Perii abrazive cu tija 60×40 mm, PRS21P, granulatie 220, pasla abraziva

Periile abrazive cu tija PRS21P, de 60×40 mm, cu granulație 220, sunt produse de top fabricate în România de Abra Com SRL. Sunt realizate din pașlă abrazivă consumabilă, asigurând slefuire și satinare de înaltă precizie pentru suprafețele metalice. Grație dimensiunilor reduse, acestea pot fi utilizate cu succes pentru prelucrarea zonelor interioare sau greu accesibile, asigurând o slefuire uniformă și adaptabilitate sporită la piesa de lucru.

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Perii abrazive cu tija 60×40 mm, PRS21P, granulatie 220, pasla abraziva

Periile abrazive cu tija PRS21P, de dimensiuni 60x40 mm, cu granulație 220, reprezintă o excelentă combinație între tehnologia avansată și calitatea superioară a materialelor utilizate, fiind produse în România de Abra Com SRL.

Aceste periute sunt proiectate cu o granulație de 220, care permite o slefuire delicată și precisă a suprafețelor metalice, precum oțel, aliaje metalice, cupru și altele asemenea. Granulația de 220 oferă o finisare mai fină comparativ cu granulațiile mai aspre, acest lucru făcând produsul ideal pentru lucrări de finisare sau pentru prepararea suprafețelor înainte de vopsire sau lustruire.

Periile abrazive PRS21P sunt realizate din pașlă abrazivă consumabilă, care garantează o durabilitate ridicată și o eficiență optimă pe parcursul întregii perioade de utilizare. Acest material se comportă excepțional atunci când este folosit pentru prelucrarea metalelor, deoarece își menține forma și structura pe tot parcursul procesului de slefuire, oferind o finisare uniformă și de calitate superioară.

Avantajul majort al periilor abrazive cu tija PRS21P este dat de dimensiunile lor compacte, 60x40 mm, care permit accesul în zone înguste sau greu accesibile, alocând eficient forța abrazivă acolo unde este necesar. De asemenea, datorită acestei structuri compacte, periile asigură o prelucrare mata și o satinare eficientă a suprafețelor metalice, fără a lăsa urme vizibile de prelucrare.

Designul inovator și robust al periilor permite utilizatorilor să beneficieze de o prelucrare uniformă și constantă pe tot parcursul funcționării. În plus, pașla abrazivă, fiind suplă, se adaptează foarte bine piesei de slefuit, oferind astfel o performanță optimă și un rezultat de înaltă calitate.

Aceste perii abrazive sunt compatibile cu majoritatea mașinilor de șlefuit și de lustruit disponibile pe piață, ceea ce le oferă un grad de versatilitate adăugată. În plus, sunt ușor de instalat și de înlocuit, asigurând astfel o funcționare continuă și eficientă.

În concluzie, periile abrazive cu tija PRS21P, de 60x40 mm, cu granulație 220, sunt produse fiabile, de înaltă calitate, care oferă o slefuire precisă și uniformă, fiind ideale pentru orice proiect de prelucrare a metalelor. Fabricate de Abra Com SRL, aceste periute abrazive reprezintă un exemplu excelent al calității și inovației tehnologice românești.

Dimensiuni

Dimensiune tija

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , ,

Utilizare:

Periile abrazive cu tija din pașlă abrazivă sunt extrem de versatile, găsindu-și utilitate în multe domenii și aplicații industriale. Acestea sunt utilizate, în principal, în procesele de prelucrare a metalelor, pentru operațiuni de slefuire, satinare și lustruire, dar și pentru curățare și pregătirea suprafețelor înainte de vopsire sau acoperire.

 • Slefuirea suprafețelor metalice: Îndepărtează urmele de oxidare, coroziunea sau alte imperfecțiuni de pe suprafețele metalice, pregătindu-le pentru operațiuni ulterioare, cum ar fi vopsirea sau lustruirea.
 • Satinarea metalelor: Permite realizarea unui finisaj mat, satinat, pe suprafețe metalice, care este deseori preferat pentru estetica sa.
 • Finisare și lustruire: Deoarece granulația de 120-1000 a periilor abrazive asigură o slefuire delicată, acestea pot fi folosite pentru operațiuni de lustruire, conferind suprafețelor metalice un aspect strălucitor.
 • Prelucrare în zone greu accesibile: Datorită dimensiunilor reduse și a tijei flexibile, periile abrazive cu tija pot fi folosite pentru a prelucra zone înguste sau greu accesibile.
 • Prelucrarea materialelor non-feroase: Datorită proprietăților abrazive blânde, aceste perii sunt potrivite pentru prelucrarea materialelor non-feroase, cum ar fi cupru, alama, aluminiu etc.
 • Debavurare: Pot fi folosite pentru îndepărtarea bavurilor sau a muchiilor ascuțite de pe piesele metalice, îmbunătățind astfel siguranța în timpul manipulării.
 • Curățare: Pot fi utilizate pentru a îndepărta murdăria, grăsimea sau alte reziduuri de pe suprafețele metalice înainte de a efectua alte operațiuni de prelucrare.

Avantajele utilizării periilor abrazive cu pasla si tija

Periile abrazive cu tija din pașlă abrazivă aduc o serie de avantaje care le fac alegerea perfectă pentru multe aplicații industriale și de prelucrare. Iată câteva dintre acestea:

 • Flexibilitate: Pașla abrazivă este un material extrem de flexibil, care se adaptează la formele și contururile pieselor prelucrate. Acest lucru permite slefuirea uniformă a suprafețelor cu forme complexe sau greu accesibile.
 • Eficiență înaltă: Aceste perii abrazive au un randament maxim, eliminând imperfecțiunile de pe suprafața pieselor de lucru într-un mod eficient și uniform.
 • Durabilitate: Datorită calității superioare a materialelor utilizate, periile abrazive cu tija din pașlă abrazivă au o durată de viață îndelungată, chiar și atunci când sunt utilizate intens.
 • Versatilitate: Sunt compatibile cu o varietate largă de echipamente de slefuire și pot fi folosite pentru a prelucra o gamă largă de materiale, de la oțel până la materiale non-feroase.
 • Finisare de calitate: Datorită plajei de granulatie de la 120 la 1000 aceste perii abrazive permit realizarea unei slefuiri de înaltă precizie și a unui finisaj lustruit, pentru o prezentare estetică superioară.
 • Ușurință în utilizare: Datorită tijei lor, aceste perii abrazive pot fi montate și demontate cu ușurință de pe echipamentul de slefuire, economisind timp și efort.
 • Accesibilitate: Datorită dimensiunilor lor compacte, aceste perii abrazive pot fi folosite pentru a prelucra zone înguste sau greu accesibile, ceea ce le face ideale pentru proiecte cu piese de lucru de dimensiuni mici sau cu forme complexe.
Dimensiuni

Dimensiune tija

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , ,