Perii abrazive cu tija, 60×40 mm, PRS21NK, granulatie 120, coridon

Periile abrazive cu tija PRS21NK, cu dimensiuni de 60×40 mm, sunt instrumente eficiente pentru slefuirea fină și detaliată a diferitelor materiale. Ele au o granulație de 120, oferind un nivel de asprime redus, ideal pentru operațiuni de slefuire fină și lucru pe detalii. Materialul abraziv folosit este corindonul, cunoscut pentru durabilitatea și eficiența sa. Datorită tijei lor, aceste perii pot fi montate cu ușurință pe diverse unelte, asigurând astfel o adaptabilitate excepțională în utilizare.

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Descriere

Perii abrazive cu tija, 60×40 mm, PRS21NK, granulatie 120, coridon

Periile abrazive cu tija PRS21NK, fabricate de compania românească Abra Com SRL, sunt instrumente de slefuire și curățare de înaltă calitate, concepute pentru a oferi performanță remarcabilă în operațiunile de slefuire fină și lucrul pe detalii.

Cu dimensiuni de 60x40 mm, aceste perii sunt compuse din lamele de abraziv dispuse radial și fixate ferm pe o tijă metalică de 6 mm folosind un adeziv special. Acest design unic le permite să fie atașate cu ușurință la o varietate de scule electrice, asigurând o adaptabilitate și versatilitate superioare în utilizare.

Caracteristica de bază a acestor perii este granulația lor de 120. Acest nivel de granulație asigură un nivel de asprime redus, făcând aceste perii ideale pentru operațiuni de slefuire fină și lucrul pe detalii. Ele pot îndepărta cu delicatețe și eficiență materialul de pe suprafețele de lucru, producând un finisaj neted și uniform, cu un nivel de detaliu înalt.

Materialul abraziv folosit în aceste perii este corindonul, un mineral cunoscut pentru durabilitatea și eficiența sa excepțională. Corindonul este recunoscut pentru capacitatea sa de a îndepărta rapid materialul de pe suprafețe, oferind o durată de viață îndelungată periei, chiar și în condiții de utilizare intensă.

Periile abrazive cu tija PRS21NK sunt excelente pentru prelucrarea pieselor profilate, suprafețelor interioare, dar și a spațiilor înguste și greu accesibile. Datorită versatilității lor, aceste perii sunt potrivite pentru o gamă largă de industrii, incluzând prelucrarea metalelor, a lemnului și a maselor plastice.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Dimensiune tija

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

Utilizare:

Periile abrazive cu tija PRS21NK, de 60×40 mm, cu granulație de 120, sunt un instrument esențial în diverse industrii, datorită versatilității și eficienței lor ridicate în prelucrarea diferitelor materiale.

  • Turnătorii: Aceste perii sunt utilizate pentru îndepărtarea resturilor de material, curățarea suprafețelor și îmbunătățirea finisajului produselor turnate. Ele sunt ideale pentru îndepărtarea nisipului de pe piesele turnate sau pentru pregătirea suprafețelor pentru următoarea etapă de producție.
  • Matriţerii: În industria matrițelor, aceste perii pot fi utilizate pentru a netezi și a finisa matrițele sau pentru a îndepărta resturile de material după procesul de turnare. Ele pot fi, de asemenea, utilizate pentru a ajunge în spațiile înguste sau complexe ale matrițelor.
  • Confecţii metalice: Periile abrazive cu tija PRS21NK pot fi folosite pentru a pregăti și a finisa piesele metalice înainte de sudare, vopsire sau acoperire. De asemenea, acestea pot fi folosite pentru a curăța și a netezi sudurile sau pentru a îndepărta rugina și vopseaua veche.
  • Mecanică fină: În mecanica fină, aceste perii sunt esențiale pentru a realiza un finisaj fin și neted. Sunt ideale pentru a îndepărta reziduurile de pe suprafețele mecanice sau pentru a pregăti suprafețele pentru asamblare sau vopsire.

Avantajele utilizării periilor abrazive cu coridon

Periile abrazive cu corindon sunt foarte apreciate pentru multe avantaje pe care le oferă. Corindonul, fiind al doilea cel mai dur mineral după diamant, oferă o serie de caracteristici care îmbunătățesc performanța acestor perii. Iată câteva dintre avantajele utilizării periilor abrazive cu corindon:

  • Durabilitate și longevitate: Corindonul este extrem de dur și rezistent la uzură. Aceasta înseamnă că peria abrazivă va dura mai mult, chiar și în condiții grele de lucru.
  • Versatilitate: Corindonul este eficient pentru lucrul cu o gamă largă de materiale. Poate fi utilizat pentru prelucrarea metalelor, lemnului, plasticului și a altor materiale dure.
  • Finisaj de calitate: Granulația fină a corindonului asigură o finisare netedă și uniformă, eliminând zgârieturi și imperfecțiuni mici.
  • Eficiență: Datorită durității sale, corindonul poate îndepărta materiale mai dure mai rapid decât alte abrazive, economisind timp și efort.
  • Reducerea costurilor: Întrucât periile abrazive cu corindon durează mai mult și sunt mai eficiente, costurile generale de operare sunt reduse.
  • Flexibilitate: Periile abrazive cu corindon sunt disponibile în diferite forme și dimensiuni, ceea ce le face utile pentru o varietate de aplicații, de la detalii fine la prelucrare grosieră.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Dimensiune tija

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie