Perii abrazive cu tija 60×40 mm, PRS21PA, granulatie 600, lamele pasla abraziva

Periile abrazive cu tija 60×40 mm, model PRS21PA, produse de Abra Com SRL, reprezintă o soluție de înaltă calitate pentru slefuire și lustruire. Cu o granulație de 600 și lamele de pâslă abrazivă cu cordițon, acestea oferă o slefuire uniformă și eficientă. Periile sunt ideale pentru prelucrarea mată, satinare și finisare a suprafețelor metalice, în special în zonele greu accesibile, datorită diametrului mic al tijei. Utilizarea materialelor de calitate superioară asigură o durată de viață îndelungată.

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Perii abrazive cu tija 60×40 mm, PRS21PA, granulatie 600, lamele pasla abraziva

Periile abrazive cu tija 60×40 mm, model PRS21PA, sunt produse premium, fabricate în România de compania Abra Com SRL. Acestea reprezintă o combinație de inovație și excelență tehnică, fiind create pentru a oferi performanță și durabilitate de neegalat în domeniul prelucrării suprafețelor metalice.

Folosind materiale de înaltă calitate, aceste perii abrazive oferă o durată de viață îmbunătățită și un randament maxim pe toată durata utilizării. Proiectate pentru o granulație de 600, acestea asigură un finisaj de suprafață uniform, eliminând cu ușurință zgârieturile fine și alte imperfecțiuni.

Lamelele de pâslă abrazivă cu cordițon utilizate în aceste perii reprezintă o caracteristică distinctivă. Aceste lamele flexibile se adaptează la conturul piesei de slefuit, asigurând o slefuire uniformă pe toată durata funcționării. În plus, sunt ideale pentru utilizarea în spații înguste sau greu accesibile datorită diametrului mic al tijei.

Recomandate pentru prelucrarea mată, satinare și slefuirea de finisare a suprafețelor metalice, periile abrazive PRS21PA oferă un finisaj de înaltă calitate. Procesul de satinare poate elimina cu ușurință oxidul de pe suprafețele metalice, lăsând în urmă un finisaj mat elegant. În plus, aceste perii abrazive pot fi utilizate și pentru a elimina reziduurile de pe suprafețele metalice, asigurând un aspect curat și neted.

Capacitatea acestor perii de a prelucra suprafețe înguste sau greu accesibile le face extrem de versatile. De la componentele mecanice complexe până la bijuterii și alte obiecte de mici dimensiuni, periile abrazive PRS21PA sunt un instrument indispensabil în multe industrii.

În plus, periile abrazive Abra Com SRL sunt ușor de utilizat și de înlocuit, reducând astfel timpul petrecut pe întreținere. Aceasta nu numai că îmbunătățește eficiența, dar, datorită durabilității lor îmbunătățite, ajută la reducerea costurilor pe termen lung.

În concluzie, periile abrazive cu tija 60×40 mm, model PRS21PA, produse de Abra Com SRL, combină durabilitatea, performanța și flexibilitatea pentru a oferi o soluție de slefuire superioră. Folosind materiale de înaltă calitate și tehnologii avansate, aceste perii oferă o eficiență și un randament de neegalat, satisfăcând astfel cele mai înalte cerințe ale industriei.

Dimensiuni

Dimensiune tija

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, ,

Utilizare:

Periile abrazive cu pasla și lamele abrazive pe suport textil reprezintă unelte versative în industria prelucrărilor, fiind utilizate pentru o serie largă de aplicații datorită proprietăților lor unice. Aceste perii se remarcă prin eficiența și finisarea de calitate pe care le oferă, precum și prin capacitatea de a se adapta la diverse forme și suprafețe.

 • Slefuit și finisare: Periile abrazive cu pasla și lamele abrazive sunt ideale pentru lucrări de slefuire fină și finisare. Acestea sunt în special utile pentru a elimina imperfecțiunile mici, pentru a netezi suprafețele, și pentru a crea un finisaj mătuit sau satinat pe o varietate de materiale, inclusiv metal, lemn, plastic, și altele.
 • Curățarea și debavurarea: Periile abrazive pot fi folosite pentru a îndepărta eficient burghie, rugozități și alte reziduuri de pe suprafețe. Acestea sunt în mod special utile în procesele de fabricație unde precizia și calitatea finisajului sunt esențiale.
 • Prelucrarea suprafețelor profilate: Datorită designului lor flexibil și capacitatea de a se adapta la forme variate, periile abrazive cu pasla și lamele abrazive sunt excelente pentru prelucrarea suprafețelor profilate sau neregulate, putând ajunge chiar și în zone dificil de accesat.
 • Polizare și lustruire: Periile abrazive cu pasla și lamele abrazive pot fi, de asemenea, folosite pentru lustruirea și polizarea diferitelor suprafețe, fiind eficiente în îmbunătățirea aspectului estetic al pieselor finisate.
 • Îndepărtarea ruginii și a vopselei: Periile abrazive sunt foarte eficiente pentru îndepărtarea ruginii, a vopselei vechi și a altor substanțe de pe suprafețele metalice, pregătindu-le astfel pentru revopsire sau alte tratamente.

Modul de utilizare a periilor abrazive cu pasla și lamele abrazive poate varia în funcție de specificațiile produsului și de cerințele aplicării. De obicei, acestea sunt montate pe o unealtă rotativă, cum ar fi o mașină de slefuit, un polizor sau o mașină de frezat, și sunt utilizate la viteze recomandate pentru a evita deteriorarea periei sau a materialului care urmează să fie prelucrat. Întotdeauna este important să se respecte instrucțiunile de siguranță atunci când se lucrează cu perii abrazive.

Avantajele utilizării periilor abrazive cu pasla si lamele abrazive pe suport textil

Utilizarea periilor abrazive cu pasla și lamele abrazive pe suport textil aduce numeroase avantaje și beneficii în procesele de prelucrare. Iată câteva dintre aceste avantaje:

 • Finisaj de calitate superioară: Periile abrazive cu pasla și lamele abrazive pe suport textil asigură un finisaj precis, uniform și de înaltă calitate pe suprafețele prelucrate. Acestea permit obținerea unui aspect estetic superior și elimină imperfecțiunile minore, rezultând o suprafață netedă și profesională.
 • Flexibilitate și adaptabilitate: Datorită suportului textil și designului flexibil, aceste perii abrazive se pot adapta la forme variate și la suprafețe profilate sau neregulate. Această caracteristică le face ideale pentru lucrul în zone greu accesibile și pentru prelucrarea suprafețelor complexe.
 • Durabilitate și rezistență: Periile abrazive cu pasla și lamele abrazive pe suport textil sunt concepute pentru a rezista utilizării intense și pentru a avea o durată de viață extinsă. Materialele de înaltă calitate și construcția solidă asigură rezistență la uzură și o performanță consistentă pe termen lung.
 • Eficiență și productivitate îmbunătățite: Utilizarea acestor perii abrazive permite realizarea lucrărilor de prelucrare într-un timp mai scurt și cu mai puțin efort. Capacitatea lor de a îndepărta eficient materialul și de a asigura o slefuire uniformă conduc la o creștere a productivității și a eficienței operaționale.
 • Versatilitate în aplicații: Periile abrazive cu pasla și lamele abrazive pot fi utilizate pe o gamă largă de materiale, inclusiv metale, lemn, plastic și altele. Aceasta le face potrivite pentru diferite industrii, cum ar fi industria metalurgică, industria lemnului, producția de mobilă, industria automotive și multe altele.
 • Control precis al prelucrării: Aceste perii abrazive oferă un control precis asupra procesului de prelucrare, permițând utilizatorului să obțină rezultate consistente și să efectueze ajustări fine în funcție de necesități. Acest nivel de control contribuie la obținerea unui finisaj exact și la îndeplinirea cerințelor specifice ale fiecărei aplicații.
Dimensiuni

Dimensiune tija

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, ,