Perii abrazive cu flansa 300×40×30 mm, PRS300P, granulatie 220, pasla abraziva

Periile abrazive cu flanșă PRS300P de 300×40×30 mm, produse de Abra Com SRL, sunt un exemplu de calitate superioară a producției românești. Acestea au granulație de 220 și sunt realizate din pâslă abrazivă consumabilă, recomandate pentru prelucrarea mată, satinare și șlefuire de finisare a suprafețelor metalice și nemetalice. Durata de viață extinsă și randamentul maxim sunt garantate datorită materialelor de înaltă calitate utilizate.

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Perii abrazive cu flansa 300×40×30 mm, PRS300P, granulatie 220, pasla abraziva

Periile abrazive cu flanșă PRS300P, măsurând 300×40×30 mm și având o granulație de 220, sunt produse în România de Abra Com SRL, un furnizor de top în industria de prelucrare a metalelor și a lemnului. Aceste perii de înaltă calitate reflectă măiestria și ingeniozitatea de producție autohtonă, fiind realizate din pâslă abrazivă consumabilă - un material notabil pentru durabilitatea și eficiența sa.

Calitatea superioară a acestor perii abrazive se datorează în mare parte utilizării materialelor de înaltă calitate în procesul de producție. Pâsla abrazivă este rezistentă și eficientă, capabilă să reziste la uzură și să mențină eficiența de șlefuire pe parcursul întregii sale durate de viață. Acest lucru nu numai că asigură o durată de viață extinsă a produsului, ci și un randament constant și maxim pe tot parcursul utilizării.

Un aspect de notat al periilor abrazive cu flanșă PRS300P este granulația de 220. În contextul periilor abrazive, granulația se referă la mărimea particulelor abrazive din pâslă. Cu cât numărul granulației este mai mare, cu atât particulele abrazive sunt mai mici și mai fine. Prin urmare, o granulație de 220 indică o perie de finisare foarte fină, ideală pentru finisaje netede și uniforme.

Periile abrazive cu flanșă sunt recomandate pentru o varietate de aplicații, inclusiv prelucrarea mată, satinarea și șlefuirea de finisare a suprafețelor metalice și nemetalice. Acestea sunt deosebit de utile în industria prelucrării metalelor, unde sunt utilizate pentru a netezi și a finisa o varietate de produse din metal. De asemenea, sunt frecvent folosite în industria lemnului pentru a lustrui și a netezi suprafețele de lemn.

În plus, utilizarea periilor abrazive cu flanșă asigură o șlefuire uniformă pe toată durata funcționării, făcându-le o opțiune preferată pentru posturile de lucru fixe. Aceasta reprezintă o soluție excelentă pentru a îmbunătăți eficiența și calitatea lucrărilor de prelucrare a metalelor și a lemnului.

În concluzie, periile abrazive cu flanșă PRS300P de la Abra Com SRL sunt un produs tehnic de top, menit să îmbunătățească eficiența și calitatea proceselor de prelucrare a metalelor și a lemnului, prin utilizarea pâslei abrazive cu granulație fină și designul cu flanșă pentru o funcționare uniformă.

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Alezaj unitate de prindere

Granulatie

, , , , ,

Utilizare perii din pasla abraziva

Periile din pasla abraziva sunt instrumente extrem de versatile, utilizate într-o varietate largă de aplicatii industriale și de fabricație pentru a efectua sarcini precum curățarea, lustruirea, slefuirea și finisarea. Acestea sunt folosite în principal datorită capacității lor de a produce un finisaj uniform și de calitate, precum și pentru durabilitatea lor și capacitatea de a rezista la uzură intensă.

 • Curățare: Periile din pasla abraziva sunt folosite în mod obișnuit pentru curățarea pieselor metalice sau a altor materiale dure. Acestea sunt capabile să îndepărteze murdăria, rugina, vopseaua și alte materiale nedorite de pe suprafețe fără a le deteriora.
 • Lustruire: Aceste perii sunt excelente pentru a lustrui metalul și alte materiale, oferindu-le o suprafață lucioasă și netedă. Lustruirea cu perii din pasla abraziva poate îmbunătăți aspectul estetic al produsului, dar și capacitatea acestuia de a rezista la coroziune.
 • Slefuire: Periile din pasla abraziva sunt utilizate pentru a îndepărta asperitățile și a slefui suprafețele, făcându-le netede și pregătite pentru procesele ulterioare, cum ar fi vopsirea sau lăcuirea.
 • Finisare: O altă utilizare comună a periilor din pasla abraziva este finisarea, care poate varia de la netezirea marginilor până la pregătirea suprafețelor pentru vopsire sau alte procese de finisare.
 • Satinare: Periile abrazive sunt adesea utilizate pentru a da o finisare mată sau satinată suprafețelor metalice. Aceasta este o tehnică folosită adesea în industria bijuteriilor sau a articolelor de menaj, pentru a crea o suprafață cu aspect atractiv.

Periile abrazive pot fi utilizate manual sau în mașini de slefuit și lustruit, în funcție de dimensiunile și cerințele specifice ale lucrării. De asemenea, pot fi utilizate pe o varietate de materiale, inclusiv metale, lemn, plastic și ceramică, făcându-le extrem de utile în multe industrii și aplicații.

Avantajele utilizării periilor abrazive din pasla

Utilizarea periilor abrazive din pasla vine cu o serie de avantaje semnificative în diferite industrii, de la prelucrarea metalelor și lemnului, până la finisarea și curățarea diverselor suprafețe. Iată câteva dintre beneficiile majore:

 • Versatilitate: Unul dintre cele mai mari avantaje ale periilor abrazive din pasla este capacitatea lor de a lucra cu o varietate de materiale, inclusiv metal, lemn, plastic și ceramică. Acestea pot fi utilizate pentru o gamă largă de sarcini, cum ar fi curățarea, slefuirea, lustruirea și finisarea, ceea ce le face o alegere excelentă pentru multe aplicații.
 • Finisaj uniform: Periile abrazive din pasla permit un finisaj uniform și de calitate superioară. Sunt capabile să îndepărteze asperitățile și să lustruiască suprafețele în mod egal, asigurând o finisare netedă și profesionistă.
 • Durabilitate: Pasla abraziva este un material rezistent la uzură, ceea ce înseamnă că perii pot rezista la utilizarea intensivă pe o perioadă îndelungată. Acest lucru poate reduce costurile asociate cu înlocuirea și întreținerea frecventă a periilor.
 • Economie de timp: Comparativ cu metodele tradiționale de slefuire și lustruire, utilizarea periilor abrazive din pasla poate economisi semnificativ timpul. Acestea pot curăța, slefui și lustrui suprafețele mult mai rapid, îmbunătățind astfel eficiența proceselor de producție.
 • Protejarea suprafețelor: Un alt avantaj important al periilor abrazive din pasla este că sunt mai blânde cu suprafețele decât alte metode de slefuire. Acest lucru înseamnă că ele pot îndepărta materialele nedorite fără a zgâria sau a deteriora suprafața originală.
 • Ușor de utilizat: Periile abrazive din pasla sunt, de asemenea, relativ ușor de utilizat, ceea ce le face accesibile pentru operatori cu diverse niveluri de experiență. Acestea pot fi instalate și schimbate cu ușurință pe mașini de slefuit și lustruit, economisind timp și efort.
Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Alezaj unitate de prindere

Granulatie

, , , , ,