Perii abrazive cu flansa 300×40×30 mm, PRS300PA, granulatie 220, pasla cu lamele coridon

Perii abrazive cu flansa 300×40×30 mm, PRS300PA, granulatie 220, pasla cu lamele coridon

Periile abrazive cu flansa PRS300PA sunt produse superioare fabricate în România de Abra Com SRL. Cu un diametru de 300 mm, o înălțime de 40 mm și alezaj de 30 mm, acestea prezintă o granulație de 220, indicând o finisare foarte fină. Păsăla cu lamele de corindon îmbunătățește durabilitatea periilor, făcându-le ideale pentru lucrări de lustruire, satinare și slefuire de finisare pe suprafețe metalice și nemetalice.

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Descriere

Perii abrazive cu flansa 300×40×30 mm, PRS300PA, granulatie 220, pasla cu lamele coridon

Produse în România de Abra Com SRL, periile abrazive cu flansa PRS300PA reprezintă tehnologia abrazivă de top. Combinând o construcție robustă cu materiale de calitate superioară, aceste perii asigură o performanță excepțională și o durată de viață îndelungată.

Periile abrazive PRS300PA au un diametru de 300 mm, o înălțime de 40 mm și un diametru gaura flansa de 30 mm. Granulația de 220 indică o finețe a suprafeței de slefuire superioară. Cu cât granulația este mai mare, cu atât finisarea este mai fină, iar PRS300PA este concepută pentru a oferi cea mai fină calitate de finisare posibilă.

Aceste perii se bazează pe păsăla cu lamele de corindon, un material extrem de dur, cunoscut pentru rezistența sa la uzură. Lamelele de corindon sunt fixate pe un suport textil, care extinde durabilitatea periei, permițând o utilizare mai lungă înainte de a fi nevoie de înlocuire. Prin urmare, perii abrazive cu flansa PRS300PA sunt o investiție inteligentă pentru orice atelier sau fabrică care necesită lucrări de lustruire, satinare și slefuire de finisare.

Utilizarea periilor abrazive cu flansa este recomandată în special pentru posturi de lucru fixe. Întrucât sunt proiectate pentru a furniza o slefuire uniformă, acestea sunt esențiale într-o varietate de industrii, inclusiv în prelucrarea metalelor și a lemnului.

În industria prelucrării metalelor, periile abrazive cu flansa PRS300PA sunt folosite pentru a slefui și a finisa piesele metalice. Acestea sunt ideale pentru a elimina asperitățile și a crea o suprafață uniformă și fină, perfectă pentru vopsire sau acoperire cu un strat de protecție.

În domeniul prelucrării lemnului, perii abrazive cu flansa PRS300PA sunt folosite pentru a crea o suprafață netedă și fină, pregătind astfel lemnul pentru vopsire, lacuire sau alte tratamente de finisare. Aceste perii sunt esențiale pentru a asigura calitatea și aspectul estetic al produselor finite.

În concluzie, periile abrazive cu flansa PRS300PA reprezintă un instrument esențial în multe industrii datorită performanței, durabilității și eficienței lor. Fabricate în România de Abra Com SRL, acestea demonstrează superioritatea și competitivitatea produselor românești pe piața globală a echipamentelor abrazive.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

,

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Alezaj unitate de prindere

Granulatie

, ,

Utilizare perii din pasla cu lamele de coridon pe suport textil

Periile abrazive din paslă cu lamele de corindon pe suport textil sunt instrumente versatile, folosite în numeroase industrii pentru diverse procese de prelucrare și finisare. Acestea sunt concepute pentru a oferi un grad ridicat de eficiență și performanță.

 • Industria prelucrării metalelor: Aceste perii sunt utilizate pentru îndepărtarea zgurii, a ruginii, debavurarea sau netezirea marginilor aspre de pe piese metalice.
 • Industria auto: Periile abrazive sunt utilizate în pregătirea suprafețelor pentru vopsire sau acoperire, prin îndepărtarea resturilor de mizerie, grăsime sau vopsea veche.
 • Industria lemnului: Acestea sunt folosite pentru slefuirea și finisarea suprafețelor din lemn, pregătindu-le pentru vopsire, lăcuire sau alte forme de finisare.
 • Industria aero-spațială: Periile sunt folosite pentru curățarea și finisarea componentelor de avion, asigurând aderenta corespunzătoare pentru vopsiri și acoperiri.
 • Industria navală: Aceste perii sunt folosite pentru a îndepărta rugină și vopsea veche de pe suprafețele metalice ale navelor.
 • Restaurare și conservare: Periile abrazive sunt utilizate pentru curățarea și restaurarea obiectelor de artă sau a structurilor istorice.
 • Industria construcțiilor: Acestea sunt folosite pentru curățarea și pregătirea suprafețelor înainte de aplicarea acoperirilor protectoare.

Avantajele utilizării periilor abrazive din pasla cu lamele de coridon

Utilizarea periilor abrazive din paslă cu lamele de corindon oferă numeroase avantaje, printre care:

 • Durabilitate: Pasla, fiind un material robust, asigură rezistența la uzură a periei, crescând astfel durata de viață a acesteia.
 • Eficiență: Lamele de corindon, un material abraziv extrem de dur, permit îndepărtarea eficientă a materialului de pe suprafețe, fără a provoca deteriorări inutile.
 • Versatilitate: Periile pot fi folosite pe o gamă largă de materiale, inclusiv metale, lemn, plastic și altele, făcându-le ideale pentru numeroase industrii.
 • Finisare uniformă: Aceste perii abrazive oferă o finisare uniformă, ceea ce este esențial pentru procesele de slefuire și lustruire.
 • Productivitate crescută: Datorită eficienței lor, periile abrazive din paslă cu lamele de corindon pot crește productivitatea, reducând timpul necesar pentru finisarea sau prelucrarea suprafețelor.
 • Mai puțin praf: Spre deosebire de alte metode de slefuire și lustruire, peria din paslă cu corindon generează mai puțin praf, ceea ce poate îmbunătăți calitatea aerului în mediul de lucru.
 • Compatibilitate cu mașini unelte: Periile pot fi montate pe o varietate de mașini unelte, inclusiv polizoare unghiulare, mașini de șlefuit sau burghie.
 • Cost-eficiente: Fiind durabile și eficiente, periile abrazive din paslă cu lamele de corindon reprezintă o soluție cost-eficientă pe termen lung pentru prelucrarea și finisarea suprafețelor.
 • Siguranță în utilizare: Datorită construcției lor robuste, aceste perii minimizează riscul de deteriorare sau accidente în timpul utilizării.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

,

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Alezaj unitate de prindere

Granulatie

, ,