Perii abrazive cu tija, 60×30 mm, PRS21NK, granulatie 60, coridon

Periile abrazive cu tija PRS21NK, având dimensiunile de 60×30 mm, reprezintă unelte de calitate pentru slefuirea și curățarea diferitelor materiale. Aceste perii sunt concepute cu o granulație de 60, ceea ce le oferă un grad de asprime potrivit pentru lucrări de slefuire medie sau grosieră. Materialul abraziv folosit este corindonul, cunoscut pentru rezistența sa mare la uzură și eficiența în îndepărtarea materialelor dure. Aceste perii se pot monta ușor pe diverse unelte electrice datorită tijei lor, oferind o versatilitate mare în utilizare.

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Descriere

Perii abrazive cu tija, 60×30 mm, PRS21NK, granulatie 60, coridon

Periile abrazive cu tija produse de Abra Com SRL, o companie românească recunoscută pentru calitatea și fiabilitatea produselor sale, sunt instrumente profesionale menite să îmbunătățească eficiența proceselor de slefuire și curățare.

Aceste perii au dimensiuni de 60x30 mm și sunt alcătuite din lamele de abraziv, dispuse radial. Lamelele de abraziv sunt fixate solid pe o tijă metalică cu ajutorul unui adeziv special. Tija, având un diametru de 6 mm, se potrivește cu majoritatea sculelor electrice, ceea ce le face ușor de utilizat în diverse contexte și scenarii de lucru.

Unul dintre principalele avantaje ale acestor perii abrazive este abilitatea lor de a prelucra piese profilate, suprafețe interioare, precum și spații înguste și greu accesibile. Datorită designului lor ingenios și a calității materialelor folosite, ele pot ajunge în zonele unde alte instrumente de slefuire și curățare nu pot.

Periile abrazive cu tija PRS21NK sunt realizate din electrocorindon nobil, un tip de abraziv de înaltă calitate, recunoscut pentru durabilitatea și eficacitatea sa în îndepărtarea materialului de pe suprafețe. Având o granulație de 60, aceste perii sunt adecvate pentru slefuiri de mediu până la grosiere.

Periile abrazive cu tija de la Abra Com SRL sunt instrumente versatile și durabile, care pot fi utilizate în diverse industrii. Sunt recomandate atât pentru prelucrarea metalelor, cât și pentru prelucrarea lemnului și a maselor plastice, demonstrând astfel versatilitatea și utilitatea lor într-o gamă largă de aplicații și contexte. Astfel, aceste perii constituie un adevărat asset pentru orice muncitor, indiferent de domeniul său de activitate.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Dimensiune tija

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , , ,

Utilizare:

Periile abrazive cu tija PRS21NK, de 60×30 mm, cu granulație de 60, sunt un instrument esențial în diverse industrii, datorită versatilității și eficienței lor ridicate în prelucrarea diferitelor materiale.

  • Turnătorii: Aceste perii sunt utilizate pentru îndepărtarea resturilor de material, curățarea suprafețelor și îmbunătățirea finisajului produselor turnate. Ele sunt ideale pentru îndepărtarea nisipului de pe piesele turnate sau pentru pregătirea suprafețelor pentru următoarea etapă de producție.
  • Matriţerii: În industria matrițelor, aceste perii pot fi utilizate pentru a netezi și a finisa matrițele sau pentru a îndepărta resturile de material după procesul de turnare. Ele pot fi, de asemenea, utilizate pentru a ajunge în spațiile înguste sau complexe ale matrițelor.
  • Confecţii metalice: Periile abrazive cu tija PRS21NK pot fi folosite pentru a pregăti și a finisa piesele metalice înainte de sudare, vopsire sau acoperire. De asemenea, acestea pot fi folosite pentru a curăța și a netezi sudurile sau pentru a îndepărta rugina și vopseaua veche.
  • Mecanică fină: În mecanica fină, aceste perii sunt esențiale pentru a realiza un finisaj fin și neted. Sunt ideale pentru a îndepărta reziduurile de pe suprafețele mecanice sau pentru a pregăti suprafețele pentru asamblare sau vopsire.

Avantajele utilizării periilor abrazive cu coridon

Periile abrazive cu corindon sunt foarte apreciate pentru multe avantaje pe care le oferă. Corindonul, fiind al doilea cel mai dur mineral după diamant, oferă o serie de caracteristici care îmbunătățesc performanța acestor perii. Iată câteva dintre avantajele utilizării periilor abrazive cu corindon:

  • Durabilitate și longevitate: Corindonul este extrem de dur și rezistent la uzură. Aceasta înseamnă că peria abrazivă va dura mai mult, chiar și în condiții grele de lucru.
  • Versatilitate: Corindonul este eficient pentru lucrul cu o gamă largă de materiale. Poate fi utilizat pentru prelucrarea metalelor, lemnului, plasticului și a altor materiale dure.
  • Finisaj de calitate: Granulația fină a corindonului asigură o finisare netedă și uniformă, eliminând zgârieturi și imperfecțiuni mici.
  • Eficiență: Datorită durității sale, corindonul poate îndepărta materiale mai dure mai rapid decât alte abrazive, economisind timp și efort.
  • Reducerea costurilor: Întrucât periile abrazive cu corindon durează mai mult și sunt mai eficiente, costurile generale de operare sunt reduse.
  • Flexibilitate: Periile abrazive cu corindon sunt disponibile în diferite forme și dimensiuni, ceea ce le face utile pentru o varietate de aplicații, de la detalii fine la prelucrare grosieră.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Dimensiune tija

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , , ,