mm, sunt instrumente eficiente pentru slefuirea și curățarea materialelor. Acestea au o granulație de 320, oferind un nivel scăzut de asprime, ideal pentru operațiuni de slefuire fină și pregătirea suprafețelor pentru finisaje de înaltă calitate. Materialul abraziv folosit este corindonul, cunoscut pentru durabilitatea și eficiența sa. Datorită tijei lor, aceste perii pot fi ușor montate pe diverse scule electrice, asigurând o adaptabilitate excelentă în utilizare.

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Perii abrazive cu tija, 80×30 mm, PRS25NK, granulatie 320, coridon

Periile abrazive cu tija PRS25NK, de dimensiuni 80x30 mm, sunt instrumente de înaltă calitate pentru slefuire și curățare. Acestea sunt fabricate de Abra Com SRL și sunt concepute pentru a asigura performanțe superioare în operațiunile de finisare a suprafețelor.

Cu granulația de 320, aceste perii oferă un nivel scăzut de asprime, fiind potrivite pentru slefuirea fină și pregătirea suprafețelor pentru finisaje de înaltă calitate. Sunt compuse din lamele de abraziv dispuse radial în jurul unei tije metalice, asigurând stabilitate și durabilitate în timpul utilizării.

Materialul abraziv utilizat în perii este corindonul, cunoscut pentru durabilitatea și eficiența sa. Aceste perii asigură îndepărtarea eficientă a materialului de pe suprafață și obținerea unui finisaj de înaltă calitate. Durabilitatea perilor PRS25NK le conferă o lungă durată de viață și mențin performanțele pe termen lung.

Recomandate pentru prelucrarea pieselor de dimensiuni medii și mari, aceste perii sunt ideale pentru slefuirea suprafețelor plane sau curbate. Indiferent dacă sunt utilizate în industria metalurgică, prelucrarea lemnului sau în proiecte DIY, aceste perii oferă rezultate excelente și facilitează obținerea finisajelor de înaltă calitate.

Dimensiuni

Dimensiune tija

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , , ,

Utilizare:

Periile abrazive cu tija PRS21NK, de 80×30 mm, cu granulație de 320, sunt un instrument esențial în diverse industrii, datorită versatilității și eficienței lor ridicate în prelucrarea diferitelor materiale.

  • Turnătorii: Aceste perii sunt utilizate pentru îndepărtarea resturilor de material, curățarea suprafețelor și îmbunătățirea finisajului produselor turnate. Ele sunt ideale pentru îndepărtarea nisipului de pe piesele turnate sau pentru pregătirea suprafețelor pentru următoarea etapă de producție.
  • Matriţerii: În industria matrițelor, aceste perii pot fi utilizate pentru a netezi și a finisa matrițele sau pentru a îndepărta resturile de material după procesul de turnare. Ele pot fi, de asemenea, utilizate pentru a ajunge în spațiile înguste sau complexe ale matrițelor.
  • Confecţii metalice: Periile abrazive cu tija PRS21NK pot fi folosite pentru a pregăti și a finisa piesele metalice înainte de sudare, vopsire sau acoperire. De asemenea, acestea pot fi folosite pentru a curăța și a netezi sudurile sau pentru a îndepărta rugina și vopseaua veche.
  • Mecanică fină: În mecanica fină, aceste perii sunt esențiale pentru a realiza un finisaj fin și neted. Sunt ideale pentru a îndepărta reziduurile de pe suprafețele mecanice sau pentru a pregăti suprafețele pentru asamblare sau vopsire.

Avantajele utilizării periilor abrazive cu coridon

Periile abrazive cu corindon sunt foarte apreciate pentru multe avantaje pe care le oferă. Corindonul, fiind al doilea cel mai dur mineral după diamant, oferă o serie de caracteristici care îmbunătățesc performanța acestor perii. Iată câteva dintre avantajele utilizării periilor abrazive cu corindon:

  • Durabilitate și longevitate: Corindonul este extrem de dur și rezistent la uzură. Aceasta înseamnă că peria abrazivă va dura mai mult, chiar și în condiții grele de lucru.
  • Versatilitate: Corindonul este eficient pentru lucrul cu o gamă largă de materiale. Poate fi utilizat pentru prelucrarea metalelor, lemnului, plasticului și a altor materiale dure.
  • Finisaj de calitate: Granulația fină a corindonului asigură o finisare netedă și uniformă, eliminând zgârieturi și imperfecțiuni mici.
  • Eficiență: Datorită durității sale, corindonul poate îndepărta materiale mai dure mai rapid decât alte abrazive, economisind timp și efort.
  • Reducerea costurilor: Întrucât periile abrazive cu corindon durează mai mult și sunt mai eficiente, costurile generale de operare sunt reduse.
  • Flexibilitate: Periile abrazive cu corindon sunt disponibile în diferite forme și dimensiuni, ceea ce le face utile pentru o varietate de aplicații, de la detalii fine la prelucrare grosieră.
Dimensiuni

Dimensiune tija

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , , ,