Perii abrazive cu flansa 300×40×30 mm, PRS300P, granulatie 320, pasla abraziva

Periile abrazive cu flanșă PRS300P, de dimensiuni 300×40×30 mm, sunt fabricate de Abra Com SRL, un producător român de renume. Cu granulație de 320, aceste periile oferă o finisare delicată datorită pâslei abrazive folosite. Periile abrazive sunt ideale pentru slefuirea și lustruirea atât a materialelor metalice, cât și a celor nemetalice, oferind rezultate uniforme pe întreaga durată de funcționare.

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Descriere

Perii abrazive cu flansa 300×40×30 mm, PRS300P, granulatie 320, pasla abraziva

Fabricate în România de către Abra Com SRL, periile abrazive cu flanșă PRS300P, de dimensiuni 300×40×30 mm, reprezintă un instrument esențial pentru orice operator de prelucrare a metalelor sau a lemnului. Confectionate cu granulație de 320, periile oferă un nivel înalt de finisare, utilizând pâslă abrazivă consumabilă de calitate superioară.

Un aspect important este că granulația mare, de 320, oferă o finisare mai fină, în comparație cu periile abrazive de granulații mai mici. Pâslele abrazive de granulație mare sunt utilizate pentru operațiuni de finisare și lustruire a suprafețelor, asigurând o slefuire uniformă și netedă pe toată durată de utilizare.

Periile abrazive cu flanșă sunt recomandate pentru operațiuni de prelucrare mătă, satinare și slefuire de finisare a suprafețelor metalice și nemetalice. Ele pot fi folosite pentru a elimina zgârieturi fine, pete, rugină sau alte imperfecțiuni de pe suprafața produselor, îmbunătățind astfel calitatea finisajului.

Aceste periile abrazive sunt ideale pentru utilizarea pe posturi de lucru fixe, datorită flanșei care permite montarea ușoară și sigură pe diferite mașini-unelte. Flanșa ajută la distribuția uniformă a presiunii în timpul operării, asigurând o slefuire constantă pe întreaga suprafață a materialului.

Abra Com SRL, producătorul acestor periute abrazive, este recunoscut pentru calitatea superioară a produselor sale. Utilizarea materialelor de înaltă calitate în producție asigură o durată de viață sporită a periilor abrazive și un randament maxim pe întreaga durată de utilizare.

Periile abrazive cu flanșă PRS300P sunt folosite într-o varietate de industrii, de la prelucrarea metalelor până la prelucrarea lemnului, dar și în alte sectoare care necesită finisări fine și uniforme. Ele sunt utilizate frecvent în fabricile de autovehicule pentru prelucrarea suprafețelor metalice, în atelierele de mobilă pentru slefuirea și lustruirea lemnului, sau în industria de construcții pentru prelucrare a materialelor nemetalice.

In concluzie, periile abrazive cu flanșă PRS300P, cu granulația de 320, sunt instrumente esențiale pentru diverse industrii, oferind rezultate uniforme de slefuire și lustruire, cu o durabilitate și fiabilitate impresionantă datorată calității materialelor utilizate în producția lor.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Alezaj unitate de prindere

Granulatie

, , , , ,

Utilizare perii din pasla abraziva

Periile din pasla abraziva sunt instrumente extrem de versatile, utilizate într-o varietate largă de aplicatii industriale și de fabricație pentru a efectua sarcini precum curățarea, lustruirea, slefuirea și finisarea. Acestea sunt folosite în principal datorită capacității lor de a produce un finisaj uniform și de calitate, precum și pentru durabilitatea lor și capacitatea de a rezista la uzură intensă.

 • Curățare: Periile din pasla abraziva sunt folosite în mod obișnuit pentru curățarea pieselor metalice sau a altor materiale dure. Acestea sunt capabile să îndepărteze murdăria, rugina, vopseaua și alte materiale nedorite de pe suprafețe fără a le deteriora.
 • Lustruire: Aceste perii sunt excelente pentru a lustrui metalul și alte materiale, oferindu-le o suprafață lucioasă și netedă. Lustruirea cu perii din pasla abraziva poate îmbunătăți aspectul estetic al produsului, dar și capacitatea acestuia de a rezista la coroziune.
 • Slefuire: Periile din pasla abraziva sunt utilizate pentru a îndepărta asperitățile și a slefui suprafețele, făcându-le netede și pregătite pentru procesele ulterioare, cum ar fi vopsirea sau lăcuirea.
 • Finisare: O altă utilizare comună a periilor din pasla abraziva este finisarea, care poate varia de la netezirea marginilor până la pregătirea suprafețelor pentru vopsire sau alte procese de finisare.
 • Satinare: Periile abrazive sunt adesea utilizate pentru a da o finisare mată sau satinată suprafețelor metalice. Aceasta este o tehnică folosită adesea în industria bijuteriilor sau a articolelor de menaj, pentru a crea o suprafață cu aspect atractiv.

Periile abrazive pot fi utilizate manual sau în mașini de slefuit și lustruit, în funcție de dimensiunile și cerințele specifice ale lucrării. De asemenea, pot fi utilizate pe o varietate de materiale, inclusiv metale, lemn, plastic și ceramică, făcându-le extrem de utile în multe industrii și aplicații.

Avantajele utilizării periilor abrazive din pasla

Utilizarea periilor abrazive din pasla vine cu o serie de avantaje semnificative în diferite industrii, de la prelucrarea metalelor și lemnului, până la finisarea și curățarea diverselor suprafețe. Iată câteva dintre beneficiile majore:

 • Versatilitate: Unul dintre cele mai mari avantaje ale periilor abrazive din pasla este capacitatea lor de a lucra cu o varietate de materiale, inclusiv metal, lemn, plastic și ceramică. Acestea pot fi utilizate pentru o gamă largă de sarcini, cum ar fi curățarea, slefuirea, lustruirea și finisarea, ceea ce le face o alegere excelentă pentru multe aplicații.
 • Finisaj uniform: Periile abrazive din pasla permit un finisaj uniform și de calitate superioară. Sunt capabile să îndepărteze asperitățile și să lustruiască suprafețele în mod egal, asigurând o finisare netedă și profesionistă.
 • Durabilitate: Pasla abraziva este un material rezistent la uzură, ceea ce înseamnă că perii pot rezista la utilizarea intensivă pe o perioadă îndelungată. Acest lucru poate reduce costurile asociate cu înlocuirea și întreținerea frecventă a periilor.
 • Economie de timp: Comparativ cu metodele tradiționale de slefuire și lustruire, utilizarea periilor abrazive din pasla poate economisi semnificativ timpul. Acestea pot curăța, slefui și lustrui suprafețele mult mai rapid, îmbunătățind astfel eficiența proceselor de producție.
 • Protejarea suprafețelor: Un alt avantaj important al periilor abrazive din pasla este că sunt mai blânde cu suprafețele decât alte metode de slefuire. Acest lucru înseamnă că ele pot îndepărta materialele nedorite fără a zgâria sau a deteriora suprafața originală.
 • Ușor de utilizat: Periile abrazive din pasla sunt, de asemenea, relativ ușor de utilizat, ceea ce le face accesibile pentru operatori cu diverse niveluri de experiență. Acestea pot fi instalate și schimbate cu ușurință pe mașini de slefuit și lustruit, economisind timp și efort.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Alezaj unitate de prindere

Granulatie

, , , , ,