Perii abrazive cu flansa 200×75×30 mm, PRS200P, granulatie 600, pasla abraziva

Periile abrazive cu flanșă PRS200P, având dimensiunile de 200×75×30 mm și granulația 600, sunt produse de calitate superioară realizate în România de Abra Com SRL. Sunt concepute pentru slefuire și lustruire, fabricate din pașlă abrazivă consumabilă. Aceste perii sunt ideale pentru prelucrarea mată, satinare și slefuirea de finisare a suprafețelor metalice și nemetalice.

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Descriere

Perii abrazive cu flansa 200×75×30 mm, PRS200P, granulatie 600, pasla abraziva

Periile abrazive cu flanșă PRS200P sunt produse de înaltă calitate realizate în România de Abra Com SRL. Aceste perii abrazive au dimensiuni de 200×75×30 mm și folosesc o granulație de 600, fiind realizate din pașlă abrazivă consumabilă, o caracteristică care contribuie semnificativ la durabilitatea și eficiența lor în timp.

Un aspect remarcabil al acestor perii este că ele sunt confecționate din materiale de calitate superioară, ceea ce le conferă o durată de viață îndelungată și un randament optim pe toată perioada utilizării. În plus, fiind dotate cu o flanșă, ele sunt ideale pentru utilizare cu mașini stationare, făcându-le o alegere excelentă pentru posturi de lucru fixe.

Un avantaj major al utilizării periilor abrazive cu flanșă este capacitatea lor de a oferi o slefuire uniformă pe toată durata funcționării. Acest lucru este deosebit de util în industria prelucrării metalelor, unde finisarea uniformă și consistentă este esențială. Nu numai că aceste perii sunt eficiente în prelucrarea suprafețelor metalice, dar se pot folosi și pentru prelucrarea suprafețelor nemetalice, precum cele din lemn, oferind o versatilitate însemnată.

Periile abrazive cu flanșă sunt de asemenea utilizate în industria auto, în industria aero-spațială, în construcții navale și în orice alt domeniu care necesită prelucrarea metalelor. Pot fi utilizate pentru o serie de operațiuni, inclusiv slefuirea, lustruirea, debavurarea și curățarea de rugină sau vopsea.

Este important de menționat că, datorită structurii lor unice, periile abrazive cu flanșă sunt capabile să ajungă în zone greu accesibile, ceea ce le face indispensabile în anumite aplicații unde alte instrumente de slefuire nu pot ajunge. Aceasta, combinată cu durabilitatea și eficiența lor excepțională, le face o alegere de încredere pentru profesioniștii din diverse industrii.

În concluzie, periile abrazive cu flanșă PRS200P, fabricate de Abra Com SRL, oferă o soluție eficientă, durabilă și versatilă pentru o gamă largă de aplicații de slefuire și lustruire. Cu granulația lor fină și capacitatea de a realiza o prelucrare uniformă, aceste perii sunt o adăugare valoroasă pentru orice atelier de prelucrare a metalelor sau lemnului.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Alezaj unitate de prindere

Granulatie

, ,

Utilizare perii din pasla abraziva

Periile din pasla abraziva sunt instrumente extrem de versatile, utilizate într-o varietate largă de aplicatii industriale și de fabricație pentru a efectua sarcini precum curățarea, lustruirea, slefuirea și finisarea. Acestea sunt folosite în principal datorită capacității lor de a produce un finisaj uniform și de calitate, precum și pentru durabilitatea lor și capacitatea de a rezista la uzură intensă.

 • Curățare: Periile din pasla abraziva sunt folosite în mod obișnuit pentru curățarea pieselor metalice sau a altor materiale dure. Acestea sunt capabile să îndepărteze murdăria, rugina, vopseaua și alte materiale nedorite de pe suprafețe fără a le deteriora.
 • Lustruire: Aceste perii sunt excelente pentru a lustrui metalul și alte materiale, oferindu-le o suprafață lucioasă și netedă. Lustruirea cu perii din pasla abraziva poate îmbunătăți aspectul estetic al produsului, dar și capacitatea acestuia de a rezista la coroziune.
 • Slefuire: Periile din pasla abraziva sunt utilizate pentru a îndepărta asperitățile și a slefui suprafețele, făcându-le netede și pregătite pentru procesele ulterioare, cum ar fi vopsirea sau lăcuirea.
 • Finisare: O altă utilizare comună a periilor din pasla abraziva este finisarea, care poate varia de la netezirea marginilor până la pregătirea suprafețelor pentru vopsire sau alte procese de finisare.
 • Satinare: Periile abrazive sunt adesea utilizate pentru a da o finisare mată sau satinată suprafețelor metalice. Aceasta este o tehnică folosită adesea în industria bijuteriilor sau a articolelor de menaj, pentru a crea o suprafață cu aspect atractiv.

Periile abrazive pot fi utilizate manual sau în mașini de slefuit și lustruit, în funcție de dimensiunile și cerințele specifice ale lucrării. De asemenea, pot fi utilizate pe o varietate de materiale, inclusiv metale, lemn, plastic și ceramică, făcându-le extrem de utile în multe industrii și aplicații.

Avantajele utilizării periilor abrazive din pasla

Utilizarea periilor abrazive din pasla vine cu o serie de avantaje semnificative în diferite industrii, de la prelucrarea metalelor și lemnului, până la finisarea și curățarea diverselor suprafețe. Iată câteva dintre beneficiile majore:

 • Versatilitate: Unul dintre cele mai mari avantaje ale periilor abrazive din pasla este capacitatea lor de a lucra cu o varietate de materiale, inclusiv metal, lemn, plastic și ceramică. Acestea pot fi utilizate pentru o gamă largă de sarcini, cum ar fi curățarea, slefuirea, lustruirea și finisarea, ceea ce le face o alegere excelentă pentru multe aplicații.
 • Finisaj uniform: Periile abrazive din pasla permit un finisaj uniform și de calitate superioară. Sunt capabile să îndepărteze asperitățile și să lustruiască suprafețele în mod egal, asigurând o finisare netedă și profesionistă.
 • Durabilitate: Pasla abraziva este un material rezistent la uzură, ceea ce înseamnă că perii pot rezista la utilizarea intensivă pe o perioadă îndelungată. Acest lucru poate reduce costurile asociate cu înlocuirea și întreținerea frecventă a periilor.
 • Economie de timp: Comparativ cu metodele tradiționale de slefuire și lustruire, utilizarea periilor abrazive din pasla poate economisi semnificativ timpul. Acestea pot curăța, slefui și lustrui suprafețele mult mai rapid, îmbunătățind astfel eficiența proceselor de producție.
 • Protejarea suprafețelor: Un alt avantaj important al periilor abrazive din pasla este că sunt mai blânde cu suprafețele decât alte metode de slefuire. Acest lucru înseamnă că ele pot îndepărta materialele nedorite fără a zgâria sau a deteriora suprafața originală.
 • Ușor de utilizat: Periile abrazive din pasla sunt, de asemenea, relativ ușor de utilizat, ceea ce le face accesibile pentru operatori cu diverse niveluri de experiență. Acestea pot fi instalate și schimbate cu ușurință pe mașini de slefuit și lustruit, economisind timp și efort.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Alezaj unitate de prindere

Granulatie

, ,