Perii abrazive cu flansa 300×40×30 mm, PRS300P, granulatie 80, pasla abraziva

Periile abrazive cu flansa PRS300P, de 300×40×30 mm, cu granulatie 80, sunt produse de excelenta calitate oferite de Abra Com SRL. Realizate din pasla abraziva consumabila, acestea sunt ideale pentru slefuirea si lustruirea precizie. În plus, se recomanda pentru prelucrarea mata, satinarea si slefuirea de finisare a suprafetelor metalice si nemetalice. Durabilitatea lor crescuta si randamentul maxim sunt garantate de utilizarea materialelor de inalta calitate.

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Descriere

Perii abrazive cu flansa 300×40×30 mm, PRS300P, granulatie 80, pasla abraziva

Periile abrazive cu flansa PRS300P, cu dimensiuni de 300×40×30 mm și granulație 80, sunt produse premium, rezultat al măiestriei tehnice a companiei românești Abra Com SRL. Acestea sunt concepute să ofere eficiență și precizie în variate operațiuni de prelucrare a suprafețelor.

Periile sunt realizate din paslă abrazivă consumabilă, un material notabil pentru durabilitatea sa și abilitatea de a produce un finisaj uniform și neted. Acest tip de material contribuie la extinderea duratei de viață a periei, asigurând performanță de top pe tot parcursul utilizării sale.

Folosirea periilor abrazive cu flansa este recomandată pentru prelucrarea mată, satinare și slefuirea de finisare a suprafețelor metalice și nemetalice. Acestea sunt ideale pentru eliminarea cusurilor de pe suprafața metalului, cum ar fi rugina sau resturile de vopsea, precum și pentru pregătirea suprafețelor pentru vopsire sau placare.

Periile abrazive cu flansa PRS300P sunt optimizate pentru utilizare cu posturi de lucru fixe. Ele sunt recomandate în special în industria prelucrării metalelor, unde se utilizează în mod frecvent pentru operațiuni de debavurare, polizare, finisare și satinare.

În industria prelucrării lemnului, aceste perii sunt de asemenea foarte apreciate. Ele pot fi utilizate pentru a netezi suprafețele lemnoase înainte de vopsire sau lacuire, pentru a elimina marcajele de pe lemn sau pentru a crea un aspect îmbătrânit sau texturizat. În plus, aceste perii sunt folosite adesea pentru curățarea suprafețelor lemnoase de murdărie, praf și alte reziduuri.

Un alt domeniu de aplicare important pentru aceste perii abrazive cu flansa este în industria auto. Aici, ele pot fi utilizate pentru a elimina rugina și murdăria de pe piesele auto înainte de a le vopsi sau lacui.

Un aspect important de reținut este că, datorită flanșei incorporate, periile abrazive cu flansa PRS300P pot fi montate și demontate cu ușurință, economisind timp și efort în procesul de producție.

Pe scurt, periile abrazive cu flansa PRS300P de la Abra Com SRL sunt un instrument esențial pentru orice atelier de prelucrare a metalelor sau lemnului, oferind o soluție fiabilă și eficientă pentru numeroase aplicații de slefuire și lustruire.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Alezaj unitate de prindere

Granulatie

, , , , ,

Utilizare perii din pasla abraziva

Periile din pasla abraziva sunt instrumente extrem de versatile, utilizate într-o varietate largă de aplicatii industriale și de fabricație pentru a efectua sarcini precum curățarea, lustruirea, slefuirea și finisarea. Acestea sunt folosite în principal datorită capacității lor de a produce un finisaj uniform și de calitate, precum și pentru durabilitatea lor și capacitatea de a rezista la uzură intensă.

 • Curățare: Periile din pasla abraziva sunt folosite în mod obișnuit pentru curățarea pieselor metalice sau a altor materiale dure. Acestea sunt capabile să îndepărteze murdăria, rugina, vopseaua și alte materiale nedorite de pe suprafețe fără a le deteriora.
 • Lustruire: Aceste perii sunt excelente pentru a lustrui metalul și alte materiale, oferindu-le o suprafață lucioasă și netedă. Lustruirea cu perii din pasla abraziva poate îmbunătăți aspectul estetic al produsului, dar și capacitatea acestuia de a rezista la coroziune.
 • Slefuire: Periile din pasla abraziva sunt utilizate pentru a îndepărta asperitățile și a slefui suprafețele, făcându-le netede și pregătite pentru procesele ulterioare, cum ar fi vopsirea sau lăcuirea.
 • Finisare: O altă utilizare comună a periilor din pasla abraziva este finisarea, care poate varia de la netezirea marginilor până la pregătirea suprafețelor pentru vopsire sau alte procese de finisare.
 • Satinare: Periile abrazive sunt adesea utilizate pentru a da o finisare mată sau satinată suprafețelor metalice. Aceasta este o tehnică folosită adesea în industria bijuteriilor sau a articolelor de menaj, pentru a crea o suprafață cu aspect atractiv.

Periile abrazive pot fi utilizate manual sau în mașini de slefuit și lustruit, în funcție de dimensiunile și cerințele specifice ale lucrării. De asemenea, pot fi utilizate pe o varietate de materiale, inclusiv metale, lemn, plastic și ceramică, făcându-le extrem de utile în multe industrii și aplicații.

Avantajele utilizării periilor abrazive din pasla

Utilizarea periilor abrazive din pasla vine cu o serie de avantaje semnificative în diferite industrii, de la prelucrarea metalelor și lemnului, până la finisarea și curățarea diverselor suprafețe. Iată câteva dintre beneficiile majore:

 • Versatilitate: Unul dintre cele mai mari avantaje ale periilor abrazive din pasla este capacitatea lor de a lucra cu o varietate de materiale, inclusiv metal, lemn, plastic și ceramică. Acestea pot fi utilizate pentru o gamă largă de sarcini, cum ar fi curățarea, slefuirea, lustruirea și finisarea, ceea ce le face o alegere excelentă pentru multe aplicații.
 • Finisaj uniform: Periile abrazive din pasla permit un finisaj uniform și de calitate superioară. Sunt capabile să îndepărteze asperitățile și să lustruiască suprafețele în mod egal, asigurând o finisare netedă și profesionistă.
 • Durabilitate: Pasla abraziva este un material rezistent la uzură, ceea ce înseamnă că perii pot rezista la utilizarea intensivă pe o perioadă îndelungată. Acest lucru poate reduce costurile asociate cu înlocuirea și întreținerea frecventă a periilor.
 • Economie de timp: Comparativ cu metodele tradiționale de slefuire și lustruire, utilizarea periilor abrazive din pasla poate economisi semnificativ timpul. Acestea pot curăța, slefui și lustrui suprafețele mult mai rapid, îmbunătățind astfel eficiența proceselor de producție.
 • Protejarea suprafețelor: Un alt avantaj important al periilor abrazive din pasla este că sunt mai blânde cu suprafețele decât alte metode de slefuire. Acest lucru înseamnă că ele pot îndepărta materialele nedorite fără a zgâria sau a deteriora suprafața originală.
 • Ușor de utilizat: Periile abrazive din pasla sunt, de asemenea, relativ ușor de utilizat, ceea ce le face accesibile pentru operatori cu diverse niveluri de experiență. Acestea pot fi instalate și schimbate cu ușurință pe mașini de slefuit și lustruit, economisind timp și efort.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Alezaj unitate de prindere

Granulatie

, , , , ,