Perii abrazive cu flansa 300×40×30 mm, PRS300PA, granulatie 320, pasla cu lamele coridon

Periile abrazive cu flansă PRS300PA, măsurând 300×40×30 mm și având granulație de 320, sunt produse de înaltă calitate fabricate de Abra Com SRL. Acestea sunt dotate cu lamele de corindon fixate pe un suport textil, asigurând o durată de viață extinsă și performanță constantă. Aceste perii sunt ideale pentru slefuirea și lustruirea suprafețelor metalice și nemetalice, asigurând o prelucrare uniformă și de înaltă calitate. Diametrul găurii flansei este de 30 mm, oferind o adaptabilitate excelentă la diverse echipamente de lucru.

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Descriere

Perii abrazive cu flansa 300×40×30 mm, PRS300PA, granulatie 320, pasla cu lamele coridon

Produsele fabricate de Abra Com SRL, precum periile abrazive cu flansă PRS300PA, au stabilit un standard de înaltă calitate în industria prelucrării metalelor și a lemnului. Aceste perii, cu dimensiunile de 300×40×30 mm și granulație de 320, sunt ideale pentru slefuirea fină și lustruirea suprafețelor metalice și nemetalice.

Periile rotative cu flansă sunt realizate din pâslă abrazivă consumabilă. Aceasta este compusă din lamele de corindon, un material abraziv dur și rezistent, fixate pe suport textil, care contribuie la prelungirea duratei de viață a periei. Datorită durabilității și performanței constante, aceste perii sunt o soluție economică și eficientă pentru multe aplicații de prelucrare a suprafețelor.

Diametrul găurii flansei este de 30 mm, ceea ce permite o adaptare excelentă la diferite echipamente de lucru, în special la posturile de lucru fixe. Aceasta face periile abrazive cu flansă extrem de versatile, putând fi utilizate într-o gamă largă de industrii și aplicații.

Granulația de 320 indică o perie mai fină, ideală pentru operațiuni de slefuire de finisare. Cu cât granulația este mai mare, cu atât peria este mai fină, oferind o finisare mai netedă și mai uniformă. Acest lucru este esențial pentru aplicațiile unde suprafața finală trebuie să fie cât mai uniformă și netedă, cum ar fi în industria prelucrării metalelor, unde finisajul este adesea crucial.

În industria metalurgică, periile abrazive cu flansă sunt utilizate frecvent pentru a curăța, slefui și lustrui piesele metalice. Acestea pot elimina rugina, vopseaua și alte impurități de pe suprafața metalului, lăsând în urmă o suprafață netedă și curată. În plus, aceste perii pot fi folosite pentru a crea o suprafață mată sau satinată, în funcție de necesitățile specifice ale proiectului.

În industria prelucrării lemnului, periile abrazive cu flansă pot fi utilizate pentru a slefui și lustrui suprafețele de lemn. Acestea pot îndepărta zgârieturile, urmele de așchii și alte imperfecțiuni de pe lemn, lăsând în urmă o suprafață netedă și uniformă. Aceste perii sunt ideale pentru prelucrarea ușilor, a mobilei sau a altor produse din lemn, unde este necesară o suprafață fină și uniformă.

Periile abrazive cu flansă PRS300PA de la Abra Com SRL, cu granulație de 320, sunt produse de înaltă calitate, realizate cu grijă și atenție la detaliu, menite să satisfacă cele mai înalte standarde din industrie.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

,

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Alezaj unitate de prindere

Granulatie

, ,

Utilizare perii din pasla cu lamele de coridon pe suport textil

Periile abrazive din paslă cu lamele de corindon pe suport textil sunt instrumente versatile, folosite în numeroase industrii pentru diverse procese de prelucrare și finisare. Acestea sunt concepute pentru a oferi un grad ridicat de eficiență și performanță.

 • Industria prelucrării metalelor: Aceste perii sunt utilizate pentru îndepărtarea zgurii, a ruginii, debavurarea sau netezirea marginilor aspre de pe piese metalice.
 • Industria auto: Periile abrazive sunt utilizate în pregătirea suprafețelor pentru vopsire sau acoperire, prin îndepărtarea resturilor de mizerie, grăsime sau vopsea veche.
 • Industria lemnului: Acestea sunt folosite pentru slefuirea și finisarea suprafețelor din lemn, pregătindu-le pentru vopsire, lăcuire sau alte forme de finisare.
 • Industria aero-spațială: Periile sunt folosite pentru curățarea și finisarea componentelor de avion, asigurând aderenta corespunzătoare pentru vopsiri și acoperiri.
 • Industria navală: Aceste perii sunt folosite pentru a îndepărta rugină și vopsea veche de pe suprafețele metalice ale navelor.
 • Restaurare și conservare: Periile abrazive sunt utilizate pentru curățarea și restaurarea obiectelor de artă sau a structurilor istorice.
 • Industria construcțiilor: Acestea sunt folosite pentru curățarea și pregătirea suprafețelor înainte de aplicarea acoperirilor protectoare.

Avantajele utilizării periilor abrazive din pasla cu lamele de coridon

Utilizarea periilor abrazive din paslă cu lamele de corindon oferă numeroase avantaje, printre care:

 • Durabilitate: Pasla, fiind un material robust, asigură rezistența la uzură a periei, crescând astfel durata de viață a acesteia.
 • Eficiență: Lamele de corindon, un material abraziv extrem de dur, permit îndepărtarea eficientă a materialului de pe suprafețe, fără a provoca deteriorări inutile.
 • Versatilitate: Periile pot fi folosite pe o gamă largă de materiale, inclusiv metale, lemn, plastic și altele, făcându-le ideale pentru numeroase industrii.
 • Finisare uniformă: Aceste perii abrazive oferă o finisare uniformă, ceea ce este esențial pentru procesele de slefuire și lustruire.
 • Productivitate crescută: Datorită eficienței lor, periile abrazive din paslă cu lamele de corindon pot crește productivitatea, reducând timpul necesar pentru finisarea sau prelucrarea suprafețelor.
 • Mai puțin praf: Spre deosebire de alte metode de slefuire și lustruire, peria din paslă cu corindon generează mai puțin praf, ceea ce poate îmbunătăți calitatea aerului în mediul de lucru.
 • Compatibilitate cu mașini unelte: Periile pot fi montate pe o varietate de mașini unelte, inclusiv polizoare unghiulare, mașini de șlefuit sau burghie.
 • Cost-eficiente: Fiind durabile și eficiente, periile abrazive din paslă cu lamele de corindon reprezintă o soluție cost-eficientă pe termen lung pentru prelucrarea și finisarea suprafețelor.
 • Siguranță în utilizare: Datorită construcției lor robuste, aceste perii minimizează riscul de deteriorare sau accidente în timpul utilizării.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

,

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Alezaj unitate de prindere

Granulatie

, ,