Perii abrazive cu tija, 60×25 mm, PRS21NK, granulatie 40, coridon

Periile abrazive cu tija, 60×25 mm, PRS21NK, cu granulație 40, din coridon, sunt unelte eficiente pentru prelucrarea materialelor în industria prelucrării metalelor, lemnului și maselor plastice. Aceste periute abrazive oferă posibilitatea de a îndepărta materialul în exces, de a netezi suprafețele și de a pregăti piesele pentru finisaje ulterioare.

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Perii abrazive cu tija, 60×25 mm, PRS21NK, granulatie 40, coridon

Periile abrazive cu tija, 60×25 mm, PRS21NK, cu granulație 40, din coridon, sunt unelte versatile și eficiente în procesele de prelucrare și finisare, atât în industria prelucrării metalelor, cât și în cea a prelucrării lemnului și maselor plastice.

Aceste peri abrazive sunt realizate din material abraziv cu electrocorindon nobil, ceea ce conferă proprietăți superioare în termeni de durabilitate și performanță. Materialul coridon are o abraziune moderată și este potrivit pentru îndepărtarea materialului în exces și netezirea suprafețelor, asigurând un finisaj de calitate.

Periile abrazive cu tija, 60×25 mm, PRS21NK, cu granulație 40, din coridon, sunt extrem de versatile și pot fi utilizate într-o gamă largă de aplicații. În industria prelucrării metalelor, acestea pot fi folosite pentru îndepărtarea ruginii, zgârieturilor și imperfecțiunilor de pe piesele metalice, pregătindu-le pentru tratamente ulterioare sau pentru aplicarea de finisaje decorative.

În industria prelucrării lemnului, periile abrazive cu tija din coridon pot fi utilizate pentru netezirea suprafețelor de lemn, îndepărtarea imperfecțiunilor și pregătirea suprafețelor înainte de vopsire, lăcuire sau aplicarea de strat protector.

De asemenea, aceste periute abrazive sunt potrivite și pentru prelucrarea materialelor plastice, oferind posibilitatea de a îndepărta asperitățile, de a finisa marginile și de a pregăti suprafețele pentru finisaje și tratamente speciale.

Dimensiuni

Dimensiune tija

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , , ,

Utilizare:

Perii abrazive cu tija, 60×25 mm, PRS21NK, cu granulație 40, din coridon, sunt utilizate într-o varietate de aplicații industriale și sunt deosebit de utile în următoarele domenii:

  • Turnătorii: Periile abrazive cu tija sunt folosite în turnătorii pentru a îndepărta suprafețele aspre sau imperfecte de pe piesele turnate. Acestea ajută la obținerea unor finisaje uniforme și netede, pregătind piesele pentru tratamente ulterioare sau pentru a fi livrate clienților.
  • Matrițerii: În industria matrițerilor, periile abrazive cu tija sunt esențiale în prelucrarea și finisarea detaliilor complexe ale matrițelor. Acestea ajută la îndepărtarea materialului în exces, netezirea marginilor și realizarea unor suprafețe precise și uniforme, asigurând astfel potrivirea perfectă a componentelor.
  • Confecții metalice: Periile abrazive cu tija sunt utilizate în industria confecțiilor metalice pentru a pregăti suprafețele pieselor înainte de vopsire, lăcuire sau aplicarea de tratamente suplimentare. Acestea îndepărtează asperitățile, zgârieturile și impuritățile de pe suprafața pieselor, asigurând un finisaj neted și uniform.
  • Mecanică fină: În domeniul mecanicii fine, periile abrazive cu tija sunt folosite pentru prelucrarea și finisarea pieselor mici și complexe, cum ar fi componente electronice, dispozitive optice sau instrumente de precizie. Acestea oferă un control precis în procesul de prelucrare și asigură finisaje de înaltă calitate.

Avantajele utilizării periilor abrazive cu coridon

Utilizarea periilor abrazive cu tija, 60×25 mm, PRS21NK, cu granulație 40, din coridon, aduce o serie de avantaje în procesul de prelucrare și finisare. Acestea includ:

  • Eficiență: Periile abrazive cu tija asigură îndepărtarea eficientă a materialului în exces, reducând astfel timpul necesar pentru finalizarea unei prelucrări.
  • Finisaj de calitate: Granulația de 40 permite obținerea unui finisaj uniform și neted pe suprafețele prelucrate, eliminând zgârieturile și imperfecțiunile.
  • Durabilitate: Periile abrazive cu tija din coridon sunt durabile și rezistente la uzură, ceea ce le conferă o durată de viață lungă în condiții de lucru intense.
  • Versatilitate: Aceste unelte pot fi utilizate pe o gamă largă de materiale, inclusiv metale, lemn și materiale plastice, asigurând o prelucrare eficientă și finisaje de calitate
Dimensiuni

Dimensiune tija

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , , ,