Perii abrazive cu tija 60×40 mm, PRS21P, granulatie 320, pasla abraziva

Periile abrazive cu tija 60×40 mm, PRS21P, granulație 320, realizate de Abra Com SRL, sunt produse de înaltă calitate, fabricate în România. Acestea sunt ideale pentru slefuirea de finisare și satinarea suprafețelor metalice, asigurând o prelucrare uniformă pe toată durata funcționării. În plus, adaptabilitatea lor excepțională permite prelucrarea eficientă a zonelor interioare, înguste sau greu accesibile.

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Perii abrazive cu tija 60×40 mm, PRS21P, granulatie 320, pasla abraziva

Periile abrazive cu tija 60×40 mm, PRS21P, cu granulație 320, produse de Abra Com SRL, reprezintă un exemplu superior de meșteșugărit românesc, combinând calitatea de top cu o aplicabilitate largă în industriile de prelucrare.

Fabricate din paslă abrazivă consumabilă, aceste periute au avantajul de a fi extrem de durabile, asigurând un randament maxim pe toată durata utilizării lor. Durabilitatea acestora este un atribut foarte valoros, deoarece crește eficiența operațiunilor de prelucrare și scade costurile asociate cu înlocuirea frecventă a periei.

Periile abrazive PRS21P sunt special concepute pentru prelucrarea mată, satinarea și slefuirea de finisare a suprafețelor metalice. Oferă un finisaj uniform și curat, ceea ce face ca aceste periute să fie alegerea ideală pentru a obține rezultate de înaltă calitate.

Granulația de 320 este indicată pentru lucrările de finețe, unde este necesară o slefuire delicată, dar eficientă. În același timp, granulația de 320 asigură și o bună rezistență la uzură, ceea ce conferă perii o viață utilă îndelungată.

Unul dintre cele mai mari avantaje ale acestor periute abrazive este adaptabilitatea lor. Datorită dimensiunilor lor reduse, de 60x40 mm, și a tijei flexibile, pot fi folosite pentru prelucrarea suprafetelor interioare sau inguste și greu accesibile. Acest aspect le face indispensabile în multe situații de prelucrare, unde uneltele standard nu pot ajunge.

Periile cu paslă abrazivă reprezintă soluția unei slefuiri uniforme pe toată durata funcționării. Aceasta nu numai că îmbunătățește calitatea finisajului, dar reduce și riscul de a distruge piesa de lucru, oferind un control mai bun asupra procesului de slefuire.

În concluzie, periile abrazive cu tija 60×40 mm, PRS21P, cu granulație 320, oferite de Abra Com SRL, reprezintă o alegere excelentă pentru orice atelier de prelucrare. Fie că este vorba despre prelucrarea metalelor, slefuirea de finisare sau lucrări în locuri greu accesibile, aceste periute abrazive vor fi aliatul de încredere al oricărui meșter.

Dimensiuni

Dimensiune tija

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , ,

Utilizare:

Periile abrazive cu tija din pașlă abrazivă sunt extrem de versatile, găsindu-și utilitate în multe domenii și aplicații industriale. Acestea sunt utilizate, în principal, în procesele de prelucrare a metalelor, pentru operațiuni de slefuire, satinare și lustruire, dar și pentru curățare și pregătirea suprafețelor înainte de vopsire sau acoperire.

 • Slefuirea suprafețelor metalice: Îndepărtează urmele de oxidare, coroziunea sau alte imperfecțiuni de pe suprafețele metalice, pregătindu-le pentru operațiuni ulterioare, cum ar fi vopsirea sau lustruirea.
 • Satinarea metalelor: Permite realizarea unui finisaj mat, satinat, pe suprafețe metalice, care este deseori preferat pentru estetica sa.
 • Finisare și lustruire: Deoarece granulația de 120-1000 a periilor abrazive asigură o slefuire delicată, acestea pot fi folosite pentru operațiuni de lustruire, conferind suprafețelor metalice un aspect strălucitor.
 • Prelucrare în zone greu accesibile: Datorită dimensiunilor reduse și a tijei flexibile, periile abrazive cu tija pot fi folosite pentru a prelucra zone înguste sau greu accesibile.
 • Prelucrarea materialelor non-feroase: Datorită proprietăților abrazive blânde, aceste perii sunt potrivite pentru prelucrarea materialelor non-feroase, cum ar fi cupru, alama, aluminiu etc.
 • Debavurare: Pot fi folosite pentru îndepărtarea bavurilor sau a muchiilor ascuțite de pe piesele metalice, îmbunătățind astfel siguranța în timpul manipulării.
 • Curățare: Pot fi utilizate pentru a îndepărta murdăria, grăsimea sau alte reziduuri de pe suprafețele metalice înainte de a efectua alte operațiuni de prelucrare.

Avantajele utilizării periilor abrazive cu pasla si tija

Periile abrazive cu tija din pașlă abrazivă aduc o serie de avantaje care le fac alegerea perfectă pentru multe aplicații industriale și de prelucrare. Iată câteva dintre acestea:

 • Flexibilitate: Pașla abrazivă este un material extrem de flexibil, care se adaptează la formele și contururile pieselor prelucrate. Acest lucru permite slefuirea uniformă a suprafețelor cu forme complexe sau greu accesibile.
 • Eficiență înaltă: Aceste perii abrazive au un randament maxim, eliminând imperfecțiunile de pe suprafața pieselor de lucru într-un mod eficient și uniform.
 • Durabilitate: Datorită calității superioare a materialelor utilizate, periile abrazive cu tija din pașlă abrazivă au o durată de viață îndelungată, chiar și atunci când sunt utilizate intens.
 • Versatilitate: Sunt compatibile cu o varietate largă de echipamente de slefuire și pot fi folosite pentru a prelucra o gamă largă de materiale, de la oțel până la materiale non-feroase.
 • Finisare de calitate: Datorită plajei de granulatie de la 120 la 1000 aceste perii abrazive permit realizarea unei slefuiri de înaltă precizie și a unui finisaj lustruit, pentru o prezentare estetică superioară.
 • Ușurință în utilizare: Datorită tijei lor, aceste perii abrazive pot fi montate și demontate cu ușurință de pe echipamentul de slefuire, economisind timp și efort.
 • Accesibilitate: Datorită dimensiunilor lor compacte, aceste perii abrazive pot fi folosite pentru a prelucra zone înguste sau greu accesibile, ceea ce le face ideale pentru proiecte cu piese de lucru de dimensiuni mici sau cu forme complexe.
Dimensiuni

Dimensiune tija

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , ,