Perii abrazive cu tija, 60×30 mm, PRS21NK, granulatie 120, coridon

Periile abrazive cu tija PRS21NK, cu dimensiuni de 60×30 mm, sunt unelte de înaltă performanță pentru slefuirea fină și curățarea variatelor materiale. Ele sunt dotate cu o granulație de 120, ceea ce le oferă un nivel de asprime redus, ideal pentru lucrări de finisare. Materialul abraziv folosit este corindonul, un mineral dur și rezistent la uzură. Datorită tijei lor, aceste perii pot fi montate cu ușurință pe diverse echipamente, asigurând astfel o mare flexibilitate în utilizare.

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Descriere

Perii abrazive cu tija, 60×30 mm, PRS21NK, granulatie 120, coridon

Periile abrazive cu tija PRS21NK, fabricate de compania românească Abra Com SRL, sunt instrumente profesionale de slefuire și curățare, ce oferă o eficiență și o durabilitate excepționale.

Aceste perii, cu dimensiuni de 60x30 mm, sunt compuse din lamele de abraziv dispuse radial și fixate în jurul unei tije metalice cu un diametru de 6 mm, prin intermediul unui adeziv robust. Această configurație permite atașarea lor facilă la majoritatea sculelor electrice, ceea ce le conferă o versatilitate deosebită.

Unul dintre aspectele distinctive ale acestor perii este granulația de 120 pe care o au. Acest nivel de granulație oferă un nivel redus de asprime, ceea ce le face perfecte pentru slefuirea fină și operațiunile de finisare. Indiferent dacă sunteți la finalul unui proiect sau doriți doar să aduceți o finisare netedă și uniformă unei suprafețe, aceste perii abrazive sunt soluția ideală.

Materialul abraziv folosit în aceste perii este corindonul, un mineral foarte dur și rezistent la uzură, ce oferă eficiență în îndepărtarea materialului de pe suprafețe, fără a se deteriora rapid.

Periile abrazive cu tija PRS21NK sunt ideale pentru prelucrarea pieselor profilate, suprafețelor interioare, dar și a spațiilor înguste și greu accesibile. Versatilitatea lor le permite să fie utilizate într-o gamă largă de industrii, de la prelucrarea metalelor, la lemn și mase plastice.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Dimensiune tija

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , , ,

Utilizare:

Periile abrazive cu tija PRS21NK, de 60×30 mm, cu granulație de 120, sunt un instrument esențial în diverse industrii, datorită versatilității și eficienței lor ridicate în prelucrarea diferitelor materiale.

  • Turnătorii: Aceste perii sunt utilizate pentru îndepărtarea resturilor de material, curățarea suprafețelor și îmbunătățirea finisajului produselor turnate. Ele sunt ideale pentru îndepărtarea nisipului de pe piesele turnate sau pentru pregătirea suprafețelor pentru următoarea etapă de producție.
  • Matriţerii: În industria matrițelor, aceste perii pot fi utilizate pentru a netezi și a finisa matrițele sau pentru a îndepărta resturile de material după procesul de turnare. Ele pot fi, de asemenea, utilizate pentru a ajunge în spațiile înguste sau complexe ale matrițelor.
  • Confecţii metalice: Periile abrazive cu tija PRS21NK pot fi folosite pentru a pregăti și a finisa piesele metalice înainte de sudare, vopsire sau acoperire. De asemenea, acestea pot fi folosite pentru a curăța și a netezi sudurile sau pentru a îndepărta rugina și vopseaua veche.
  • Mecanică fină: În mecanica fină, aceste perii sunt esențiale pentru a realiza un finisaj fin și neted. Sunt ideale pentru a îndepărta reziduurile de pe suprafețele mecanice sau pentru a pregăti suprafețele pentru asamblare sau vopsire.

Avantajele utilizării periilor abrazive cu coridon

Periile abrazive cu corindon sunt foarte apreciate pentru multe avantaje pe care le oferă. Corindonul, fiind al doilea cel mai dur mineral după diamant, oferă o serie de caracteristici care îmbunătățesc performanța acestor perii. Iată câteva dintre avantajele utilizării periilor abrazive cu corindon:

  • Durabilitate și longevitate: Corindonul este extrem de dur și rezistent la uzură. Aceasta înseamnă că peria abrazivă va dura mai mult, chiar și în condiții grele de lucru.
  • Versatilitate: Corindonul este eficient pentru lucrul cu o gamă largă de materiale. Poate fi utilizat pentru prelucrarea metalelor, lemnului, plasticului și a altor materiale dure.
  • Finisaj de calitate: Granulația fină a corindonului asigură o finisare netedă și uniformă, eliminând zgârieturi și imperfecțiuni mici.
  • Eficiență: Datorită durității sale, corindonul poate îndepărta materiale mai dure mai rapid decât alte abrazive, economisind timp și efort.
  • Reducerea costurilor: Întrucât periile abrazive cu corindon durează mai mult și sunt mai eficiente, costurile generale de operare sunt reduse.
  • Flexibilitate: Periile abrazive cu corindon sunt disponibile în diferite forme și dimensiuni, ceea ce le face utile pentru o varietate de aplicații, de la detalii fine la prelucrare grosieră.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Dimensiune tija

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , , ,