Perii abrazive cu flansa 300×40×30 mm, PRS300P, granulatie 1000, pasla abraziva

Periile abrazive cu flansa 300×40×30 mm, PRS300P, granulatie 1000, de la Abra Com SRL, sunt instrumente superioare de slefuit și lustruit. Sunt confectionate din pasla abraziva consumabila, ce asigura o durabilitate sporita si un randament deosebit. Recomandate pentru prelucrarea mata, satinare și slefuire fină a suprafețelor metalice și nemetalice.

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Descriere

Perii abrazive cu flansa 300×40×30 mm, PRS300P, granulatie 1000, pasla abraziva

Produse de cea mai inalta calitate de către Abra Com SRL, o companie românească cu o reputație excelentă în domeniul materialelor abrazive, periile abrazive cu flansa 300×40×30 mm, PRS300P, granulatie 1000, sunt instrumente imprescindabile în industria prelucrării metalelor și a lemnului.

Realizate din pasla abraziva consumabila, aceste perii abrazive au fost concepute pentru a oferi o durata de viata sporita si un randament maxim pe toata durata utilizarii. Calitatea materialelor folosite în construcția acestor perii asigură o utilizare pe termen lung, reducând costurile asociate cu înlocuirea constantă a sculelor.

Cu o granulatie de 1000, aceste perii abrazive cu flansa sunt ideale pentru slefuirea de finisare, prelucrarea mata și satinarea suprafețelor metalice și nemetalice. Cu cât granulația este mai mare, cu atât peria abrazivă este mai fină. Acest lucru inseamna ca periile abrazive cu flansa 300×40×30 mm, PRS300P, granulatie 1000, pot realiza o slefuire fină și uniformă, fără a deteriora materialul de bază.

Periile rotative cu flansa se recomandă pentru posturi de lucru fixe, unde este esențială o slefuire uniformă pe toată durata funcționării. Acestea sunt extrem de versatile și pot fi folosite pentru o gamă largă de aplicații în diverse industrii. În industria prelucrării metalelor, ele sunt utilizate pentru a îndepărta rugină, a curăța și a lustrui piesele. În industria prelucrării lemnului, sunt folosite pentru slefuirea suprafețelor, pregătirea lemnului pentru vopsire sau lacuire, și lustruirea mobilierului.

De asemenea, periile abrazive cu flansa sunt folosite în domeniul construcțiilor pentru curățarea și finisarea suprafețelor, sau în industria aeronautică pentru curățarea și lustruirea componentelor.

În concluzie, periile abrazive cu flansa 300×40×30 mm, PRS300P, granulatie 1000, sunt un instrument valoros pentru oricine lucrează în domeniul prelucrării metalelor sau a lemnului, datorită calității superioare a materialelor utilizate în construcția lor și a randamentului excelent pe care îl oferă în toate etapele procesului de slefuire. Aceste perii abrazive nu doar că îmbunătățesc calitatea finală a lucrării, dar și crește eficiența muncii, economisind timp și resurse.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Alezaj unitate de prindere

Granulatie

, , , , ,

Utilizare perii din pasla abraziva

Periile din pasla abraziva sunt instrumente extrem de versatile, utilizate într-o varietate largă de aplicatii industriale și de fabricație pentru a efectua sarcini precum curățarea, lustruirea, slefuirea și finisarea. Acestea sunt folosite în principal datorită capacității lor de a produce un finisaj uniform și de calitate, precum și pentru durabilitatea lor și capacitatea de a rezista la uzură intensă.

 • Curățare: Periile din pasla abraziva sunt folosite în mod obișnuit pentru curățarea pieselor metalice sau a altor materiale dure. Acestea sunt capabile să îndepărteze murdăria, rugina, vopseaua și alte materiale nedorite de pe suprafețe fără a le deteriora.
 • Lustruire: Aceste perii sunt excelente pentru a lustrui metalul și alte materiale, oferindu-le o suprafață lucioasă și netedă. Lustruirea cu perii din pasla abraziva poate îmbunătăți aspectul estetic al produsului, dar și capacitatea acestuia de a rezista la coroziune.
 • Slefuire: Periile din pasla abraziva sunt utilizate pentru a îndepărta asperitățile și a slefui suprafețele, făcându-le netede și pregătite pentru procesele ulterioare, cum ar fi vopsirea sau lăcuirea.
 • Finisare: O altă utilizare comună a periilor din pasla abraziva este finisarea, care poate varia de la netezirea marginilor până la pregătirea suprafețelor pentru vopsire sau alte procese de finisare.
 • Satinare: Periile abrazive sunt adesea utilizate pentru a da o finisare mată sau satinată suprafețelor metalice. Aceasta este o tehnică folosită adesea în industria bijuteriilor sau a articolelor de menaj, pentru a crea o suprafață cu aspect atractiv.

Periile abrazive pot fi utilizate manual sau în mașini de slefuit și lustruit, în funcție de dimensiunile și cerințele specifice ale lucrării. De asemenea, pot fi utilizate pe o varietate de materiale, inclusiv metale, lemn, plastic și ceramică, făcându-le extrem de utile în multe industrii și aplicații.

Avantajele utilizării periilor abrazive din pasla

Utilizarea periilor abrazive din pasla vine cu o serie de avantaje semnificative în diferite industrii, de la prelucrarea metalelor și lemnului, până la finisarea și curățarea diverselor suprafețe. Iată câteva dintre beneficiile majore:

 • Versatilitate: Unul dintre cele mai mari avantaje ale periilor abrazive din pasla este capacitatea lor de a lucra cu o varietate de materiale, inclusiv metal, lemn, plastic și ceramică. Acestea pot fi utilizate pentru o gamă largă de sarcini, cum ar fi curățarea, slefuirea, lustruirea și finisarea, ceea ce le face o alegere excelentă pentru multe aplicații.
 • Finisaj uniform: Periile abrazive din pasla permit un finisaj uniform și de calitate superioară. Sunt capabile să îndepărteze asperitățile și să lustruiască suprafețele în mod egal, asigurând o finisare netedă și profesionistă.
 • Durabilitate: Pasla abraziva este un material rezistent la uzură, ceea ce înseamnă că perii pot rezista la utilizarea intensivă pe o perioadă îndelungată. Acest lucru poate reduce costurile asociate cu înlocuirea și întreținerea frecventă a periilor.
 • Economie de timp: Comparativ cu metodele tradiționale de slefuire și lustruire, utilizarea periilor abrazive din pasla poate economisi semnificativ timpul. Acestea pot curăța, slefui și lustrui suprafețele mult mai rapid, îmbunătățind astfel eficiența proceselor de producție.
 • Protejarea suprafețelor: Un alt avantaj important al periilor abrazive din pasla este că sunt mai blânde cu suprafețele decât alte metode de slefuire. Acest lucru înseamnă că ele pot îndepărta materialele nedorite fără a zgâria sau a deteriora suprafața originală.
 • Ușor de utilizat: Periile abrazive din pasla sunt, de asemenea, relativ ușor de utilizat, ceea ce le face accesibile pentru operatori cu diverse niveluri de experiență. Acestea pot fi instalate și schimbate cu ușurință pe mașini de slefuit și lustruit, economisind timp și efort.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Alezaj unitate de prindere

Granulatie

, , , , ,