Perii abrazive cu flansa 300×40×30 mm, PRS300PA, granulatie 600, pasla cu lamele coridon

Periile abrazive cu flanșă PRS300PA, cu dimensiunile de 300x40x30 mm, sunt produse de înaltă calitate oferite de Abra Com SRL. Acestea dispun de o granulație de 600, ceea ce le face ideale pentru lucrări de finisare. Periile sunt realizate din paslă cu lamele abrazive de corindon, cu diametru de gaură flanșă de 30 mm, asigurând o durată îndelungată de utilizare și o eficiență maximă.

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Perii abrazive cu flansa 300×40×30 mm, PRS300PA, granulatie 600, pasla cu lamele coridon

Periile abrazive cu flanșă PRS300PA, de dimensiuni 300×40×30 mm, produse de Abra Com SRL, reprezintă o combinație între calitatea superioară și eficiență, specifică produselor românești. Realizate din paslă abrazivă consumabilă, aceste perii au lamele din corindon, material cunoscut pentru durabilitatea și rezistența sa. Diametrul găurii flanșei de 30 mm facilitează atașarea și utilizarea lor în diverse aplicații industriale.

Aceste perii sunt ideale pentru slefuire și lustruire, datorită granulației de 600, ce le conferă o capacitate de finisare excepțională. Cu cât granulația este mai mare, cu atât suprafața obținută este mai fină, aspect esențial pentru finalizarea anumitor operațiuni de prelucrare.

Aceste perii abrazive cu flanșă sunt recomandate pentru prelucrarea mată, satinare și slefuirea de finisare a suprafețelor metalice și nemetalice. Se pot utiliza atât în industria prelucrării metalelor, cât și în cea a lemnului, garantând o slefuire uniformă pe toată durata funcționării. Pentru posturile de lucru fixe, utilizarea periilor rotative cu flanșă este deosebit de avantajoasă, deoarece acestea oferă un control mai mare și o finisare de înaltă calitate.

Una dintre caracteristicile definitorii ale periilor abrazive cu flanșă PRS300PA este durabilitatea lor. Suportul textil pe care sunt fixate lamelele abrazive din corindon asigură o durată mai lungă de viață și un randament maxim pe toată durata utilizării. Aceasta reprezintă un avantaj semnificativ, mai ales în contextul industrial, unde eficiența și longevitatea uneltelor sunt esențiale.

Pe lângă acestea, utilizarea materialelor de înaltă calitate conferă produsului o performanță sporită, care se traduce prin rezultatele obținute. Capacitatea periilor de a realiza o prelucrare uniformă a materialelor, fie ele metalice sau nemetalice, este crucială în obținerea unor rezultate de înaltă calitate.

În concluzie, periile abrazive cu flanșă PRS300PA de la Abra Com SRL sunt un instrument indispensabil în industria prelucrării metalelor și lemnului, fiind o soluție eficientă pentru slefuirea și lustruirea suprafețelor. Cu o granulație de 600, ele oferă o finisare de înaltă calitate, asigurând în același timp o durabilitate și eficiență maximă.

Dimensiuni

Material abraziv

,

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Alezaj unitate de prindere

Granulatie

, ,

Utilizare perii din pasla cu lamele de coridon pe suport textil

Periile abrazive din paslă cu lamele de corindon pe suport textil sunt instrumente versatile, folosite în numeroase industrii pentru diverse procese de prelucrare și finisare. Acestea sunt concepute pentru a oferi un grad ridicat de eficiență și performanță.

 • Industria prelucrării metalelor: Aceste perii sunt utilizate pentru îndepărtarea zgurii, a ruginii, debavurarea sau netezirea marginilor aspre de pe piese metalice.
 • Industria auto: Periile abrazive sunt utilizate în pregătirea suprafețelor pentru vopsire sau acoperire, prin îndepărtarea resturilor de mizerie, grăsime sau vopsea veche.
 • Industria lemnului: Acestea sunt folosite pentru slefuirea și finisarea suprafețelor din lemn, pregătindu-le pentru vopsire, lăcuire sau alte forme de finisare.
 • Industria aero-spațială: Periile sunt folosite pentru curățarea și finisarea componentelor de avion, asigurând aderenta corespunzătoare pentru vopsiri și acoperiri.
 • Industria navală: Aceste perii sunt folosite pentru a îndepărta rugină și vopsea veche de pe suprafețele metalice ale navelor.
 • Restaurare și conservare: Periile abrazive sunt utilizate pentru curățarea și restaurarea obiectelor de artă sau a structurilor istorice.
 • Industria construcțiilor: Acestea sunt folosite pentru curățarea și pregătirea suprafețelor înainte de aplicarea acoperirilor protectoare.

Avantajele utilizării periilor abrazive din pasla cu lamele de coridon

Utilizarea periilor abrazive din paslă cu lamele de corindon oferă numeroase avantaje, printre care:

 • Durabilitate: Pasla, fiind un material robust, asigură rezistența la uzură a periei, crescând astfel durata de viață a acesteia.
 • Eficiență: Lamele de corindon, un material abraziv extrem de dur, permit îndepărtarea eficientă a materialului de pe suprafețe, fără a provoca deteriorări inutile.
 • Versatilitate: Periile pot fi folosite pe o gamă largă de materiale, inclusiv metale, lemn, plastic și altele, făcându-le ideale pentru numeroase industrii.
 • Finisare uniformă: Aceste perii abrazive oferă o finisare uniformă, ceea ce este esențial pentru procesele de slefuire și lustruire.
 • Productivitate crescută: Datorită eficienței lor, periile abrazive din paslă cu lamele de corindon pot crește productivitatea, reducând timpul necesar pentru finisarea sau prelucrarea suprafețelor.
 • Mai puțin praf: Spre deosebire de alte metode de slefuire și lustruire, peria din paslă cu corindon generează mai puțin praf, ceea ce poate îmbunătăți calitatea aerului în mediul de lucru.
 • Compatibilitate cu mașini unelte: Periile pot fi montate pe o varietate de mașini unelte, inclusiv polizoare unghiulare, mașini de șlefuit sau burghie.
 • Cost-eficiente: Fiind durabile și eficiente, periile abrazive din paslă cu lamele de corindon reprezintă o soluție cost-eficientă pe termen lung pentru prelucrarea și finisarea suprafețelor.
 • Siguranță în utilizare: Datorită construcției lor robuste, aceste perii minimizează riscul de deteriorare sau accidente în timpul utilizării.
Dimensiuni

Material abraziv

,

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Alezaj unitate de prindere

Granulatie

, ,