Perii abrazive cu tija, 50×50 mm, PRS22NK, granulatie 220, coridon

Periile abrazive cu tija, 50×50 mm, PRS22NK, cu granulație 220, din corindon, sunt unelte eficiente pentru finisarea și prelucrarea materialelor. Aceste periute sunt ideale pentru obținerea unui finisaj fin și neted pe suprafețe de diverse materiale, inclusiv metale, lemn și materiale plastice.

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Perii abrazive cu tija, 50×50 mm, PRS22NK, granulatie 220, coridon

Periile abrazive cu tija, 50×50 mm, PRS22NK, cu granulație 220, din corindon, sunt unelte abrazive de înaltă calitate fabricate de Abra Com SRL. Aceste periute sunt concepute pentru a oferi performanță și rezultate excelente în sarcinile de finisare și prelucrare a diferitelor materiale.

Granulația de 220 indică nivelul de abraziune al particulelor de corindon de pe peri. Cu o granulație fină, aceste periute sunt ideale pentru finisarea finală și obținerea unei suprafețe extrem de netede și uniforme. Ele pot îndepărta imperfecțiunile minore, zgârieturile și urmele de prelucrare, oferind o suprafață finisată de înaltă calitate.

Corindonul, folosit ca material abraziv pe aceste periute, este cunoscut pentru durabilitatea și rezistența sa la uzură. Aceasta asigură o durată de viață mai lungă a periilor și o performanță constantă pe parcursul utilizării lor. Materialele plastice, lemnul și metalele pot fi prelucrate cu eficiență și precizie folosind aceste periute abrazive de înaltă calitate.

Periile abrazive cu tija, 50×50 mm, PRS22NK, sunt ușor de montat și schimbat datorită designului lor ergonomic și practic. Dimensiunile compacte ale periilor permit accesul în zone înguste și greu accesibile, permițând utilizatorilor să obțină un finisaj uniform și precis chiar și în zonele dificile.

Aceste periute sunt create de Abra Com SRL, o companie renumită pentru produsele sale de calitate superioară în domeniul uneltelor abrazive. Ele reprezintă o alegere excelentă pentru profesioniștii din industrie, oferind rezultate remarcabile în prelucrarea și finisarea metalelor, lemnului și materialelor plastice.

Dimensiuni

Dimensiune tija

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , ,

Utilizare:

Periile rotative abrazive cu tija, 50×50 mm, PRS22NK, cu granulație 220, din corindon, fabricate de Abra Com SRL, pot fi utilizate într-o serie de scenarii industriale datorită versatilității și eficienței lor:

  • Industria prelucrării metalelor: Aceste periute sunt excelente pentru slefuirea, curățarea și debavurarea pieselor metalice. Pot îndepărta burghiurile și alte imperfecțiuni, asigurând o suprafață netedă și uniformă.
  • Industria prelucrării lemnului: Pot fi utilizate pentru a îndepărta fibra lemnului în surplus, pentru a netezi suprafețele sau pentru a prepara lemnul pentru etapele următoare ale procesului de prelucrare. De asemenea, pot fi folosite pentru a curăța instrumentele de tăiere sau alte unelte utilizate în prelucrarea lemnului.
  • Industria prelucrării maselor plastice: Aceste periute pot fi utilizate pentru a curăța, slefui și finisa piesele din plastic. Ele pot îndepărta resturile și pot asigura o suprafață netedă și uniformă, pregătită pentru etapele următoare ale procesului de producție.

Avantajele utilizării periilor abrazive cu coridon

Periile abrazive cu corindon oferă o serie de avantaje semnificative în diverse aplicații industriale

  • Durabilitate: Corindonul este unul dintre cele mai dure materiale naturale, clasificându-se doar sub diamant în termeni de duritate. Acest lucru îi conferă periilor o rezistență excepțională la uzură și o durată de viață îndelungată, chiar și în condiții de lucru intense.
  • Eficiență: Periile abrazive cu corindon sunt extrem de eficiente la îndepărtarea materialului, datorită granulației lor și durității corindonului. Acestea pot fi utilizate pentru o varietate de sarcini, inclusiv debavurare, slefuire, curățare și finisare.
  • Versatilitate: Corindonul poate fi utilizat pe o gamă largă de materiale, inclusiv metal, lemn și plastic. Acesta face periile abrazive cu corindon extrem de versatile, capabile să satisfacă cerințele diverse ale multor industrii diferite.
  • Precizie: Datorită designului lor compact și a formei cu tija, periile abrazive cu corindon pot accesa spații înguste și suprafețe greu accesibile, oferind un nivel ridicat de precizie în lucrările de finisare.
  • Cost-Efectivitate: Deși corindonul este un material premium, costul acestor periute este compensat de durata lor de viață îndelungată și eficiența lor ridicată. Aceasta le face o alegere cost-eficientă pentru multe aplicații industriale.
  • Uniformitatea Finisajului: Periile abrazive cu corindon produc un finisaj uniform, reducând necesitatea re-lucrărilor și sporind eficiența generală a procesului de lucru.
Dimensiuni

Dimensiune tija

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , ,