Perii abrazive cu tija 60×40 mm, PRS21P, granulatie 600, pasla abraziva

Periile abrazive cu tija 60×40 mm, PRS21P, granulație 600, din pâslă abrazivă, produse de Abra Com SRL, reprezintă o soluție de înaltă calitate pentru prelucrarea metalului. Acestea oferă o slefuire uniformă și precisă, adaptându-se perfect la suprafețele interioare, înguste și greu accesibile. Durabilitatea lor este sporită datorită utilizării materialelor superioare în procesul de producție.

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Perii abrazive cu tija 60×40 mm, PRS21P, granulatie 600, pasla abraziva

Periile abrazive cu tija 60x40 mm, PRS21P, granulație 600, din pâslă abrazivă, produse de compania românească Abra Com SRL, se remarcă prin calitatea superioară și performanțele tehnice de excepție.

Construite din pâslă abrazivă, aceste perii sunt concepute pentru a satisface cele mai exigente cerințe de slefuire și lustruire. Granulația 600 asigură o finisare fină a suprafețelor, fără a le deteriora sau a le deforma.

Dimensiunile de 60x40 mm ale acestor perii le permit să pătrundă în zonele înguste sau greu accesibile ale pieselor prelucrate. Aceasta caracteristică este deosebit de utilă în cazul componentelor complexe ale mașinilor sau altor echipamente industriale.

Fiind produse de Abra Com SRL, o companie cu tradiție în producția de materiale abrazive de înaltă calitate, aceste perii abrazive sunt realizate folosind tehnologii avansate și materiale premium. Acest lucru se traduce printr-o durabilitate îmbunătățită și o eficiență maximă pe întreaga durată de utilizare.

Periile abrazive cu tija PRS21P se caracterizează prin flexibilitatea lor, permițând o adaptare excelentă la piesa de slefuit. Acest aspect este esențial pentru a asigura o slefuire uniformă și consistentă pe toată durata funcționării, indiferent de complexitatea formei piesei prelucrate.

În plus, datorită caracteristicilor deosebite ale pâslei abrazive, aceste perii sunt recomandate pentru prelucrarea mătă, satinare și slefuirea de finisare a suprafețelor metalice. Ele înlătură cu eficiență resturile și imperfecțiunile de pe suprafața pieselor, conferindu-le o finisare netedă și uniformă.

Pentru a beneficia de performanțele maxime ale acestor perii abrazive, este esențială utilizarea lor corectă. Procesul de prelucrare trebuie să fie efectuat la o viteză adecvată, care să nu suprasolicite peria și să nu deterioreze suprafața piesei prelucrate. De asemenea, pentru a menține eficiența periei și a prelungi durata de viață, este recomandată curățarea regulată a acesteia.

În concluzie, periile abrazive cu tija 60x40 mm, PRS21P, granulație 600, din pâslă abrazivă de la Abra Com SRL, sunt instrumente de slefuire și lustruire de înaltă calitate, capabile să satisfacă cerințele cele mai diverse și exigente în materie de prelucrare a metalului. Acestea reprezintă alegerea ideală pentru orice aplicație care necesită finisare precisă și uniformă.

Dimensiuni

Dimensiune tija

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , ,

Utilizare:

Periile abrazive cu tija din pașlă abrazivă sunt extrem de versatile, găsindu-și utilitate în multe domenii și aplicații industriale. Acestea sunt utilizate, în principal, în procesele de prelucrare a metalelor, pentru operațiuni de slefuire, satinare și lustruire, dar și pentru curățare și pregătirea suprafețelor înainte de vopsire sau acoperire.

 • Slefuirea suprafețelor metalice: Îndepărtează urmele de oxidare, coroziunea sau alte imperfecțiuni de pe suprafețele metalice, pregătindu-le pentru operațiuni ulterioare, cum ar fi vopsirea sau lustruirea.
 • Satinarea metalelor: Permite realizarea unui finisaj mat, satinat, pe suprafețe metalice, care este deseori preferat pentru estetica sa.
 • Finisare și lustruire: Deoarece granulația de 120-1000 a periilor abrazive asigură o slefuire delicată, acestea pot fi folosite pentru operațiuni de lustruire, conferind suprafețelor metalice un aspect strălucitor.
 • Prelucrare în zone greu accesibile: Datorită dimensiunilor reduse și a tijei flexibile, periile abrazive cu tija pot fi folosite pentru a prelucra zone înguste sau greu accesibile.
 • Prelucrarea materialelor non-feroase: Datorită proprietăților abrazive blânde, aceste perii sunt potrivite pentru prelucrarea materialelor non-feroase, cum ar fi cupru, alama, aluminiu etc.
 • Debavurare: Pot fi folosite pentru îndepărtarea bavurilor sau a muchiilor ascuțite de pe piesele metalice, îmbunătățind astfel siguranța în timpul manipulării.
 • Curățare: Pot fi utilizate pentru a îndepărta murdăria, grăsimea sau alte reziduuri de pe suprafețele metalice înainte de a efectua alte operațiuni de prelucrare.

Avantajele utilizării periilor abrazive cu pasla si tija

Periile abrazive cu tija din pașlă abrazivă aduc o serie de avantaje care le fac alegerea perfectă pentru multe aplicații industriale și de prelucrare. Iată câteva dintre acestea:

 • Flexibilitate: Pașla abrazivă este un material extrem de flexibil, care se adaptează la formele și contururile pieselor prelucrate. Acest lucru permite slefuirea uniformă a suprafețelor cu forme complexe sau greu accesibile.
 • Eficiență înaltă: Aceste perii abrazive au un randament maxim, eliminând imperfecțiunile de pe suprafața pieselor de lucru într-un mod eficient și uniform.
 • Durabilitate: Datorită calității superioare a materialelor utilizate, periile abrazive cu tija din pașlă abrazivă au o durată de viață îndelungată, chiar și atunci când sunt utilizate intens.
 • Versatilitate: Sunt compatibile cu o varietate largă de echipamente de slefuire și pot fi folosite pentru a prelucra o gamă largă de materiale, de la oțel până la materiale non-feroase.
 • Finisare de calitate: Datorită plajei de granulatie de la 120 la 1000 aceste perii abrazive permit realizarea unei slefuiri de înaltă precizie și a unui finisaj lustruit, pentru o prezentare estetică superioară.
 • Ușurință în utilizare: Datorită tijei lor, aceste perii abrazive pot fi montate și demontate cu ușurință de pe echipamentul de slefuire, economisind timp și efort.
 • Accesibilitate: Datorită dimensiunilor lor compacte, aceste perii abrazive pot fi folosite pentru a prelucra zone înguste sau greu accesibile, ceea ce le face ideale pentru proiecte cu piese de lucru de dimensiuni mici sau cu forme complexe.
Dimensiuni

Dimensiune tija

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , ,