Perii abrazive cu tija, 60×30 mm, PRS21NK, granulatie 320, coridon

Periile abrazive cu tija PRS21NK, având dimensiunile de 60×30 mm, sunt unelte esențiale pentru slefuirea și polizarea ultra-fine a unei varietăți de materiale. Acestea dispun de o granulație de 320, oferind un nivel de asprime extrem de redus, perfect pentru lucrări de finisare de înaltă precizie. Materialul abraziv folosit este corindonul, cunoscut pentru rezistența și eficiența sa excepțională. Aceste perii se montează cu ușurință pe majoritatea sculelor electrice datorită tijei lor, garantând o adaptabilitate excelentă în utilizare.

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Descriere

Perii abrazive cu tija, 60×30 mm, PRS21NK, granulatie 320, coridon

Periile abrazive cu tija PRS21NK, produse de renumita companie românească Abra Com SRL, sunt instrumente de slefuire și curățare de înaltă calitate, proiectate pentru a oferi o performanță superioară în operațiunile de slefuire și polizare ultra-fine.

Cu dimensiuni de 60x30 mm, aceste perii sunt formate din lamele de abraziv dispuse radial și fixate solid în jurul unei tije metalice de 6 mm folosind un adeziv de top. Această construcție le permite să fie atașate cu ușurință la o varietate de scule electrice, oferind astfel o flexibilitate și o versatilitate excepționale în utilizare.

Distingându-se prin granulația de 320, periile oferă un nivel extrem de redus de asprime. Acest nivel de finețe le face ideal de potrivite pentru operațiunile de slefuire ultra-fine și polizare, capabile să producă finisaje netede, uniforme și de înaltă precizie fără a deteriora materialul prelucrat.

Materialul abraziv folosit este corindonul, un mineral extrem de dur și rezistent la uzură. Corindonul este renumit pentru capacitatea sa de a îndepărta eficient materialul de pe suprafețe diverse, fără a se deteriora rapid, asigurând o durată lungă de viață a periei.

Periile abrazive cu tija PRS21NK sunt deosebit de eficiente pentru prelucrarea pieselor profilate, suprafețelor interioare și a spațiilor înguste și greu accesibile. Versatilitatea lor le face alegerea perfectă pentru o gamă largă de aplicații și industrii, inclusiv prelucrarea metalelor, a lemnului și a maselor plastice.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Dimensiune tija

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , ,

Utilizare:

Periile abrazive cu tija PRS21NK, de 60×30 mm, cu granulație de 320, sunt un instrument esențial în diverse industrii, datorită versatilității și eficienței lor ridicate în prelucrarea diferitelor materiale.

  • Turnătorii: Aceste perii sunt utilizate pentru îndepărtarea resturilor de material, curățarea suprafețelor și îmbunătățirea finisajului produselor turnate. Ele sunt ideale pentru îndepărtarea nisipului de pe piesele turnate sau pentru pregătirea suprafețelor pentru următoarea etapă de producție.
  • Matriţerii: În industria matrițelor, aceste perii pot fi utilizate pentru a netezi și a finisa matrițele sau pentru a îndepărta resturile de material după procesul de turnare. Ele pot fi, de asemenea, utilizate pentru a ajunge în spațiile înguste sau complexe ale matrițelor.
  • Confecţii metalice: Periile abrazive cu tija PRS21NK pot fi folosite pentru a pregăti și a finisa piesele metalice înainte de sudare, vopsire sau acoperire. De asemenea, acestea pot fi folosite pentru a curăța și a netezi sudurile sau pentru a îndepărta rugina și vopseaua veche.
  • Mecanică fină: În mecanica fină, aceste perii sunt esențiale pentru a realiza un finisaj fin și neted. Sunt ideale pentru a îndepărta reziduurile de pe suprafețele mecanice sau pentru a pregăti suprafețele pentru asamblare sau vopsire.

Avantajele utilizării periilor abrazive cu coridon

Periile abrazive cu corindon sunt foarte apreciate pentru multe avantaje pe care le oferă. Corindonul, fiind al doilea cel mai dur mineral după diamant, oferă o serie de caracteristici care îmbunătățesc performanța acestor perii. Iată câteva dintre avantajele utilizării periilor abrazive cu corindon:

  • Durabilitate și longevitate: Corindonul este extrem de dur și rezistent la uzură. Aceasta înseamnă că peria abrazivă va dura mai mult, chiar și în condiții grele de lucru.
  • Versatilitate: Corindonul este eficient pentru lucrul cu o gamă largă de materiale. Poate fi utilizat pentru prelucrarea metalelor, lemnului, plasticului și a altor materiale dure.
  • Finisaj de calitate: Granulația fină a corindonului asigură o finisare netedă și uniformă, eliminând zgârieturi și imperfecțiuni mici.
  • Eficiență: Datorită durității sale, corindonul poate îndepărta materiale mai dure mai rapid decât alte abrazive, economisind timp și efort.
  • Reducerea costurilor: Întrucât periile abrazive cu corindon durează mai mult și sunt mai eficiente, costurile generale de operare sunt reduse.
  • Flexibilitate: Periile abrazive cu corindon sunt disponibile în diferite forme și dimensiuni, ceea ce le face utile pentru o varietate de aplicații, de la detalii fine la prelucrare grosieră.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Dimensiune tija

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , ,