Perii abrazive cu tija, 60×25 mm, PRS21NK, granulatie 60, coridon

Periile abrazive cu tija, 60×25 mm, PRS21NK, cu granulație 60, din coridon, sunt unelte eficiente pentru prelucrarea și finisarea diferitelor materiale. Acestea asigură îndepărtarea materialului în exces și pregătirea suprafețelor pentru finisaje de calitate.

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Descriere

Perii abrazive cu tija, 60×25 mm, PRS21NK, granulatie 60, coridon

Periile abrazive cu tija, 60×25 mm, PRS21NK, cu granulație 60, din coridon, sunt produse de calitate superioară fabricate de Abra Com SRL, o companie românească specializată în producția de unelte abrazive de înaltă performanță.

Aceste periute abrazive sunt realizate cu atenție la detalii și sunt rezultatul unui proces de fabricație precis. Ele sunt fabricate din lamele de abraziv dispuse radial și fixate cu ajutorul unui adeziv special în jurul unei tije metalice cu diametrul de 6 mm. Acest design asigură stabilitatea și durabilitatea periilor, permițându-le să facă față utilizării intense și să ofere rezultate constante și precise în timpul procesului de slefuire.

Periile abrazive cu tija produse de Abra Com SRL sunt cunoscute pentru calitatea lor și performanța remarcabilă. Ele sunt fabricate din abraziv cu electrocorindon nobil, asigurând o durată de viață lungă și o eficiență sporită în procesul de prelucrare și finisare. Acestea pot fi utilizate atât în industria prelucrării metalelor, cât și în cea a prelucrării lemnului și maselor plastice, oferind versatilitate și flexibilitate în aplicațiile industriale.

Periile abrazive cu tija, 60×25 mm, PRS21NK, cu granulație 60, din coridon, produse de Abra Com SRL, sunt apreciate pentru performanța lor excelentă și rezistența în timp. Acestea oferă o eficiență sporită în procesul de prelucrare, asigurând îndepărtarea materialului în exces, netezirea suprafețelor și pregătirea acestora pentru finisaje ulterioare.

Prin alegerea periilor abrazive cu tija produse de Abra Com SRL, puteți avea încredere în calitatea și performanța acestor unelte abrazive de înaltă calitate, adaptate cerințelor specifice ale industriei prelucrării materialelor.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Dimensiune tija

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , , ,

Utilizare:

Periile abrazive cu tija, 60×25 mm, PRS21NK, cu granulație 60, din coridon, sunt utilizate în diverse domenii industriale pentru prelucrarea și finisarea diferitelor materiale. Iată câteva exemple de utilizare specifică:

  • Turnătorii: Periile abrazive cu tija sunt folosite în turnătorii pentru a îndepărta suprafețele aspre sau imperfecte de pe piesele turnate. Acestea ajută la obținerea unor finisaje uniforme și netede, pregătind piesele pentru tratamente ulterioare sau pentru a fi livrate clienților.
  • Matrițerii: În industria matrițerilor, periile abrazive cu tija sunt esențiale în prelucrarea și finisarea detaliilor complexe ale matrițelor. Acestea ajută la îndepărtarea materialului în exces, netezirea marginilor și realizarea unor suprafețe precise și uniforme, asigurând astfel potrivirea perfectă a componentelor.
  • Confecții metalice: Periile abrazive cu tija sunt utilizate în industria confecțiilor metalice pentru a pregăti suprafețele pieselor înainte de vopsire, lăcuire sau aplicarea de tratamente suplimentare. Acestea îndepărtează asperitățile, zgârieturile și impuritățile de pe suprafața pieselor, asigurând un finisaj neted și uniform.
  • Mecanică fină: În domeniul mecanicii fine, periile abrazive cu tija sunt folosite pentru prelucrarea și finisarea pieselor mici și complexe, cum ar fi componente electronice, dispozitive optice sau instrumente de precizie. Acestea oferă un control precis în procesul de prelucrare și asigură finisaje de înaltă calitate.

Avantajele utilizării periilor abrazive cu coridon

Utilizarea periilor abrazive cu coridon oferă o serie de avantaje semnificative în procesul de prelucrare și finisare. Iată câteva dintre acestea:

  • Abraziune eficientă: Coridonul este un material abraziv dur și eficient, ceea ce face ca periile abrazive cu coridon să fie excelente în îndepărtarea materialului în exces și netezirea suprafețelor prelucrate. Aceasta duce la un proces de prelucrare mai rapid și mai eficient.
  • Versatilitate: Periile abrazive cu coridon sunt potrivite pentru prelucrarea unei game variate de materiale, inclusiv metale, lemn și materiale plastice. Ele pot fi utilizate în diverse aplicații industriale, oferind flexibilitate și adaptabilitate în procesele de prelucrare și finisare.
  • Durabilitate: Periile abrazive cu coridon sunt rezistente și durabile. Ele pot rezista utilizării intense și pot face față condițiilor de lucru solicitante, asigurând o durată de viață lungă. Aceasta reduce nevoia de înlocuire frecventă a periilor și aduce economii pe termen lung.
  • Finisaj de înaltă calitate: Coridonul oferă un finisaj de calitate superioară pe suprafețele prelucrate. Granulația controlată și abraziunea precisă permit obținerea unui finisaj uniform și neted, eliminând zgârieturile, imperfecțiunile și asperitățile.
  • Control și precizie: Periile abrazive cu coridon oferă un control excelent în timpul procesului de prelucrare. Aceasta permite realizarea unor operațiuni precise, cum ar fi îndepărtarea materialului în zone restrânse sau modelarea contururilor complexe.
  • Eficiență și productivitate: Datorită abraziunii eficiente și a rezistenței lor, periile abrazive cu coridon contribuie la creșterea eficienței și productivității în procesul de prelucrare. Acestea permit realizarea unor operațiuni mai rapide și mai eficiente, reducând astfel timpul de producție.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Dimensiune tija

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , , ,