Perii abrazive cu flansa 200×75×30 mm, PRS200P, granulatie 320, pasla abraziva

Periile abrazive cu flanșă PRS200P, de 200×75×30 mm, cu granulație 320, realizate din pașlă abrazivă, sunt produse superioare ale Abra Com SRL. Acestea sunt recomandate pentru prelucrarea mată, satinarea și șlefuirea fină a suprafețelor metalice și nemetalice, conferind o slefuire uniformă și o durată de viață îndelungată.

 

 

 

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Descriere

Perii abrazive cu flansa 200×75×30 mm, PRS200P, granulatie 320, pasla abraziva

Periile abrazive cu flanșă PRS200P, având dimensiunile 200×75×30 mm și o granulație de 320, sunt produse de top, manufacturate de compania românească Abra Com SRL. Aceste instrumente industriale se disting prin calitatea superioară, rezultată din utilizarea materialelor de înaltă calitate care conferă un randament maxim și o durată de viață sporită.

Periile abrazive sunt concepute pentru a asigura o slefuire uniformă pe toată durata funcționării. Sunt create din pașlă abrazivă consumabilă, un material deosebit de eficient pentru operațiuni precum satinarea, prelucrarea mată și șlefuirea fină a suprafețelor metalice și nemetalice.

În ceea ce privește industria prelucrării metalelor, periile abrazive cu flanșă sunt utilizate într-o gamă largă de aplicații. Acestea pot fi folosite pentru a elimina burdufuri și rugozități, pentru a pregăti suprafețele metalice pentru vopsire sau pentru a realiza finisaje mate sau satinate. De asemenea, periile abrazive pot fi folosite pentru șlefuirea pieselor forjate sau turnate, asigurând o finisare uniformă și de calitate.

În industria lemnului, periile abrazive cu flanșă sunt folosite pentru slefuirea și netezirea suprafețelor. Acestea pot fi utilizate pentru prelucrarea marginilor, pentru a elimina imperfecțiunile, pentru a pregăti lemnul pentru vopsire sau pentru a-i conferi o finisare mată sau satinată.

Periile abrazive cu flanșă se recomandă pentru posturi de lucru fixe, datorită designului lor specific. Acestea se instalează pe mașini-unelte staționare și se rotesc la viteze mari, ceea ce permite o slefuire eficientă și rapidă.

Pe lângă avantajele legate de eficiență și durabilitate, periile abrazive cu flanșă sunt, de asemenea, apreciate pentru versatilitatea lor. Acestea pot fi utilizate pe o varietate de materiale, inclusiv oțel, aluminiu, cupru, lemn, plastic și multe altele.

În concluzie, periile abrazive cu flanșă PRS200P, produse de Abra Com SRL, reprezintă unelte indispensabile în industria prelucrării metalelor și a lemnului, asigurând o șlefuire de înaltă calitate, o durată de viață îndelungată și o mare versatilitate.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Alezaj unitate de prindere

Granulatie

, ,

Utilizare perii din pasla abraziva

Periile din pasla abraziva sunt instrumente extrem de versatile, utilizate într-o varietate largă de aplicatii industriale și de fabricație pentru a efectua sarcini precum curățarea, lustruirea, slefuirea și finisarea. Acestea sunt folosite în principal datorită capacității lor de a produce un finisaj uniform și de calitate, precum și pentru durabilitatea lor și capacitatea de a rezista la uzură intensă.

 • Curățare: Periile din pasla abraziva sunt folosite în mod obișnuit pentru curățarea pieselor metalice sau a altor materiale dure. Acestea sunt capabile să îndepărteze murdăria, rugina, vopseaua și alte materiale nedorite de pe suprafețe fără a le deteriora.
 • Lustruire: Aceste perii sunt excelente pentru a lustrui metalul și alte materiale, oferindu-le o suprafață lucioasă și netedă. Lustruirea cu perii din pasla abraziva poate îmbunătăți aspectul estetic al produsului, dar și capacitatea acestuia de a rezista la coroziune.
 • Slefuire: Periile din pasla abraziva sunt utilizate pentru a îndepărta asperitățile și a slefui suprafețele, făcându-le netede și pregătite pentru procesele ulterioare, cum ar fi vopsirea sau lăcuirea.
 • Finisare: O altă utilizare comună a periilor din pasla abraziva este finisarea, care poate varia de la netezirea marginilor până la pregătirea suprafețelor pentru vopsire sau alte procese de finisare.
 • Satinare: Periile abrazive sunt adesea utilizate pentru a da o finisare mată sau satinată suprafețelor metalice. Aceasta este o tehnică folosită adesea în industria bijuteriilor sau a articolelor de menaj, pentru a crea o suprafață cu aspect atractiv.

Periile abrazive pot fi utilizate manual sau în mașini de slefuit și lustruit, în funcție de dimensiunile și cerințele specifice ale lucrării. De asemenea, pot fi utilizate pe o varietate de materiale, inclusiv metale, lemn, plastic și ceramică, făcându-le extrem de utile în multe industrii și aplicații.

Avantajele utilizării periilor abrazive din pasla

Utilizarea periilor abrazive din pasla vine cu o serie de avantaje semnificative în diferite industrii, de la prelucrarea metalelor și lemnului, până la finisarea și curățarea diverselor suprafețe. Iată câteva dintre beneficiile majore:

 • Versatilitate: Unul dintre cele mai mari avantaje ale periilor abrazive din pasla este capacitatea lor de a lucra cu o varietate de materiale, inclusiv metal, lemn, plastic și ceramică. Acestea pot fi utilizate pentru o gamă largă de sarcini, cum ar fi curățarea, slefuirea, lustruirea și finisarea, ceea ce le face o alegere excelentă pentru multe aplicații.
 • Finisaj uniform: Periile abrazive din pasla permit un finisaj uniform și de calitate superioară. Sunt capabile să îndepărteze asperitățile și să lustruiască suprafețele în mod egal, asigurând o finisare netedă și profesionistă.
 • Durabilitate: Pasla abraziva este un material rezistent la uzură, ceea ce înseamnă că perii pot rezista la utilizarea intensivă pe o perioadă îndelungată. Acest lucru poate reduce costurile asociate cu înlocuirea și întreținerea frecventă a periilor.
 • Economie de timp: Comparativ cu metodele tradiționale de slefuire și lustruire, utilizarea periilor abrazive din pasla poate economisi semnificativ timpul. Acestea pot curăța, slefui și lustrui suprafețele mult mai rapid, îmbunătățind astfel eficiența proceselor de producție.
 • Protejarea suprafețelor: Un alt avantaj important al periilor abrazive din pasla este că sunt mai blânde cu suprafețele decât alte metode de slefuire. Acest lucru înseamnă că ele pot îndepărta materialele nedorite fără a zgâria sau a deteriora suprafața originală.
 • Ușor de utilizat: Periile abrazive din pasla sunt, de asemenea, relativ ușor de utilizat, ceea ce le face accesibile pentru operatori cu diverse niveluri de experiență. Acestea pot fi instalate și schimbate cu ușurință pe mașini de slefuit și lustruit, economisind timp și efort.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Alezaj unitate de prindere

Granulatie

, ,