Perii abrazive cu tija 60×40 mm, PRS21PA, granulatie 220, lamele pasla abraziva

Periile abrazive cu tija 60×40 mm, model PRS21PA, cu granulație 220, de la Abra Com SRL, reprezintă un produs românesc de înaltă calitate. Realizate din paslă abrazivă consumabilă, acestea asigură o durată de viață prelungită și un randament optim. Recomandate pentru satinare, slefuire fină și prelucrarea mată a suprafețelor metalice, aceste perii abrazive se adaptează perfect pe piesa de prelucrat datorită supleții paslei.

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Perii abrazive cu tija 60×40 mm, PRS21PA, granulatie 220, lamele pasla abraziva

Periile abrazive cu tija 60×40 mm, model PRS21PA, produse de Abra Com SRL, sunt produse românești de înaltă calitate ce se disting prin rezistență și eficiență în lucrul cu materiale metalice. Fiind concepute din lamele de pasla abraziva cu cordion de granulatie 220, periile abrazive PRS21PA îmbină tehnologia avansată cu materialele de înaltă calitate, pentru a oferi performanțe de top în orice condiții de lucru.

Baza acestor periute abrazive este pasla abrazivă, materialul consumabil care asigură slefuirea fină și uniformă. Îmbunătățită cu granulație 220, aceasta conferă o abilitate remarcabilă de adaptare la piesa de lucru, îndepărtând surplusul de material cu o acuratețe și eficiență deosebite. Datorită cordionului care unește lamelele de pasla abraziva, periile abrazive prezintă o flexibilitate sporită, îmbunătățind performanța și prelungind durata de viață a produsului.

Structura compactă a periilor abrazive PRS21PA, cu dimensiunile de 60×40 mm, împreună cu tija robustă, permite utilizatorilor să acceadă în spații restrânse și să slefuiască suprafețe înguste sau greu accesibile. Astfel, eficiența și flexibilitatea sunt îmbinate cu o manevrabilitate excelentă, astfel încât aceste perii abrazive sunt un instrument indispensabil în orice atelier de prelucrare a metalelor.

Recomandate pentru prelucrarea mată, satinare și slefuire de finisare a suprafețelor metalice, perii abrazive PRS21PA oferă o slefuire uniformă pe toată durata funcționării. Cu ajutorul lor, suprafețele tratate capătă un finisaj fin, uniform și profesionist, care crește valoarea și estetica produsului finit.

Un aspect deosebit al periilor abrazive PRS21PA este durabilitatea lor. Utilizarea materialelor de înaltă calitate și tehnologia avansată conferă acestui produs o durată de viață sporită și un randament maxim pe toată durata utilizării. Astfel, utilizatorii beneficiază de o productivitate îmbunătățită și o reducere a costurilor operaționale, ceea ce face perii abrazive PRS21PA un investiție inteligentă pentru orice atelier de prelucrare a metalelor.

În concluzie, perii abrazive cu tija 60×40 mm, model PRS21PA, oferă un echilibru perfect între performanță, flexibilitate și durabilitate. Indiferent de complexitatea proiectului, aceste perii abrazive se pot adapta nevoilor specifice ale utilizatorului, asigurând în același timp un finisaj superior și o durată de viață îndelungată.

Dimensiuni

Dimensiune tija

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, ,

Utilizare:

Periile abrazive cu pasla și lamele abrazive pe suport textil reprezintă unelte versative în industria prelucrărilor, fiind utilizate pentru o serie largă de aplicații datorită proprietăților lor unice. Aceste perii se remarcă prin eficiența și finisarea de calitate pe care le oferă, precum și prin capacitatea de a se adapta la diverse forme și suprafețe.

 • Slefuit și finisare: Periile abrazive cu pasla și lamele abrazive sunt ideale pentru lucrări de slefuire fină și finisare. Acestea sunt în special utile pentru a elimina imperfecțiunile mici, pentru a netezi suprafețele, și pentru a crea un finisaj mătuit sau satinat pe o varietate de materiale, inclusiv metal, lemn, plastic, și altele.
 • Curățarea și debavurarea: Periile abrazive pot fi folosite pentru a îndepărta eficient burghie, rugozități și alte reziduuri de pe suprafețe. Acestea sunt în mod special utile în procesele de fabricație unde precizia și calitatea finisajului sunt esențiale.
 • Prelucrarea suprafețelor profilate: Datorită designului lor flexibil și capacitatea de a se adapta la forme variate, periile abrazive cu pasla și lamele abrazive sunt excelente pentru prelucrarea suprafețelor profilate sau neregulate, putând ajunge chiar și în zone dificil de accesat.
 • Polizare și lustruire: Periile abrazive cu pasla și lamele abrazive pot fi, de asemenea, folosite pentru lustruirea și polizarea diferitelor suprafețe, fiind eficiente în îmbunătățirea aspectului estetic al pieselor finisate.
 • Îndepărtarea ruginii și a vopselei: Periile abrazive sunt foarte eficiente pentru îndepărtarea ruginii, a vopselei vechi și a altor substanțe de pe suprafețele metalice, pregătindu-le astfel pentru revopsire sau alte tratamente.

Modul de utilizare a periilor abrazive cu pasla și lamele abrazive poate varia în funcție de specificațiile produsului și de cerințele aplicării. De obicei, acestea sunt montate pe o unealtă rotativă, cum ar fi o mașină de slefuit, un polizor sau o mașină de frezat, și sunt utilizate la viteze recomandate pentru a evita deteriorarea periei sau a materialului care urmează să fie prelucrat. Întotdeauna este important să se respecte instrucțiunile de siguranță atunci când se lucrează cu perii abrazive.

Avantajele utilizării periilor abrazive cu pasla si lamele abrazive pe suport textil

Utilizarea periilor abrazive cu pasla și lamele abrazive pe suport textil aduce numeroase avantaje și beneficii în procesele de prelucrare. Iată câteva dintre aceste avantaje:

 • Finisaj de calitate superioară: Periile abrazive cu pasla și lamele abrazive pe suport textil asigură un finisaj precis, uniform și de înaltă calitate pe suprafețele prelucrate. Acestea permit obținerea unui aspect estetic superior și elimină imperfecțiunile minore, rezultând o suprafață netedă și profesională.
 • Flexibilitate și adaptabilitate: Datorită suportului textil și designului flexibil, aceste perii abrazive se pot adapta la forme variate și la suprafețe profilate sau neregulate. Această caracteristică le face ideale pentru lucrul în zone greu accesibile și pentru prelucrarea suprafețelor complexe.
 • Durabilitate și rezistență: Periile abrazive cu pasla și lamele abrazive pe suport textil sunt concepute pentru a rezista utilizării intense și pentru a avea o durată de viață extinsă. Materialele de înaltă calitate și construcția solidă asigură rezistență la uzură și o performanță consistentă pe termen lung.
 • Eficiență și productivitate îmbunătățite: Utilizarea acestor perii abrazive permite realizarea lucrărilor de prelucrare într-un timp mai scurt și cu mai puțin efort. Capacitatea lor de a îndepărta eficient materialul și de a asigura o slefuire uniformă conduc la o creștere a productivității și a eficienței operaționale.
 • Versatilitate în aplicații: Periile abrazive cu pasla și lamele abrazive pot fi utilizate pe o gamă largă de materiale, inclusiv metale, lemn, plastic și altele. Aceasta le face potrivite pentru diferite industrii, cum ar fi industria metalurgică, industria lemnului, producția de mobilă, industria automotive și multe altele.
 • Control precis al prelucrării: Aceste perii abrazive oferă un control precis asupra procesului de prelucrare, permițând utilizatorului să obțină rezultate consistente și să efectueze ajustări fine în funcție de necesități. Acest nivel de control contribuie la obținerea unui finisaj exact și la îndeplinirea cerințelor specifice ale fiecărei aplicații.
Dimensiuni

Dimensiune tija

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, ,