Perii abrazive cu tija, 50×50 mm, PRS22NK, granulatie 320, coridon

Periile abrazive cu tija, 50×50 mm, PRS22NK, cu granulație 320, din corindon, sunt unelte eficiente și precise pentru finisarea și prelucrarea materialelor. Aceste periute sunt ideale pentru obținerea unui finisaj fin și neted pe suprafețe de diverse materiale, cum ar fi metalele, lemnul și materialele plastice.

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Descriere

Perii abrazive cu tija, 50×50 mm, PRS22NK, granulatie 320, coridon

Periile abrazive cu tija, 50×50 mm, PRS22NK, cu granulație 320, din corindon, sunt unelte abrazive de înaltă calitate și performanță fabricate de Abra Com SRL. Aceste periute sunt proiectate pentru a oferi rezultate precise și de înaltă calitate în sarcinile de finisare și prelucrare a diverselor materiale.

Granulația de 320 indică nivelul de abraziune al particulelor de corindon de pe peri. Cu o granulație fină, aceste periute sunt ideale pentru finisarea de precizie și obținerea unei suprafețe netede și uniforme. Ele pot îndepărta zgârieturile fine, imperfecțiunile și urmele de prelucrare, oferind un finisaj de înaltă calitate.

Corindonul, fiind un material abraziv durabil și rezistent, conferă acestor periute o durată de viață lungă și o performanță constantă. Cu corindonul de calitate superioară utilizat în fabricarea periilor, acestea pot rezista la utilizarea intensă și pot face față cerințelor dificile de prelucrare.

Designul cu tija facilitează montarea și schimbarea rapidă a periilor, iar dimensiunile compacte ale acestora permit accesul în zone restrânse și greu accesibile. Aceasta oferă utilizatorilor o manevrabilitate excelentă și flexibilitate în procesul de finisare și prelucrare.

Periile abrazive cu tija, 50×50 mm, PRS22NK, cu granulație 320, din corindon, fabricate de Abra Com SRL, sunt o alegere excelentă pentru profesioniști și ateliere de prelucrare. Acestea oferă precizie, performanță și durabilitate în sarcinile de finisare și prelucrare a metalelor, lemnului și materialelor plastice, contribuind la obținerea rezultatelor de calitate superioară.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Dimensiune tija

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , ,

Utilizare:

Periile rotative abrazive cu tija, 50×50 mm, PRS22NK, cu granulație 320, din corindon, fabricate de Abra Com SRL, pot fi utilizate într-o serie de scenarii industriale datorită versatilității și eficienței lor:

  • Industria prelucrării metalelor: Aceste periute sunt excelente pentru slefuirea, curățarea și debavurarea pieselor metalice. Pot îndepărta burghiurile și alte imperfecțiuni, asigurând o suprafață netedă și uniformă.
  • Industria prelucrării lemnului: Pot fi utilizate pentru a îndepărta fibra lemnului în surplus, pentru a netezi suprafețele sau pentru a prepara lemnul pentru etapele următoare ale procesului de prelucrare. De asemenea, pot fi folosite pentru a curăța instrumentele de tăiere sau alte unelte utilizate în prelucrarea lemnului.
  • Industria prelucrării maselor plastice: Aceste periute pot fi utilizate pentru a curăța, slefui și finisa piesele din plastic. Ele pot îndepărta resturile și pot asigura o suprafață netedă și uniformă, pregătită pentru etapele următoare ale procesului de producție.

Avantajele utilizării periilor abrazive cu coridon

Periile abrazive cu corindon oferă o serie de avantaje semnificative în diverse aplicații industriale

  • Durabilitate: Corindonul este unul dintre cele mai dure materiale naturale, clasificându-se doar sub diamant în termeni de duritate. Acest lucru îi conferă periilor o rezistență excepțională la uzură și o durată de viață îndelungată, chiar și în condiții de lucru intense.
  • Eficiență: Periile abrazive cu corindon sunt extrem de eficiente la îndepărtarea materialului, datorită granulației lor și durității corindonului. Acestea pot fi utilizate pentru o varietate de sarcini, inclusiv debavurare, slefuire, curățare și finisare.
  • Versatilitate: Corindonul poate fi utilizat pe o gamă largă de materiale, inclusiv metal, lemn și plastic. Acesta face periile abrazive cu corindon extrem de versatile, capabile să satisfacă cerințele diverse ale multor industrii diferite.
  • Precizie: Datorită designului lor compact și a formei cu tija, periile abrazive cu corindon pot accesa spații înguste și suprafețe greu accesibile, oferind un nivel ridicat de precizie în lucrările de finisare.
  • Cost-Efectivitate: Deși corindonul este un material premium, costul acestor periute este compensat de durata lor de viață îndelungată și eficiența lor ridicată. Aceasta le face o alegere cost-eficientă pentru multe aplicații industriale.
  • Uniformitatea Finisajului: Periile abrazive cu corindon produc un finisaj uniform, reducând necesitatea re-lucrărilor și sporind eficiența generală a procesului de lucru.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Dimensiune tija

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , ,