Perii abrazive cu tija, 60×30 mm, PRS21NK, granulatie 220, coridon

Periile abrazive cu tija PRS21NK, având dimensiunile de 60×30 mm, sunt instrumente profesionale folosite pentru slefuirea ultra-fina și curățarea diverselor materiale. Acestea dispun de o granulație de 220, ce oferă un nivel de asprime foarte redus, perfect pentru operațiuni de finisare și polizare. Abrazivul folosit este corindonul, un mineral notabil pentru durabilitatea și eficiența sa. Grație tijei lor, aceste perii pot fi ușor instalate pe diverse echipamente, asigurând astfel o adaptabilitate excelentă în utilizare

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Descriere

Perii abrazive cu tija, 60×30 mm, PRS21NK, granulatie 220, coridon

Periile abrazive cu tija PRS21NK, produse de Abra Com SRL, o companie românească cunoscută pentru excelentul standard de calitate al produselor sale, sunt instrumente de slefuire și curățare de înaltă performanță, perfecte pentru operațiuni de finisare delicată și polizare.

Acest model de perii, cu dimensiuni de 60x30 mm, este format din lamele de abraziv dispuse radial și fixate ferm în jurul unei tije metalice de 6 mm folosind un adeziv de înaltă calitate. Acest design permite periilor să fie montate cu ușurință pe diverse scule electrice, ceea ce le oferă o flexibilitate semnificativă în utilizare.

Periile sunt caracterizate de o granulație de 220, ceea ce le conferă un nivel foarte redus de asprime. Această finețe le face extrem de potrivite pentru operațiunile de slefuire ultra-fină și polizare, permițându-le să producă finisaje netede și uniforme fără a afecta structura materialului prelucrat.

Materialul abraziv folosit în aceste perii este corindonul, un mineral foarte dur și rezistent la uzură. Corindonul este cunoscut pentru abilitatea sa de a efectua îndepărtarea eficientă a materialului de pe diverse suprafețe, fără a se deteriora rapid.

Aceste perii abrazive cu tija PRS21NK sunt deosebit de utile pentru prelucrarea pieselor profilate, suprafețelor interioare, dar și a spațiilor înguste și greu accesibile. Versatilitatea lor face ca aceste perii să fie o alegere ideală pentru o varietate de industrii, inclusiv prelucrarea metalelor, lemnului și a maselor plastice.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Dimensiune tija

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , , ,

Utilizare:

Periile abrazive cu tija PRS21NK, de 60×30 mm, cu granulație de 220, sunt un instrument esențial în diverse industrii, datorită versatilității și eficienței lor ridicate în prelucrarea diferitelor materiale.

  • Turnătorii: Aceste perii sunt utilizate pentru îndepărtarea resturilor de material, curățarea suprafețelor și îmbunătățirea finisajului produselor turnate. Ele sunt ideale pentru îndepărtarea nisipului de pe piesele turnate sau pentru pregătirea suprafețelor pentru următoarea etapă de producție.
  • Matriţerii: În industria matrițelor, aceste perii pot fi utilizate pentru a netezi și a finisa matrițele sau pentru a îndepărta resturile de material după procesul de turnare. Ele pot fi, de asemenea, utilizate pentru a ajunge în spațiile înguste sau complexe ale matrițelor.
  • Confecţii metalice: Periile abrazive cu tija PRS21NK pot fi folosite pentru a pregăti și a finisa piesele metalice înainte de sudare, vopsire sau acoperire. De asemenea, acestea pot fi folosite pentru a curăța și a netezi sudurile sau pentru a îndepărta rugina și vopseaua veche.
  • Mecanică fină: În mecanica fină, aceste perii sunt esențiale pentru a realiza un finisaj fin și neted. Sunt ideale pentru a îndepărta reziduurile de pe suprafețele mecanice sau pentru a pregăti suprafețele pentru asamblare sau vopsire.

Avantajele utilizării periilor abrazive cu coridon

Periile abrazive cu corindon sunt foarte apreciate pentru multe avantaje pe care le oferă. Corindonul, fiind al doilea cel mai dur mineral după diamant, oferă o serie de caracteristici care îmbunătățesc performanța acestor perii. Iată câteva dintre avantajele utilizării periilor abrazive cu corindon:

  • Durabilitate și longevitate: Corindonul este extrem de dur și rezistent la uzură. Aceasta înseamnă că peria abrazivă va dura mai mult, chiar și în condiții grele de lucru.
  • Versatilitate: Corindonul este eficient pentru lucrul cu o gamă largă de materiale. Poate fi utilizat pentru prelucrarea metalelor, lemnului, plasticului și a altor materiale dure.
  • Finisaj de calitate: Granulația fină a corindonului asigură o finisare netedă și uniformă, eliminând zgârieturi și imperfecțiuni mici.
  • Eficiență: Datorită durității sale, corindonul poate îndepărta materiale mai dure mai rapid decât alte abrazive, economisind timp și efort.
  • Reducerea costurilor: Întrucât periile abrazive cu corindon durează mai mult și sunt mai eficiente, costurile generale de operare sunt reduse.
  • Flexibilitate: Periile abrazive cu corindon sunt disponibile în diferite forme și dimensiuni, ceea ce le face utile pentru o varietate de aplicații, de la detalii fine la prelucrare grosieră.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Dimensiune tija

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , , ,